![]() |
Evo procurio je HD trailer za event. Službeno je od danas pa do 13. veljače. Pretpostavka je da će kod nas doći oko 8 navečer. Novi skinovi koji do sada nisu viđeni su junkrat, symetra, tracer, mercy, bastion(umjesto one ptice ima malog pijetla :-) ). Prikazani su i novi emotovi i sprajevi. Te novi mod, capture the flag koji ce vrlo vjerovatno bio dio arcadea. |
Ne radi YT link.
Edit: radi ovaj donji. Fora su skinovi, nadam se da ću nešto dobiti, opet ću morati samo arcade igrati :) |
Citiraj:
|
moras staviti ovako YT-tag Z5U5DfFuDPA /YT-tag
|
Citiraj:
|
Rain, koji skin. Ali nemam 3k :(
EDIT: Ne mogu joinati ni jednom game-u više :D |
I meni baca errore. Ali piše da rade maintenance, budemo pričekali.
|
Radi sada. Već sam 2 meča odigra. Pali im serveri.
EDIT: I opet ništa. |
U lolu još kolko tolko možeš kerijati i biti OP, pogotovo ako se nafidaš.
A ovdje toga nema. Da ces solo ownat cijelo vrijeme 3-4 ili više igrača jako teško. Barem ako imaju imalo mozga. |
Niko ne priča o ownanju ovdje. Nego o pametnom igranju.
|
Očito je ogormna navala. Ništ ne radi :-)
|
Evo danas izgubio 7 za redom i nisam imao bas nikakve sanse za pobjedu. 0%. Sve je krenulo kada sam join igru, kao nas rating 2700 vs 2800, u mojem teamu team od 2 lika, jedan 2900 drugi 2050 SR ( hanzo profi FFS ). Kako je uopce moguce da nam je projecni SR 2700 ako nismo imali nikog u teamu preko 3000 i lika sa 2050 sr??? Mislim ono koji vrag.
|
Za sada 3 loot boxa, još nemam sreće :D
|
Otvorih prvi i dobih bijelu Mei. Nojs!
|
Citiraj:
Sa 1800 na 3000+ u ovoj sezoni i to solo q. Mozda sam imao 5 partija u timu sa jednim igračem :) Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Ufff novi Rein skin mi se svida. Viditi cu ako ga ne budem dobio kroz loot boxove uzimam ga na kraju eventa.
|
Capture the Flag sam obožavao igrati u Call of Duty 2, ovdje mi je nekako ... čudno to igrati.
|
Thorbjorn turret i defendaš, ako dobro pozicioniraš nemaju kamo. Ja sam jučer sam defendao cijeli meč, 25:0 score sam imao.
|
Capture the flag je tako veliko razočaranje...Uopće nije zabavan i potpuno je neigiriv. Trebali su banat neke heroje kako bi ovo bilo zabavno i banat određene abilitije kad nosiš zastavu.
Skoro svaki game završi nerješeno jer i jedni i drugi igraju isti team comp koji samo defa |
Igrao 7-8 mečeva, ni jedan nije završio nerješeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve je to normala samo se nemoj predavati doci ce i win streak.
|
Hahaha, ja puko prekjučer i obrisao. Zadnji put sam to napravio dan prije summer games, sad prije ovog kineza. Ne mogu nakon takvih gameova mirno spavati, a dočekati niz pobjeda nekad traje do 3 u noći, a ne mogu baš ko zombi na poslu raditi :D
|
dajte ljudi dodajte me da igramo timski :D
Marax#2459 |
Samo ako rjesis da odmaknes mikrofon s tipkovnice :)
|
Ma i dalje samo competitive, iako igram u prosjeku 2-3h tjedno, sto vise climbam zanimljiviji su gejmovi. Sad sam na 3450, dok opet ne decayam na 3100 :D mislim da sam u win streaku od jedno 10 partija al dzaba kad je to u 3 tjedna valjda :D super mi je sto su malo obuzdali dvu i anu, iako su i daljr dobri bar nisu op :D
|
Citiraj:
|
Imam neki čudan bug pa ako se netko susreo s time. Prije patcha je radilo normalno ali sada kada stisne alt+enter da uđem u screen mode mi je sve pobrkano. Ono ništa nije na svom mjestu i sve je zbrčkano na ekranu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |