![]() |
Inter se popišao po Sassuolou, 7:0, istina da su ovi slabi, ali Inter je jebački odigrao.
|
Oho danas Milan Napoli kod u Serie A. :) Milina. :) GO NAPOLI! :D
|
Nekak sumnjam da bu Junajted ove godine prvak :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a i činjenica da sam se kladil na citizene hendikep 0-1 mi se činil' čisto ok, a koef. je bil finih 4.0 :p |
Ajmo Titty :D
|
Manchester is BLUE! :D
Ovakav Junajted neće osvojiti ni EPL, a kamoli da idu na titulu LP :roller: |
normalno kad se štede za LP.
Lako sa City u prvenstvu, ima vremena,pa nije to Basel. |
Da, ovo stvarno loše izgleda. Povremeno mi je obrana predvođena Vidićem i Riom izgledala mrvu lošije od one GNK-a. Ovi polutani u sredini su solidni igrači, na visini jedino, kao i uvijek, Rooney igračina.
|
u francuskoj veceras veliki okršaj .. arapski placenici protiv ruskih XD
|
PSV uništio Ajax s 4:0.
Dinamo će im bit lakši trening ako ovako nastave. |
Milan bi mogao gadno najebat kak je krenulo.. ovi napolitanci ko ludi napadaju
EDIT: Milan se probudio.. ajmooo :D Citiraj:
EDIT: ibra 1:1 falcao ... napetoo :D |
Citiraj:
ali nekak mi ta priča ne drži vodu, da se Junajted špara za LP pa imaju najgori star u EPL još od sezone 92/93 tad su na kraju uspeli čak biti i prvaci, ali onda je trener još bil i Fergie Moyes nema taj pobjednički mentalitet :) |
Citiraj:
Fergie je osjetio pravi trenutak za odlazak, vezni red + RVP i Rooney su ok, ali obrana je kilava, ovi iskusni su već prestari i spori (Vidić, Ferdinand, Evra), a mlađi i nisu nešto. No ne treba ih još otpisati, tek je počelo... Inače, zanimljiv pogled na vrh tablice Premiershipa :) Arsenal je napravio najbolju kupnju ovog ljeta. Ozil se savršeno uklopio u njihovu igru, i uz Ramseya u životnoj formi trenutno igraju najljepši nogomet u PL. Da imaju dužu klupu (bolje zamjene) potpisao bih da će osvojit ove sezone... |
Vidić i Ferdinand spavaju u obrani. Evra ponekad griješi ako je još dobar.
Drago mi je što Arsenal vratio kao konkurent. Još ljepši i uzbudljivi nogomet u doba Bergkampa kao ljuti favorit. City nije baš nešto. Još je rano suditi prvaka iako nije ni zima počela. |
Citiraj:
Dok Moyes u glavi još uvijek trenira Everton, kao npr. jučer u prvom poluvremenu, Utd uopće nije igrao napadčki, zavukli su se u svoju polovicu i čekali pitaj boga kaj tak igra inaće Everton, a ne veliki Manchester United :lol2: tek oko 70. minute su počeli igrati pravo napadački kaj se tiće ekipe, nijedan aspekt nije ono world class, a oni koji to možda i jesu bili su već prestari - Vidić, Ferdinand npr. jedino je napad koliko toliko klasan - Rooney i RVP, makar je i RVP već u godinama, i ako ga zatekne ozlijeda, ode k vragu i on Citiraj:
pogotovo centralna obrana i napad u napadu ako se Giroud ozlijedi, piši kući propalo obrana također kratka, ali zato je vezni red odličan |
Kad malo bolje vidim, City je napravio isto kao Chelsein stil bunker :)
Valjda su kopirali ideju od Special One :) Zanimljivo, da Manuel nije u četri tekme proslavio do sada. |
Citiraj:
Citiraj:
Tu obranu bi izkontrirala svaka ozbiljnija momčad. Citiraj:
A Ozil bi mogao biti ono što im je Ljungberg bio kad su osvajali titule. Real je napravio veliku glupost što su ga prodali da bi mogli kupiti Balea. |
Citiraj:
Pogledaj zadnju tekmu od chelsea. :) |
Citiraj:
|
+ Mikel je zabio. :D Nema zezancije. :D
|
Citiraj:
Manchester je bio dominantan, samo ne Junajted već City tek izlaskom te dvojice Junajted je počeo biti agresivniji i igra se preselila na Shittyevu polovicu :fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
Pravi si šmeker kad su tebi RvP i Vejn osrednji igrači,Vidić...itd :D Daj mi pass za tvoj paralelni svemir :D |
Citiraj:
napisao sam da je napad klasan, a ne da su RVP i Vejn osrednji igrači ja zapravo nigdje nisam nijednog igrača iz junajteda nazvao osrednjim... :kafa: već sam samo napisao da nema više world class igrača, kak si ti došao do zaključka osrednji, meni je misterij... :fiju: Citiraj:
klub koji volim igra odlično, klub koji ne podnosim igra očajno :D a mene kao čovjeka kojeg vesele sitnice ovo čini prestretnim :D |
Citiraj:
Čovjek se nakon ozlijede (koju je zadobio još protiv Čelskog u superkupu - kad ga je Ramires potegnuo) napokon vraća momčadskim treninzima :goood: nadam se i uskorom igranju :D |
Citiraj:
|
Ako je vjerovati Index-u Bayern nastavlja s šopingom http://www.index.hr/sport/clanak/man...rn/702493.aspx
Koliko su ga platili i dobar je :D |
Da, istina je. A to si je Dortmund kriv što ga nije prodao da masne novce.
To su debili. Prije 2mjeseca su mogli dobiti 50m. A vidi ih sada.. |
Citiraj:
uostalom, pri prodaji igrača nije bitna samo volja kluba, već i volja igrača nemožeš ti nekoga prodati nekome ako on tamo ne želi ići |
Napeto je na penalima između WBA i Arsenala...
I Arsenal se izvukao :D Real popio gol u 92. za 1:1, pa penal za Real u 94. nakon 3 minute nadoknade :lol2: Utakmica završila u 7. minuti nadoknade. Komedija |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |