![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovjek bi si pomislio da si sletio ravno iz neke Hloverkine emisije...:D :p Kad si tak ozbiljan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rijeka-Ajduk 1:0
|
Bemu miša, napokon da pogodim te 2 domaće pobjede (Dinamo i RIjeka) i ne kladim se .. pih mogao sam bar neki kikiriki dobiti :)
|
Citiraj:
|
a kaj su sve promašili........
pa to nije za profiće.....:confused: |
Napokon da je Hajduk uspio povezat par dodavanja i stvorit koju priliku, za razliku od prosle utakmice di su igrali bez dodavanja(bez veznog reda)...
Imho onaj Rezic je katastrofa (il ga neide zadnje dvije utakmice :p )... Sharbini i Vugrinec uvijek opasni, a mene je iznenadio mali Kalinic koji se odlicno kretao i dolazio do lopte iako je bio sam u napadu... Zilic i Pletikosa su odlicno branili, a ovaj put je sretniji i ako smijem reci ipak zeru bolji pobijedio...:) |
Citiraj:
|
ajd, nek' i rijeka jednom neshto dobije,
makar mi nije previshe drago. :D |
Citiraj:
Vasi dobiju a vama nije drago:rolleyes: :D |
Citiraj:
Samo ja sam ti poseban slucaj...meni su i Hajduk i Dinamo i Rijeka jednako dragi...nepravim razliku i nezivciram se kad gledam utakmicu...grickalice, pivica i uzivat (koliko se moze) u nogometu...sta ces kad nisam s ovog planeta... :p :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ne, ne...štani Canjuga i politika-mogao bih i ja reći koješta o tome kad sam bio lijep i mlad i išao na tekme ali nema politike na forumu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam za Hajduk iako se baš previše ne uzbuđujem za HNL jer ipak je liga u komi... |
Citiraj:
|
Danas bu jako zanimljivo va zabregu ! eee
|
MEĐIMURJE – CIBALIA
KAMEN INGR. – DINAMO ZAGREB – RIJEKA HAJDUK – INTER-ZAPREŠIĆ SLAVEN BELUPO – VARTEKS OSIJEK – PULA STARO ČEŠKO Mislim da bi bio red da i Inter nekog u gostima dobije:D |
Citiraj:
|
Pa kaj je smjesno:D
Reko sam to jer bi se inter stvarno trebo maknut s dna tablice:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da će on i Zekić napraviti nekaj:) Osim toga neće biti prvi put da ih dečki iz Zaprasića namlate na domaćem terenu... |
Code:
Zagreb - Rijeka 2:0 (Pelaić 8', Ibričić 60') |
Code:
Hajduk - Inter 3:2 (Đolonga 10', Erceg 30', Kranjčar 68'/Gondžić 82', Karić 87') |
Curica je bila tak opasna da je iz penala dala gol:rolleyes:
Pa je Ajduk dobio 3:2 |
uuuuu , ovo je raspasoj - 22 minute vec 0:3 :clap: :clap: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |