![]() |
Citiraj:
|
Imam vulgaris giga 660Ti (nije OC verzija)....kolko sam skužio ona sama diže taktove prema potrebi (boost opcija)...jel ima smisla za nju instalirat afterburner i onda dizat taktove i napone?
|
Citiraj:
|
ta msi 660 ti pe se najbolje kloka čini se,nego kolko imaš fpsova više u metro na stocku i na max taktovima??drug brko.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema veze,unlockao bios pa mi je sad 150% XD. Radi mi na 1200/7000mhz full stabilno. Jucer sam zavrsia crysis 3 sa njom. Nije neki zlatni primjerak ali kad joj je tdp unlockan bar ne spušta taktove nikad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pozz. je kupio tko 660 nedavno? zanimaju me ovi kuponi sto idu u karticu za world of tanks pa da vidim jel ima toga kod nas u prodaji....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma imaš u SuperNet-u, barem tako piše, za pojedine Asus-ice uz koje ide taj kupon.
|
Citiraj:
|
će možda nvidia napravit gtx 660 ti boost ko 650 ti boost,odnosno širinu mem sab ko gtx 670 sa nešto skresanim texturnim jedinicama??
|
Sumnjam, ako je i moguce tako nesto napraviti ne bi bilo isplativo. Kako trenutno stvari stoje, do nove generacije/refresha postojece trebali bi vidjeti jos samo mini Titana i to je to...
|
Citiraj:
|
skinuo sam si drivere jučer, boga mi piči ko luda, baš se osjeti ubrzanje. npr Diablo 3 mi ono baš klizi, nakon instaliranja novih drivera. pa tko si nije instaliro, toplo mu preporučam. i u ostalim igrama osjećam napredak, ali pogotovo u D3. pošto njega i igram najviše.
|
Citiraj:
|
Pozdrav.
Pošto sam stavio na aukciju svoju GTX 570 GS GLH, interesira me koja GTX 660 je u rangu moje (ili čak jača naravno)? Koja je vaša preporuka? Thx (GTX 670 za sada nebi uzimao jer su mi preskupe, ali GTX 660 su tu negdje) |
ja kontam uzet 660ti PE od MSI.a mislim da je dobra kupnja 2400kn dobara kupnja super vent 3godine garancije a cijena ista kao i kod drugih.
|
2400kn? Hmm, pa dodaj kakvih 500 pa imaš 670-tku. :)
Ja ću ionako uzet polovnu 660-tku, ali ne znam koju da uzmem :( Zadnjih par godina sam odlučio da više ne uzimam novu grafu jer mi je to neisplativa investicija. Nađu se jako dobre cijene, samo treba uhvatiti.. |
Citiraj:
:chears: |
|
to sam i ja gledo za 1500 kn 660 ti,nemaš garanciju ti odluči.
|
Već je klasična 660 dovoljno dobra da parira klasičnoj 570 kartici. Vidi OVDJE, možeš usporediti i druge modele. Serija 660 Ti je nekih 10-11% brža od non-Ti verzije ali je i skuplja. Preko oglasa su 660 Ti nekih 1.800-2.000kn, ovisno o starosti, jamstvu i proizvođaču.
|
demetrius - Ma znam, me patim od te garancije, naravno da bi bilo poželjno. Veći mi je rizik kupovati preko Njuške nego općenito kupiti grafu bez garancije :)
sinac - fora je ovaj link sa komparacijama.. Eto, ispada da je ona Asus od 1500kn koju sam naveo, pun pogodak? Ali ne žurim se, možda naleti koja i ovdje na forumu.. |
izbit cu pdv sa grafe tako da ce biti oko 1800kn za koliko mozes kupiti i polovnu 660ti na njuski. Prodao sam svoju grafu za 1150kn tako da me ova nece kostat ni punih 700kn :) tko je rekao da cu pljunut 2400kn nisam lud :D
500kn vise mi je previse |
Citiraj:
|
ta grafa mi je presumnjiva vec sam ju i ja promatrao lik je u 3 dana srusio cijenu za 300kn ili prodaje cjevanice i zuri mu se ili nesto nestima sa grafom...
|
Ahh, i meni je to sve čudno.. Trebali bi se dogovoriti da netko sa PCE tko je iz ZG skoči do njega da malo pogleda tu grafu.. Ozbiljno.. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |