PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=226025)

Burko 04.11.2012. 17:22

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2268814)
Pricas dobrano gluposti. Nije krilo utjecalo na brzinu, ali morao je ići u boks, neplanski, prerano. Da nije otišao tako rano u boks, bio bi samo na 1 zaustavljanju a ne 2. Jel trebam pitat gdje bi bio sa boksom manje?

prvo, nauci se kulturi i ne vrijedaj. ako ne znas drugacije onda nemoj nikako, i zajebi sa "pricas gluposti".

drugo, jesi gledao utrku? da jesi, onda bi vidio da su odmah iz boksa krenuli sa krilom i pitali vettela da li mu sto smeta to ostecenje, na sto je ovaj rekao da ne, i nastavio dalje gaziti i prestizati sve koji su se nasli. isao je prakticki prvi u boks, ali sorry, sa tolikim ganjanjem nije niti cudo. kroz prvi boks se jest zadrzao duze zbog prednjeg krila i to niti najmanje ne osporavam, ali je sasvim druga prica jer je slomio prednje krilo (sto si ti sam napisao), i za svaki slucaj cemo promjeniti na prvom boksu to krilo, da ne bude kasnije mozebitnih problema............

i ako vec ides analizirati, onda budi fer i priznaj da je hamiltonov kvar donio mjesto (ok, svima, ali i vettelu), da je krs rosberga i indijca takoder najvise odmogao onima naprijed (citaj - pomogao da se svi zgusnu jedan iza drugoga), da je groejan stopao i buttona i webbera i massu i time omogucio treci prolazak najbezbolnije za vettela, i da je drugi SC tu rupu koja je bila preko 20 sekundi pretvorila u vlakic :). i hop! nasao se vettel odmah iza buttona......... ali ne, ja pricam gluposti, jelda ;).

tako da je odjeb lansiran cisto zbog izrazavanja. nisam jedini koji je to tu napisao, mene si se uhvatio, tako me i pusti i kaci se sa nekim na svojoj razini.

dean225 04.11.2012. 18:14

Očito si mi ti u razini jer pricas gluposti. Kratak fitilj imaš.. gdje je tvoja kultura? uvrijedio te kako? Jasno mi je da navijas za Alonsa, ali šta je previše previše je.. nije dosta jer je startao iz boksa i bio jednom previše u boksu, najbolje bi vam bilo da je izletio negdje a Alonso pobijedio.. e pa nisu zvijezde tako raspoređene..

Tko priča o Hamiltonu? Meni je Hamiltona jako žao i nije Vettel hvatao prvo mjesto, već da što manje bodova Alonso smanji prednost.

Očito da ti nisi gledao utrku, pa tko još starta utrku bez pola krila? Zabio se u nekog lika kod obilaženja i oštetio krilo (visilo je).. i zato je morao bezveze neplanski u boks što ga je koštalo dodatnih 25s.

draksa 04.11.2012. 18:37

Sam si je kriv za krilo jer se ono dobro drzalo dok ga je Senna scimo i nije Vettelu nis smetalo, vec ga je sjebo dok je lupio u onaj znak za DRS. Nakon tog je oso u boks, al je to bilo za vrijeme Safety Cara tak da je bio u boksu 35sec i 5sec isto bi mu bilo. Danas je imo srece, jucer nije tak to ide

1v@n 04.11.2012. 19:03

Nije li u DRS znak udario lijevom stranom bolida, dok mu je desna bila otprije oštećena?

Nacki 04.11.2012. 19:09

desnom stranom je udaril i desna je otprije bila ostecena

Red_Dragon 04.11.2012. 19:10

Legenda

Nacki 04.11.2012. 20:05

Citiraj:

Autor Nacki (Post 2268877)
desnom stranom je udaril i desna je otprije bila ostecena

ipak je drs znak udaril lijevom stranom

Flood 04.11.2012. 20:26

Stiropor je pokupio,neš ti udarca auuuu :)

Odlicna utrka,posložilo se Fetlu fino,Alonsu nekad prije i tak to ide...Kimi power :)

Nacki 04.11.2012. 20:27

Citiraj:

Autor Flood (Post 2268920)
Stiropor je pokupio,neš ti udarca auuuu :)

negdje sam bil vidil da se nakon tog udarca to krilo pocelo trest, zato su isli minjenjat, inace nebi

RePlaY 04.11.2012. 22:32

Ja mislin da su mu suci naredili da ide u box ka šta su reklo komentatori jer nevjerujem baš da se od stiropora nešto dodatno oštetilo.
Ineče inzvaredna utrka, nemogu sad dočekat dva tjedna do iduće. Kimi šef.

Tex Willer 05.11.2012. 16:02

Adrian Newey Drives An RB6 And Leyton House March At Silverstone

http://www.youtube.com/watch?v=akrPl...1&feature=plcp

TheBEaST 05.11.2012. 21:55

Citiraj:

Autor Red_Dragon (Post 2268878)
Legenda

Ja sam se skoro popišal od smijeha dok sam čul jedno i drugo za vrijeme utrke. Baš sam mislil potražiti dal bude netko stavil na youtube....legenda je Kimi

A i ovo je legendarno, pogotovo dok Grosjean kaže ono...hehe

kian 06.11.2012. 19:17

Gumirani nos na RB bolidu :wtf2:, video.

Kimi dulja verzija i utrka team radio.

Pupo 06.11.2012. 20:34

Da nije to mehanizam za otkopčat nos s bolida? Pošto nema šarafa da su skidali a negdje se mora držati. Il tako nešto

njuskalo 06.11.2012. 22:05

Citiraj:

Autor kian (Post 2270558)
Gumirani nos na RB bolidu :wtf2:, video.

Kimi dulja verzija i utrka team radio.

Moram priznat da uopće ne vidim na što misliš :S
EDIT: iz nekog razloga mi prije nije otvorio gif, tj nije bilo animirano pa zato nisam skužio, samo sam vidio sliku nosa i to neiskrivljenog :)

draksa 06.11.2012. 23:09

Citiraj:

Autor njuskalo (Post 2270767)
Moram priznat da uopće ne vidim na što misliš :S

http://img.imgur.com/sbeeM.gif

Tu se bolje vidi
EDIT: nisam skuzio da je to isto ko ovo pod gumirani :D

Uglavnom ovo je legalno ako prodje crash test,a je tako da nema problema oko toga.

Nacki 07.11.2012. 18:21

Citiraj:

Autor draksa (Post 2270837)
http://img.imgur.com/sbeeM.gif

Tu se bolje vidi
EDIT: nisam skuzio da je to isto ko ovo pod gumirani :D

Uglavnom ovo je legalno ako prodje crash test,a je tako da nema problema oko toga.

nisam bas ziher da je to legalno, ali valjda sudci znaju
da se tako krilo skida kod Grosjeana, Maldonada i ostale vesele druzine mislim da ga nikad nebi skinuli, tj. mislim da je Vettel imao srece u tom sudaru da nije stradala ta poluga koja se zakrece i omogucava skidanje

The_Void 09.11.2012. 09:06

Svi imaju timske vozaci koji im pomognu pri kraju sezone a alonso vozi sa panjem, nije mi jasno zasto su produzili massi... Kaci se s webberom koji mu je nevazan umjesto da ga pusti da prodje i pokusa usporit malo vettela

Nacki 10.11.2012. 15:10

Citiraj:

Autor The_Void (Post 2272407)
Svi imaju timske vozaci koji im pomognu pri kraju sezone a alonso vozi sa panjem, nije mi jasno zasto su produzili massi... Kaci se s webberom koji mu je nevazan umjesto da ga pusti da prodje i pokusa usporit malo vettela

Massin posao je da skupi sto vise bodova da nekako Ferrari uspije ostat na 2. mjestu u poretku konstruktora
e sad, onaj spin na stazi mu bas i nije trebao, da se nije izvrtio potencijalno bi Webber dobio naredbu od Charlija da vrati poziciju, ovako nista
+ koliko je los Massa bio demonstrirao je sam Webber samim time sto se je doveo u poziciju da ga pretekne, ako ga je Webber uspio prijec uspio bi i Vettel koji je tada bio na novijim gumama i bolidom podesenim za utrku
Ovo je vise pogreska Ferrarija i pogreska prekasnog pozivanja u box - izgubljeno bar 10 sec na stazi samo zbog toga, umjesto da je otisal u box i onda se na friskim gumama vratil na praznu stazu i vozil ko covjek

nino 17.11.2012. 20:08

Slusaj ovo Brko. :D

Daj boze da Hamilton sutra pobijedi!

Pole P.

1. Sebastian Vettel
2. Lewis Hamilton
3. Mark Webber
4. Kimi Raikkonen
5. Michael Schumacher
6. Felipe Massa
7. Nico Hulkenberg
8. Fernando Alonso
9. Romain Grosjean
10. Pastor Maldonado

imik 17.11.2012. 20:18

Romain Grosjan je deveti.

nino 17.11.2012. 20:28

Da, sad vidim.
Citiraj:

Romain Grosjean will be hit with a five-place grid penalty for the United States Grand Prix thanks to a gearbox change.
Znaci svi se pomicu mjesto dolje, fino matori ima onda 5. poziciju. :D

Nacki 17.11.2012. 20:34

Citiraj:

Autor nino (Post 2278315)
Znaci svi se pomicu mjesto dolje, fino matori ima onda 5. poziciju. :D

cekaj jos s tim
mozda matori dobije kaznu zbog onogu u q2

Nacki 17.11.2012. 21:08

http://www.autosport.com/news/report.php/id/104324
zanimljivo
jos kad bi i Webbera kaznili Alonso bi bil skoro na poleu

Nacki 18.11.2012. 19:17

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2278666)
Ferrari opet pokazao svoje pravo lice

Massa ima NEISPRAVAN mjenjač

I baš slučajno se time Alonso miče na čistu stranu staze, na 7. mjesto. Daj Bože da Vettel postane prvakom već danas.

cudi me da se to dogodilo tek sad
tu vijest sam ocekival jos prije 6 sati
inace, umjesto da kazu ALonsu, jbg, shebali smo, nema nista od naslova, ajmo bar pokusat spasit 2. mjesto u konstruktorskom poretku koje im malo gori, ne, oni sami sebi lome noge

Nacki 18.11.2012. 19:24

i da, ajde zamislite da je recimo jedan Jacques Villeneuve na Massinom mjestu.
Nebi se sigurno nikad tako naguzio, a kada bi mu ekipa to napravila, valjda bi ih popljuval na sve moguce i nemoguce nacine

Pupo 18.11.2012. 19:32

Šumiju se pokvario auto u paradi, naravno, povezao se s kimijem :D

DeadMan+ 18.11.2012. 19:42

ima netko stream link da radi?

nino 18.11.2012. 19:42

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2278685)
ima netko stream link da radi?

http://sportska-tv.com/

DeadMan+ 18.11.2012. 19:49

Citiraj:

Autor nino (Post 2278687)