![]() |
6:3 a tek je pola tekme
|
PAN Arena Ice Fever
Citiraj:
|
Arena je rasprodana i tekma pocinje za 20tak min.. Sretno..
|
Jučer gledao utakmicu Detroit-Toronto
Preko 100.000 gledatelja, -13 celzijusa, snijeg padao cijelo vrijeme. :) |
Bilo bi super danas uzet 3 boda. Lokomotiv je zgubil i sad imamo sansu malo se odvojiti. Mada imamo tesko protivnika pa je svaki bod ok..
|
Ajmo sad medeki. 2:1 sa tak, tak igrom. Ak sad uzmu 3 boda, onda su na konju. Jos 3:40..
SK1 Bravo, bravo. Jako bitna 3 boda. Sad smo peti i 90% smo usli u playoff i jos imamo realnu sansu borit se za od 6 do 4 mjesta. Peto bi bilo fantasticno ali je vec fantasticno kaj cemo vrlo vjerojatno u playoff. http://en.khl.ru/standings/244/conference/ |
Jopet sam zaboravio gledat.. :( %&/(%&/%$/$&%$&/($&$/
|
Pa di ti zivis :D
(mago i umago :P ) |
|
Da, s time da je Cheechoo upao s glasovima navijača, tako da ga sigurno iduce godine nema u medvescaku nazalost :(
|
Igraju na SK1. Zavrsila druga trecina i rezultat je 2:2. protiv Avangarda.. Bilo je 2:0 za ova ali sad je sve otvoreno i jos imam 2 min igraca vise u trecoj. Bar jedan bod na kraju.
Pao je i Barys u gostima. Zadnje tri gostujuce i sedam bodova. |
http://www.medvescak.com/khl/vrijeme...5-ozujka-no991
Od sutra u prodaji karte za doigravanje u KHLu :goood: Danas navečer bude poznato s kim Medvjedi igraju (nadam se da će izbjeći SKA) |
Svaka cast. Sesti sa 92 boda na kraju reg. sezone, navise bodova medu debitantima..
|
I izbjegli SKA u doigravanju :goood:
|
|
Niko više ovo ne gleda? NIje ni čudo,dvorana poluprazna a medveščak prvi u svojoj diviziji zasad :D
|
Gledam ali ne trkeljam po forumu. :D
|
To sam i gledaju ovi iz dijaspore :D šala mala...već su dopizdili i gledateljstvu u ZG izgleda...pol dvorane prazno...
|
Ošlo sve u krasni od kad su potjerali naše kanadske legionare. :(
U cijeloj momčadi je ostalo pet ili šest hrvata. :( Bilo mi je draže dok su gubili i bili zadnje jer su bili naši. Ovo sad sve neki stranci. |
Mislim da bu ova sezona bolja od prosle. Tanki su sa lovom i fali im jos par boljih igraca.
Meni je tak nebitno od kud su. Bit ce i nasih igraca. Tek trebaju doc, |
Jako tesko da za malo para najdes kvalitetnog igraca...sad bi ti jos birao da je Hrvat po vokaciji...nejde to tak. Ako cemo se tak igrat onda nam je bolje u EBELu...a i tamo znamo ko su nam rivali...a ne tu kad dojde Novokuznjeck a ti neznas ni na kojem je kontinentu taj klub lol :D
|
Meni osobno smeta ta politika prodaje i raspada momčadi nakon svake sezone.
A i ulaznice od 40kn su za naše prilike previše. Znači ima tjedana kada su dve tri tekme, pa ti plati 120kn za upad + piva klopa + benzin do zg. Ne znam brate, skup sport. Pravim navijačima je to vjerojatno pljuga, no ja sam zapeo u vremenu EBEL-a i "naših" dečkiju koji su bar dve sezone više manje odigrali u sličnom sastavu. Beat me :) |
Citiraj:
A sad se bunis, i don't get it. |
Citiraj:
Ali dobro, to je bilo vrijeme kada je Medo bio "popularan" pa su dvorane bile pune. Danas je vrijeme kada samo pravi nabijači idu na tekme, mi ostali sjedimo doma i gledamo stream. |
kvaliteta nikak nemre bit ista u ebel-u i khl-u,to koda velis da je ista utakmica real-barcelona ili nk vinogradar-strojomasinist valpovo,jer u krajnjoj liniji i jedni i drugi teze zgurat loptu u okvir gola....:lol2:
a ono na pocetku ionak nije bila prava publika koja gleda hokej,neg posvuduse i posvudasi medju kojima je bilo i prave publike,jer ak su svi gore,moram i ja bit,i onda cijelu tekmu drka po mobitelu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Fuk onda hokej definitivno nije sport za mene. Ja sam ti z sela :)
|
Dobro ove sezone izgledaju... vidilo se odma protiv Klagenfurta da su dobro uigrani iako sezona jos nije ni pocela. Bio i na prvoj tekmi i bila je vise manje puna dvorana tak da ne znam sta se zalite, atmosfera bila super... nadam se da cu i sutra stici na tekmu :)
Also, drago mi je da ima ekipe od prosle godine tipa Zanoski, Bjorkstrand, Hedberg, Glumac, Katic, Heeter, Perkovich... moglo bi easy peasy biti do play-offa... jedino kog mi je zao bilo gledat je Popovicha kak prima gol za golom sa Klagenfurtom :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |