PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Hokej, EBEL liga i sl... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224232)

Nik 11.12.2013. 18:50

6:3 a tek je pola tekme

nino 19.12.2013. 21:34

PAN Arena Ice Fever

Citiraj:

Ovogodišnje izdanje hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fevera održat će se u prosincu 2013. i siječnju 2014. godine. U Areni će biti odigrano 5 utakmica između najskupljih i najjačih hokejskih momčadi svijeta uz podršku sveukupno 76 000 gledatelja!

MAGARAC 27.12.2013. 17:09

Arena je rasprodana i tekma pocinje za 20tak min.. Sretno..

ExtremePower 02.01.2014. 18:41

Jučer gledao utakmicu Detroit-Toronto
Preko 100.000 gledatelja, -13 celzijusa, snijeg padao cijelo vrijeme. :)

MAGARAC 04.01.2014. 16:32

Bilo bi super danas uzet 3 boda. Lokomotiv je zgubil i sad imamo sansu malo se odvojiti. Mada imamo tesko protivnika pa je svaki bod ok..

MAGARAC 08.01.2014. 16:11

Ajmo sad medeki. 2:1 sa tak, tak igrom. Ak sad uzmu 3 boda, onda su na konju. Jos 3:40..

SK1

Bravo, bravo. Jako bitna 3 boda. Sad smo peti i 90% smo usli u playoff i jos imamo realnu sansu borit se za od 6 do 4 mjesta. Peto bi bilo fantasticno ali je vec fantasticno kaj cemo vrlo vjerojatno u playoff.

http://en.khl.ru/standings/244/conference/

nino 08.01.2014. 17:27

Jopet sam zaboravio gledat.. :( %&/(%&/%$/$&%$&/($&$/

robert7 08.01.2014. 21:06

Pa di ti zivis :D

(mago i umago :P )

s4s4 11.01.2014. 23:21

Medeki briljirali i na All Star utakmici u Pragu.

robert7 12.01.2014. 11:54

Da, s time da je Cheechoo upao s glasovima navijača, tako da ga sigurno iduce godine nema u medvescaku nazalost :(

MAGARAC 14.01.2014. 14:29

Igraju na SK1. Zavrsila druga trecina i rezultat je 2:2. protiv Avangarda.. Bilo je 2:0 za ova ali sad je sve otvoreno i jos imam 2 min igraca vise u trecoj. Bar jedan bod na kraju.

Pao je i Barys u gostima. Zadnje tri gostujuce i sedam bodova.

panda505 04.03.2014. 10:33

http://www.medvescak.com/khl/vrijeme...5-ozujka-no991

Od sutra u prodaji karte za doigravanje u KHLu :goood:
Danas navečer bude poznato s kim Medvjedi igraju (nadam se da će izbjeći SKA)

MAGARAC 04.03.2014. 21:28

Svaka cast. Sesti sa 92 boda na kraju reg. sezone, navise bodova medu debitantima..

panda505 04.03.2014. 22:17

I izbjegli SKA u doigravanju :goood:

s4s4 22.07.2014. 11:40

Oprostio se najveći ljubimac zagrebačke publike

trouble 01.09.2015. 23:08

Niko više ovo ne gleda? NIje ni čudo,dvorana poluprazna a medveščak prvi u svojoj diviziji zasad :D

nino 01.09.2015. 23:14

Gledam ali ne trkeljam po forumu. :D

trouble 01.09.2015. 23:31

To sam i gledaju ovi iz dijaspore :D šala mala...već su dopizdili i gledateljstvu u ZG izgleda...pol dvorane prazno...

Amdejac 02.09.2015. 00:41

Ošlo sve u krasni od kad su potjerali naše kanadske legionare. :(
U cijeloj momčadi je ostalo pet ili šest hrvata. :(
Bilo mi je draže dok su gubili i bili zadnje jer su bili naši. Ovo sad sve neki stranci.

MAGARAC 02.09.2015. 00:44

Mislim da bu ova sezona bolja od prosle. Tanki su sa lovom i fali im jos par boljih igraca.

Meni je tak nebitno od kud su. Bit ce i nasih igraca. Tek trebaju doc,

trouble 02.09.2015. 04:15

Jako tesko da za malo para najdes kvalitetnog igraca...sad bi ti jos birao da je Hrvat po vokaciji...nejde to tak. Ako cemo se tak igrat onda nam je bolje u EBELu...a i tamo znamo ko su nam rivali...a ne tu kad dojde Novokuznjeck a ti neznas ni na kojem je kontinentu taj klub lol :D

Guls 02.09.2015. 08:28

Meni osobno smeta ta politika prodaje i raspada momčadi nakon svake sezone.
A i ulaznice od 40kn su za naše prilike previše. Znači ima tjedana kada su dve tri tekme, pa ti plati 120kn za upad + piva klopa + benzin do zg. Ne znam brate, skup sport.
Pravim navijačima je to vjerojatno pljuga, no ja sam zapeo u vremenu EBEL-a i "naših" dečkiju koji su bar dve sezone više manje odigrali u sličnom sastavu. Beat me :)

m4dm4n 02.09.2015. 13:47

Citiraj:

Autor Guls (Post 2822670)
Meni osobno smeta ta politika prodaje i raspada momčadi nakon svake sezone.
A i ulaznice od 40kn su za naše prilike previše. Znači ima tjedana kada su dve tri tekme, pa ti plati 120kn za upad + piva klopa + benzin do zg. Ne znam brate, skup sport.
Pravim navijačima je to vjerojatno pljuga, no ja sam zapeo u vremenu EBEL-a i "naših" dečkiju koji su bar dve sezone više manje odigrali u sličnom sastavu. Beat me :)

Cijene karata su i tad bile iste, broj tekmi u tjednu isti, plus kaj si gledao nizu kvalitetu igre.
A sad se bunis, i don't get it.

Guls 02.09.2015. 13:50

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2822818)
Cijene karata su i tad bile iste, broj tekmi u tjednu isti, plus kaj si gledao nizu kvalitetu igre.
A sad se bunis, i don't get it.

Nisu bile cijene iste. Ni blizu. Prve sezone sam za 10kn išao na tekmu. Druge sezone za 20kn. Kvaliteta igre je praktički identična, za mene laika.
Ali dobro, to je bilo vrijeme kada je Medo bio "popularan" pa su dvorane bile pune. Danas je vrijeme kada samo pravi nabijači idu na tekme, mi ostali sjedimo doma i gledamo stream.

zweitakt 02.09.2015. 14:15

kvaliteta nikak nemre bit ista u ebel-u i khl-u,to koda velis da je ista utakmica real-barcelona ili nk vinogradar-strojomasinist valpovo,jer u krajnjoj liniji i jedni i drugi teze zgurat loptu u okvir gola....:lol2:
a ono na pocetku ionak nije bila prava publika koja gleda hokej,neg posvuduse i posvudasi medju kojima je bilo i prave publike,jer ak su svi gore,moram i ja bit,i onda cijelu tekmu drka po mobitelu...

trouble 02.09.2015. 14:23

Citiraj:

Autor zweitakt (Post 2822827)
kvaliteta nikak nemre bit ista u ebel-u i khl-u,to koda velis da je ista utakmica real-barcelona ili nk vinogradar-strojomasinist valpovo,jer u krajnjoj liniji i jedni i drugi teze zgurat loptu u okvir gola....:lol2:
a ono na pocetku ionak nije bila prava publika koja gleda hokej,neg posvuduse i posvudasi medju kojima je bilo i prave publike,jer ak su svi gore,moram i ja bit,i onda cijelu tekmu drka po mobitelu...

Baš bi reko da je na početku bila prava zg škvadra,čak je i blubača bilo,štimung ko na Ciboni sa kraja 90ih. Poslje su mi pardon na izrazu,počeli dofuravat,jebiga ja to zovem "živa grla" ako me kužite,buseve iz Splita,Pule,kenjaže...baš pričam sa par ljudi koji su prije pohodili to slažu se u mojoj konstataciji. I znala je ekipa kaj je hokej bio,bar smo ga mi sa Šalate igrali ko klinci svi,pa smo na Velesajmu gledali i navijali na regionalnoj ligi itd...

Guls 02.09.2015. 14:48

Citiraj:

Autor zweitakt (Post 2822827)

Zato i velim, amater sam, jedva da sam znao pravila, ali sam se ufurao u cijeli taj štimung i bio na svim domaćim tekmama (poneka vani, klagenfurt :) ) prve dve sezone kak je krenul taj hajp, mahali smo, kričali, pili žderali. I onda je počelo s rasprodajom i kenjanjem, tak su dolazili i odlazili ko na traci i tu je sve puklo, prestao ići na tekme, to je svake sezone bila druga momčad i moš ga bacit u smeće. Medo je prestao biti onaj klub za koji sam počeo navijati. Ali jebga, ja sam amaterčina, jedva znam šta je pak a šta gol.

trouble 02.09.2015. 15:16

Neznam dal znate,ali svake godine većinom nova momčad je obilježlje svih živih i neživih liga osim NHLa. Treba samo pogledati naše najbolje igrače iz EBELa i KHLa...rijetko gdje se igrač zadrži duže od jedne a kamoli dve sezone.

Guls 02.09.2015. 15:18

Fuk onda hokej definitivno nije sport za mene. Ja sam ti z sela :)

GoGzS 02.09.2015. 16:07

Dobro ove sezone izgledaju... vidilo se odma protiv Klagenfurta da su dobro uigrani iako sezona jos nije ni pocela. Bio i na prvoj tekmi i bila je vise manje puna dvorana tak da ne znam sta se zalite, atmosfera bila super... nadam se da cu i sutra stici na tekmu :)

Also, drago mi je da ima ekipe od prosle godine tipa Zanoski, Bjorkstrand, Hedberg, Glumac, Katic, Heeter, Perkovich... moglo bi easy peasy biti do play-offa... jedino kog mi je zao bilo gledat je Popovicha kak prima gol za golom sa Klagenfurtom :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54.