![]() |
Da li se isplati imati GTX 480 SLI na x16/x4 pci slotovima,ne govorim ja da ću kupiti te grafičke samo pitam informativno, uzmite ovaj review(http://www.techpowerup.com/reviews/N...Scaling/9.html) u obzir ,po ovom reviewu vidim da je gubitak 10-15 FPS(nebitno),pa da li bi taj SLI imao gubitak od max. 15FPS ili više i da li se taj SLI isplati ?
|
Po meni se tu kombinaciju isplati imati jedino ako ove zime nemaš grijanje...
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako imas za 2 GTX480tke onda imas i za poštenu ploču. |
Što se više isplati amd 5870 ili gtx 570....pitam za frenda:chears:
(gledam samo links ili adm...a cijene su tu negdje oko 3k)... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reza će tako i tako biti HD, kartica je za trajanje od 3-4 godine (sigurno) i opet se ne bi isplatilo kupiti slabiju koju bi se onda prije mijenjalo - opet se dođe na isto...
Links i ADM sam ja izabrao jer sam sa njima jedino zadovoljan što se tiče servisa i sa njima nisam nikada imao problema...Uvijek zagovaram da je bolje dati par kuna više (i popit par pivi manje) nego potrošiti pola života na svađanje i nerviranje s ljudima u servisu ako se nešto dogodi sa hardverom.... :kafa: Bit će onda 570ica :goood: PS - znam da se netko neće složiti ovo s pifama, hehehehee :D |
Da pitam, kolega ima 19" CRT monitor, 1280*1024 max rezolucija (tj. ide i na 1600*1200 ali je jako sitno,ali monitor to podrzava), koja bi mu kartica bila optimalna na toj rezoluciji ? Da moze igrati sve nove igre na full detaljima, ja pretpostavljam da bi nvidia 460 768MB bila cak i previse, isprobali smo od drugog frenda ati 4870 512MB i sve vrti na full ali on hoce radi dx11 uzeti graficku nove generacije.
|
Citiraj:
Tako nešto, GTX460 768MB, možda čak i HD5770 IMO. |
Citiraj:
|
Zašto ne uz takve komponente uzeti tu 6850,a s vremenom promjeniti monitor.
|
Ovako jedan lik bi kupio GTX 570 u HG spotu i prodao je meni za 2600kn.
Dali se to isplati s obzirom na stanje u HG spotu koji je na rubu propasti, bar se tako čini? Pitam jer bi bio kasnije problem s reklamacijom(ako se slučajno pokvari) ako propadnu... |
Citiraj:
|
E hvala.
|
Crkla mi grafička pod garancijom, pa su mi u HGspotu odobrili zamjenu. Sad gledam njihovu ponudu i nije im baš neki izbor, a i cijene su veće nego u nekim drugim dućanima, tako da ne znam što da uzmem u vrijednosti od nekih 1000-1100 kuna, može neki savjet? Sumnjam da bi se s mojom konfiguracijom isplatilo nadoplaćivati za neku skuplju karticu, zar ne?
|
Ja bih uzeo GTS 450:
http://www.hgspot.hr/57800/graficka-...tac-gf-gtx-450 http://www.hgspot.hr/59132/video-car...m-1x1gb-128bit Za te pare tam nemoš uzet HD5770 pa je ova odmah prva ispod po jačini. |
Ispravno,jedino prije GS-ica zbog nešto viših taktova.
|
Preporuka grafičke kartice
Pozdrav svima članovima foruma.
Ja imam jedno pitanje imam u planu kupit grafčku do 800kn. Dali mi možete dati neke preporuku i bilo bi poželjno da je nvidia kad sam več i postavio pitanje u podfurum nvidia. Unaprijed se zahvaljujem. |
Citiraj:
|
Moze pitanje:
GTX570 ili HD6950 Sto je u ovom rangu bestbuy,razlika u cijeni je nemalih 600kn. HD6950 se lako biosom pretvori u HD6970,pa je sad pitanje da li se zbilja isplati dati 600kn vise za ovu zvjerku? |
HD6950 IMO.
Btw, ona je jeftinija od GTX570. |
To sam i mislio,zvjerka je u ovom slucaju GTX570 :).
I mene isto privlaci nekako HD6950. |
Nadam se da mislis neki jaci proc nabavit jer sa ovim kaj imas u moj komp je totalno isto koju imas jer je za obje proc preslab.
|
1055T X6,oc ce biti na 3,6+ nadam se i 4Ghz.
Sto ti kazes,koju grafu? |
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9571 |
Citiraj:
Istina, sporija 15-20% od GTX 570, al ako se unlocka tu je negdje blizu. Plus, 600kn nije malo. |
Da,sad sam skuzio da se lako unlocka,a onda je jako jako slicna GTX570,ako ne i ista.
Mislim da je to to,naravno,600kn je velik novac. A i da konacno imam striktno AMD platformu :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:21. |