![]() |
Da li netko koristi OSD modove i MovieSheet? Izgleda mi dosta zanimljivo. Nisam imao puno vremena da se pozabavim sa time, ali mi se ne ćini baš jednostavnim.
Pa ako netko ima kakva iskustva da podjeli ;) Inaće ja koristim ovaj OSD mod |
Citiraj:
A ti nisi stavio ovaj MovieSheet? |
Citiraj:
Ja sam samo stavio osdModLive 0.2 bez sheetova. Nisam ih uspio upogoniti. Inaće sheetovi rade samo sa b-rad-ovim FW-om. |
Evo mene natrag, da sad ne čitam 20 stranica, ima šta novo?
Redovito mi se vrši FW update sam od sebe i dalje nikakvih problema na Win7, sve dela ko urica? Pitanja: Dali je riješeno ono da se titlovi mogu spustiti niže? Dali ima neki zanimljivi mod u međuvremenu, koji se preporuča denut? Hvala i živjeli ;) |
Citiraj:
|
Aj bum probal, viš, dobro da sam pital :D
Thx Edit: Bome dela, zakon! Thx še enkrat :D |
Slučajno sam otkrio jedan dosta zgodan feature koji nisam primjetio po forumima, pa evo.. Prilikom fastforward-anja, skip preskače u razmacima po 10 min. Zanimljivo, backward ne skip-a.
To je jedna od stvari koja mi je baš nedostajala, pa evo da podijelim, ako netko ne zna. Btw. ne znam da li to ima veze za zadnjim firmware-om.. |
Staro, al fala :p
|
Citiraj:
|
Ljudi prijatelj mi je u americi trenutno, dolazi za misec dana doma. Pa me zanima hoce li njihova verzija radit u HR. Naime u USA se prodaje model WDBAAN0000NBK-NESN, a kod nas WDBAAP0000NBK-EESN. Kod ovog našeg modela ima opcija da se prebaciva između PAL i NTSC pa valjda ima i u ovoj američkoj!? Šta mislite bi li to tribalo radit!? Hvala
|
Citiraj:
|
Izašao novi B-radov FW WDLXTV-Live-0.4.2.0 baziran na novom 1.02.21 WD FW-u.
Kad dodjem s posla ću isprobati. A isto tako vidim da nitko ne petlja sa moviesheet-sima, pa moram sam :fiju:. Taman sam ćekao ovaj b-radov FW da mogu kako treba MS isprobavati, jer nisam htio sve podešavati bez novog 1.02.21 FW-a. |
Poslednji B radov 0.4.2.0 firmw. dolazi sa implementiranim movie sheetom u sebi.
Da bi ga ativirali stavite u "S00custom-options" sledece: #Enable Movie Sheets config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0 config_tool -c MSHEETMODE=sheet config_tool -c VIDMSHEET=ON config_tool -c GENMSHEET=ON config_tool -c LISTMSHEET=ON pa sve to na USB, iskljucite WD(iz shtekera),stavite USB u WD,ukljucite WD i sacekate da odradi posao. Sa ThumbGen-om i templates-om po zelji napravite movisheet i to je to. POZZ i vidimo se u nedelju kad Partizan pobedi Cibonu:)))) |
Ja ga do sada nikad nisam isključivao iz utičnice već ga samo palio daljinskim sa utaknutim usb-om i uvijek je pocuclao firmware bez problema.
|
Nego, kako držite (na FullHD TVu) onaj aspect mode, ili kak se već zove:
Na Normal ili Wide. Naime, bio mi je na normal i sad upalim film koji je 1920x1080 i skuzim da mi nije prek cijelog ekrana, odem u settings, stavim na Wide, i onda je OK! Kak vi to držite? Nekako sam navikao na crne crte gore i dolje, i sad mi je cudno kad mije cijeli ekran popunjen i kad mi ekipa vise nije onak sisnuta :D |
cek - ti si gledao na plazmi od 50" filmove preko wdtv live-a sa krivim aspect ratiom? Bemti pa bolja slika meni na 82cm loewe crt-u onda :D
|
Pa, vjerujem da je u ovom fora. Kad sam kupio WDTV Live, promjenom ARa ništa se nije mijenjalo, biće da naknadnim nekim FW updateom je to proradilo.
Pa eto, zato nisam skuzio :D |
Bok ljudstvo,
primjetih ovaj zgodan uređaj .. ima već neko vrijeme.. no zadnjih dana intenzivno čitam o njemu jerbo više "nema smisla".. doma imam već nemali broj filmova na externom hardu (i slika) i do*izdilo mi više prženje, seljakanje.. simo-tamo.. i zapikirah na ovog mališu.. Dajte mi ovako - generalno - jel preporučujete WD TV Live? Čitam da ima onih 'bugova', ovih 'bugova'.. al nisam dobio dojam da je netko nešto specijalno razočaran.. Meni se čini kao dobar odnos uloženo/dobiveno.. a vidim da vrti skoro "sve" formate pa ni sa te strane ne vidim problema.. Prvenstvena mi namjera gledat filmove/slike sa externog harda.. za to je idealan? Puno hvala unaprijed na mišljenjima |
Vule - Kratko i jasno : DA :)
|
Muchos gracias Lewis na odgovoru.. :)
|
Za slike ne znam baš, nisam se puno time igrao, ali za filmove, definitivno DA!
|
Da!
|
dobar je i za slike. imas par vrsta onih transition effecta, mozes jos vremenski odabrat nakon kolko da ti slike salta itd
|
Citiraj:
Ma monitor me nesto zeza, dok je ukljucen DVI kabel kompa ne prebacuje na HDMI, a kad ga isključim sve je uredu, WD sam prepozna na što je spojen. Živili |
Evo jedno pitanje,jeli se moze wd tv live povezat sa CRT televizijom?Gledo sam pozadinu na slikama ali nisam vidio one 3 cinca?
|
Citiraj:
|
moze, kod mene tako radi. imas kabel sa jednim konektorom na jednoj strani i cincevima na drugoj.
|
Dečki,pozdrav
Nedavno sam i ja nabavio wd tv live i uglavnom sam zadovoljan. Pod network shared vidim desktop računalo i traži me username i password,međutim nemogu pristupiti,stalno mi daje poruku incorrect username |
Citiraj:
|
Citiraj:
U kojem obliku se upisuje username?,da li ide sa workgroup/username ili u normalnom obliku? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |