![]() |
Citiraj:
|
Skeptika prema glavnom glumcu :) On paše u toj seriji isto onoliko koliko Charlie Sheen paše u two and a half men :)
|
Istina, Duchovny je idealan glumac za Moodyja :)
|
Zavrsio s Dexterom i nije mi kraj nesto. Citao sam svugdje kako je kraj najbolji ikad i uspjesno izbjegavao spoilere da bi na kraju ostao pomalo razocaran.
Na znam sto su mislili dobiti time - ovako si se mogao nadati da ce se Dexter dobiti. Yes, lame od mene ali recimo Dexter mi je bio najbolji bio u prvim epizodama dok se jos divio i igrao s Ice Truck Killer-om, a sada kada su Ritu ubili nadam se nova sezona nece vrtiti oko njegove neciste savjeti. Na kraju kuda s djecom, samo ce uzeti malog? I kako ode Rita koja mu je mozda i najvise problema zadavala oko cuvanja tajne, tko ce sada preuzeti tu ulogu, Debra? Pogledao S1 Lie To Me i prva epizoda je bila savrsena, dok sto vise idu sve me manje drzi. Rooth mi je dobar glumac ali sve mi vise vuce na Carusa - glava u stranu, pretrazivanje domova, guranje na terenu (!) ispred FBI agenata pa i zamjenika direktora... nadam se da ce u S2 smanjiti dozivljaj Citiraj:
Citiraj:
Ali najbolji lik u toj seriji mi je Ashby, covjek ga je super isfurao :) Inace kraj zadnje sezone mi je bolji od Dexterovog ma da su ga svi stavljali na 2. mjesto. |
Citiraj:
|
Mogao bi i Quinn, pogotovo ako bude s Debrom, ali on mi vise djeluje kao zamjena za Doakes-a
|
Pogledao prvu epizodu "The Pacific". Slično kao "Band of Brothers" samo druga radnja i glumci. Od Spilberga, Hanksa i Zimmera očekujem odličnu stvar kao i uvijek do sada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se s konstatacijom da je prva sezona prema kraju bila sve lošija. S2 je onako, ima boljih i lošijih epizoda, ali generalno volim pratit seriju jer mi je u mnogo čemu osvježavajuća i zanimljiva u moru raznoraznih siesajeva i doktorskih serija. Ima rupa i nategnutih detalja do bola, ali ja bih volio da serija ide dalje. No čini mi se da će ju ugasit nakon druge sezone. |
Još par dana do Breaking Bad,vjerovatno serije koje koja me baš iznenadila :)
|
Citiraj:
Nego pogledah najnoviju epizodu 24, napokon jedna epizoda koja me je ponovo zainteresirala za ovu seriju, mada je sve opet copy paste prijašnjih događaja... |
....
|
Ma taj 24 je isti drek kao i prve sezone. Zato mi većinom nije jasna ekipa kaj plače kao da je nakon ove ili one sezone to zgubilo smisla, a serija ima identičnu formulu. Ta mi serija često dođe kao nekaj kaj pogledam tokom ljeta kad mi je ultra dosadno i moram priznati da je ova zadnja sezona (ne trenutna) bila čist oke. 24 sata akcija, urota. Ko stvoreno za mindless zabavu :P Tko voli nek izvoli.
|
A fak...Chuck Norris je u penziji, sad ukidaju i Jack Bauera...ostal bu nam samo dobri stari Horatio Caine :D
|
ja pratim Star Trek :respekt:
inspektor Columbo :beer: dog the bounty hunter :fala: |
....
|
Baš sam na mnogim sajtovima naletio da hvale zadnju epizodu 24, čak ju neki svrstavaju među najbolje epizode te serije...
No slažem se uvijek je ista formula, za svaku sezonu... |
Meni je kraj Californicationa bio takodjer fenomenalan, pogledao sam ga vise puta radi Rocket Mana :D
Drago mi je da je Rita u Dexteru ukokana jer mi je vec duze vrijeme samo smetala njena pekmezastost. Odlicna mi je ideja Breaking Bada, ali izvedba tak-tak. HIMYM i TBBT su mi odlicni za razbijanje dosade. Mad Men mi je vjerovatno najinteresantniji. The Office mi je najsmjesniji. House je interesantan s vremena na vrijeme. Heroes i Lost su :puke: Ukratko, serije su daleko bolje od danasnjih filmova. |
pogledajte HUSTLER seriju
fora je :D |
Danas počinje Flash Forward.
Baš me zanima kaj bude, samo se nadam da se nebu zakompliciralo i pretvorilo u sapunicu kak i Heroesi.. |
Počeo sam gledati The Wire. Odlična HBO-ova serija o poiliciji i dilerima u zapadnom dijelu Baltimora.
Prikazuje kako se dila droga, kako se hvataju dileri ali i mnogo više od toga. Preporuka |
Citiraj:
Citiraj:
|
Chuck je genijalan! Upravo se pripremam da pogledam novu epizodu.
Duo fantastico: http://tinyurl.com/ydw7cfr xD |
Upravo odgledao prvu i za sada jedinu epizodu :D
http://www.imdb.com/title/tt0374463/ Ocjena govori sve! |
Citiraj:
|
Sori stari za spoiler, ali Srdan se prije raspisao o tome pa sam se samo nadovezao. On je kriv :D
|
Spartacus danas :) brutala kao i uvijek :D
Citiraj:
Nitko ti nije zabranio da koristiš "spoiler" mogućnost foruma! |
Počela 3. sezona Breaking Bad-a , vjerujem jedna od najboljih tv drama koje još igraju na telki :)
|
Citiraj:
Neloše, samo sam očekivao da odmah krene. Iskreno mi nije bio potreban daj wrap up na početku! |
Citiraj:
Da, malo mi je prva epizoda osrednja, ali to je takva serija, zato će do finala biti savršena :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |