PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Baja 001 11.03.2010. 09:57

Citiraj:

Autor Wozniak jR. (Post 1591626)
Gledaj kalifornikejšn i big bang dalje, neces pozalit ;D

Iako početna skeptika prema glavnom glumcu Califoricationa, izgleda skroz ok serija. Rekao sam da ću joj dat šasnu kad pohvatam malo vremena.

Mad_Duke 11.03.2010. 10:40

Skeptika prema glavnom glumcu :) On paše u toj seriji isto onoliko koliko Charlie Sheen paše u two and a half men :)

Mar 11.03.2010. 13:09

Istina, Duchovny je idealan glumac za Moodyja :)

Srdan 12.03.2010. 12:44

Zavrsio s Dexterom i nije mi kraj nesto. Citao sam svugdje kako je kraj najbolji ikad i uspjesno izbjegavao spoilere da bi na kraju ostao pomalo razocaran.
Na znam sto su mislili dobiti time - ovako si se mogao nadati da ce se Dexter dobiti. Yes, lame od mene ali recimo Dexter mi je bio najbolji bio u prvim epizodama dok se jos divio i igrao s Ice Truck Killer-om, a sada kada su Ritu ubili nadam se nova sezona nece vrtiti oko njegove neciste savjeti. Na kraju kuda s djecom, samo ce uzeti malog? I kako ode Rita koja mu je mozda i najvise problema zadavala oko cuvanja tajne, tko ce sada preuzeti tu ulogu, Debra?

Pogledao S1 Lie To Me i prva epizoda je bila savrsena, dok sto vise idu sve me manje drzi. Rooth mi je dobar glumac ali sve mi vise vuce na Carusa - glava u stranu, pretrazivanje domova, guranje na terenu (!) ispred FBI agenata pa i zamjenika direktora... nadam se da ce u S2 smanjiti dozivljaj

Citiraj:

Autor tOta (Post 1501324)

The Pacific (2010)

Trailer

Nastavak Band Of Brothers, ako serijal bude upola dobar kao orginal biće odlično. :)

Nekako sumnjam, previse ljubavnih scena u traileru :D

Citiraj:

Autor Mar (Post 1592446)
Istina, Duchovny je idealan glumac za Moodyja :)

True
Ali najbolji lik u toj seriji mi je Ashby, covjek ga je super isfurao :)
Inace kraj zadnje sezone mi je bolji od Dexterovog ma da su ga svi stavljali na 2. mjesto.

Dawar 12.03.2010. 14:10

Citiraj:

Autor Srdan (Post 1593644)
Zavrsio s Dexterom i nije mi kraj nesto. Citao sam svugdje kako je kraj najbolji ikad i uspjesno izbjegavao spoilere da bi na kraju ostao pomalo razocaran.
Na znam sto su mislili dobiti time - ovako si se mogao nadati da ce se Dexter dobiti. Yes, lame od mene ali recimo Dexter mi je bio najbolji bio u prvim epizodama dok se jos divio i igrao s Ice Truck Killer-om, a sada kada su Ritu ubili nadam se nova sezona nece vrtiti oko njegove neciste savjeti. Na kraju kuda s djecom, samo ce uzeti malog? I kako ode Rita koja mu je mozda i najvise problema zadavala oko cuvanja tajne, tko ce sada preuzeti tu ulogu, Debra?

Slažem se s tobom oko Rite i čuvanja tajne, cijelo vrijeme sam zamišljao kako bi reagirala kad bi saznala da je on serijski ubojica, al me upravo zbog toga kraj jako iznenadio...

Srdan 12.03.2010. 14:44

Mogao bi i Quinn, pogotovo ako bude s Debrom, ali on mi vise djeluje kao zamjena za Doakes-a

timmy 15.03.2010. 15:08

Pogledao prvu epizodu "The Pacific". Slično kao "Band of Brothers" samo druga radnja i glumci. Od Spilberga, Hanksa i Zimmera očekujem odličnu stvar kao i uvijek do sada.

Dawar 16.03.2010. 18:07

Citiraj:

Autor timmy (Post 1596088)
Pogledao prvu epizodu "The Pacific". Slično kao "Band of Brothers" samo druga radnja i glumci. Od Spilberga, Hanksa i Zimmera očekujem odličnu stvar kao i uvijek do sada.

Također pogledao, biti će opet vrhunska serija, no kao i prethodnik ima po meni pre sporu radnju, pogotovo scene bitaka koje lijepo izgledaju ali su preduge te me time uspavaju...

Jerry Drake 17.03.2010. 09:54

Citiraj:

Autor Srdan (Post 1593644)
Pogledao S1 Lie To Me i prva epizoda je bila savrsena, dok sto vise idu sve me manje drzi. Rooth mi je dobar glumac ali sve mi vise vuce na Carusa - glava u stranu, pretrazivanje domova, guranje na terenu (!) ispred FBI agenata pa i zamjenika direktora... nadam se da ce u S2 smanjiti dozivljaj

Već ti je prošla i prva polovica S2, druga polovica ide u 6. ili 7. mjesecu.

Slažem se s konstatacijom da je prva sezona prema kraju bila sve lošija.
S2 je onako, ima boljih i lošijih epizoda, ali generalno volim pratit seriju jer mi je u mnogo čemu osvježavajuća i zanimljiva u moru raznoraznih siesajeva i doktorskih serija.

Ima rupa i nategnutih detalja do bola, ali ja bih volio da serija ide dalje. No čini mi se da će ju ugasit nakon druge sezone.

Lihto 17.03.2010. 11:19

Još par dana do Breaking Bad,vjerovatno serije koje koja me baš iznenadila :)

Dawar 17.03.2010. 13:23

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1597748)
Još par dana do Breaking Bad,vjerovatno serije koje koja me baš iznenadila :)

S nestrpljenjem očekujem još od prošle sezone :)

Nego pogledah najnoviju epizodu 24, napokon jedna epizoda koja me je ponovo zainteresirala za ovu seriju, mada je sve opet copy paste prijašnjih događaja...

McG 17.03.2010. 14:37

....

Mad_Duke 17.03.2010. 14:56

Ma taj 24 je isti drek kao i prve sezone. Zato mi većinom nije jasna ekipa kaj plače kao da je nakon ove ili one sezone to zgubilo smisla, a serija ima identičnu formulu. Ta mi serija često dođe kao nekaj kaj pogledam tokom ljeta kad mi je ultra dosadno i moram priznati da je ova zadnja sezona (ne trenutna) bila čist oke. 24 sata akcija, urota. Ko stvoreno za mindless zabavu :P Tko voli nek izvoli.

Jelc 17.03.2010. 15:01

A fak...Chuck Norris je u penziji, sad ukidaju i Jack Bauera...ostal bu nam samo dobri stari Horatio Caine :D

chief_wolfinjo 17.03.2010. 15:04

ja pratim Star Trek :respekt:
inspektor Columbo :beer:
dog the bounty hunter

:fala:

McG 17.03.2010. 15:34

....

Dawar 17.03.2010. 18:42

Baš sam na mnogim sajtovima naletio da hvale zadnju epizodu 24, čak ju neki svrstavaju među najbolje epizode te serije...
No slažem se uvijek je ista formula, za svaku sezonu...

Los Sam 17.03.2010. 19:11

Meni je kraj Californicationa bio takodjer fenomenalan, pogledao sam ga vise puta radi Rocket Mana :D

Drago mi je da je Rita u Dexteru ukokana jer mi je vec duze vrijeme samo smetala njena pekmezastost.

Odlicna mi je ideja Breaking Bada, ali izvedba tak-tak.

HIMYM i TBBT su mi odlicni za razbijanje dosade.

Mad Men mi je vjerovatno najinteresantniji.

The Office mi je najsmjesniji.

House je interesantan s vremena na vrijeme.

Heroes i Lost su :puke:

Ukratko, serije su daleko bolje od danasnjih filmova.

d_a_l_3 17.03.2010. 20:00

pogledajte HUSTLER seriju

fora je :D

tech 18.03.2010. 12:36

Danas počinje Flash Forward.
Baš me zanima kaj bude, samo se nadam da se nebu zakompliciralo i pretvorilo u sapunicu kak i Heroesi..

etnic 18.03.2010. 16:59

Počeo sam gledati The Wire. Odlična HBO-ova serija o poiliciji i dilerima u zapadnom dijelu Baltimora.
Prikazuje kako se dila droga, kako se hvataju dileri ali i mnogo više od toga.
Preporuka

Roberto 18.03.2010. 17:50

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1598117)
Baš sam na mnogim sajtovima naletio da hvale zadnju epizodu 24, čak ju neki svrstavaju među najbolje epizode te serije...
No slažem se uvijek je ista formula, za svaku sezonu...

Ma jest da je iz sezone u sezonu isti recept, ali izuzev jedne sezone meni je sve bilo zanimljivo. Uvijek je napeto, puno preokreta i akcije. Uglavnom, idealna mindless akcić zabava. Ne treba tražiti ništa više u tome :)

Citiraj:

Autor tech (Post 1598754)
Danas počinje Flash Forward.
Baš me zanima kaj bude, samo se nadam da se nebu zakompliciralo i pretvorilo u sapunicu kak i Heroesi..

Nadam se da bude krenulo putem trilera a ne kamilice. Prvih par epizoda me ugodno iznenadilo,a onda se počelo razvodnjavati...

WraGG 18.03.2010. 21:25

Chuck je genijalan! Upravo se pripremam da pogledam novu epizodu.
Duo fantastico:
http://tinyurl.com/ydw7cfr xD

PointDexter 18.03.2010. 23:07

Upravo odgledao prvu i za sada jedinu epizodu :D
http://www.imdb.com/title/tt0374463/
Ocjena govori sve!

aneznam 19.03.2010. 12:37

Citiraj:

Autor Los Sam (Post 1598145)
...
Drago mi je da je Rita u Dexteru ukokana jer mi je vec duze vrijeme samo smetala njena pekmezastost.....

Hvala :hitthewal:

Los Sam 20.03.2010. 18:17

Sori stari za spoiler, ali Srdan se prije raspisao o tome pa sam se samo nadovezao. On je kriv :D

Pupo 20.03.2010. 18:48

Spartacus danas :) brutala kao i uvijek :D

Citiraj:

Autor Los Sam (Post 1600498)
Sori stari za spoiler, ali Srdan se prije raspisao o tome pa sam se samo nadovezao. On je kriv :D

Nitko ti nije zabranio da koristiš "spoiler" mogućnost foruma!

Dawar 23.03.2010. 11:37

Počela 3. sezona Breaking Bad-a , vjerujem jedna od najboljih tv drama koje još igraju na telki :)

Mad_Duke 23.03.2010. 12:02

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1602680)
Počela 3. sezona Breaking Bad-a , vjerujem jedna od najboljih tv drama koje još igraju na telki :)

Jučer napisao da je došao novi breaking bad. Nova sezona. Ali mi post nestal. Hmm, čudno!

Neloše, samo sam očekivao da odmah krene. Iskreno mi nije bio potreban daj wrap up na početku!

Dawar 24.03.2010. 12:34

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1602708)
Jučer napisao da je došao novi breaking bad. Nova sezona. Ali mi post nestal. Hmm, čudno!

Neloše, samo sam očekivao da odmah krene. Iskreno mi nije bio potreban daj wrap up na početku!

I meni je nekidan netragom nestao post :stoopid:

Da, malo mi je prva epizoda osrednja, ali to je takva serija, zato će do finala biti savršena :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12.