![]() |
lako se potrosi, pogotovo ako se gledaju fullhd strimovi/youtube
|
Citiraj:
Stopirana su daljnja ulaganja u optiku, a ovi paketi su vjerojatno samo za one lokacije koje su imale optiku i do prije dvije godine. Eventualno neka mala ulaganja instalacije po kucama na lokacijama gdje je dostupna. Sumnjam da ce se tako brzo prosiriti na cijele i nove gradove. Nadam se da sam u krivu. |
ma bit ce kradja ko s dsl-om kad je poceo
|
Aj bar da se nešto miče nabolje :)
Prijavija sam se pa ću vidit da mi jave imam li mogućnost uvođenja ili ne, čisto me zanima :) |
A baš to, tek je počelo i treba pričet bolje ponude, i adsl je krenuo sa smješnim brzinama za današnje pojmove adsla
|
Citiraj:
|
Mislim da ništ od masovne optike od strane T-coma.
Čak im se i središnjica predomislila glede optike i najavljuju: http://fastnetnews.com/dslprime/42-d...vectored-lines |
Ma debili. Optika, terastream, samo da se piskara o njima. Bolje da ulože novac u obnovu centrala tak da svi mogu dobit brzinu koju plaćaju a ne da imam 1,5 mbita dok mi je uključen maxtv.
|
Citiraj:
|
Kod mene šipak, kaže mi sad agent max 15mbit, tj. bakar. Za optiku nemaju pojma kad će se uvesti.
|
Jedan veliki haha...
Iznad ulaznih vrata mi već barem 2 godine stoji optika koja čeka na priključenje. Ma više, postavili su mi ju par mjeseci nakon što su počeli provlačit po gradu. Na B.net-u dobijem za 259kn 20/1.5mbit + telku sa svim programima (bez dodatnih programa bi bilo 219kn), a ovi mi nude za 369kn samo net, 20/5mbit. Sa B.netom nemam baš nikakvih problema, uvijek je max brzina... Ne mogu vjerovat da B.net daje veću kapu od 640GB, za razliku od HT-ovih mizernih 250GB. Komedija. |
Bnet daje isto do nekih 320 gb punom brzinom kasnije smanjuju brzinu, tako sam dobio obavijest prosli mjesec jer sam presao do nekih 300gb.Preporucuju mi da uzmem neki internet plus opciju, mozes mislit.
Inace optiku ce poceti i za kuce privatne vuci kad udemo u europsku uniju. Bit ce bit ce samo se treba strpiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
B net je krasan,samo ako ti je ping bitan... bolje dugu devu u usta i povuć okidač,bar vikendom. Alaj je momaka i devojaka u ZG koji igraju igre online prešlo na višestruko sporije adsl brzine zbog toga :) |
Citiraj:
Inače, valjda sam na novoj/dobroj centrali ili je malo korisnika oko mene, ali uvijek imam stalan, ne prevelik ping... |
Citiraj:
|
Hakom popustio?!
Javna rasprava donesena jucerasnjom sjednicom Hakoma (objavljeno danas)
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=116&subid=1120 Citiraj:
Tip 2 se određuje prema slijedecim specifikacijama Citiraj:
|
Po ovome bi onda žnači sela imala optiku dok gradovi ne koliko sam skužio? :D
Ugl da postoji tip 3 ja bi bio tip 4!! XD |
dok oni rasprave AMIS ce napravit svoju mrezu i svi cmo srfat ko Hasselhoff
|
Pa ovo je presmješno, regulator bi nekim simboličkim mjerama htio uvjeriti T da ulaže u optiku po selima.
A oni više nemaju ni para za po gradu vući. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sumnjam da im je središnjica spremna amenovat masovnu svjetlovodizaciju dok oni sami odustaju od optike. |
U Sloveniji se vuce optika po selima, sve financira EU.
|
Zanima me ako se netko mozda susreo s ovakvim slucajem.
Ako tehnicar pokrene postupak za prebacivanje na optiku zbog tehnickih problema, da citiram tehnicara "kablovi su u losem stanju" (valjda u zgradi??). Tko bi onda trebao snositi troskove ja ili T-com? |
Citiraj:
|
E to ne znam na koji je dio on tocno mislio kad je rekao da su losem stanju.
Znam samo da dok me je zvao rekao da je dolje u zgradi s kolegom (valjda kod ormarica, jer se nalazi u prizemlju), zatim dosao u stan izmjeriti i kasnije me nazvao da veli da su kabeli koma i da ce oni to popraviti. Valjda je onda njihova infrastruktura? :D |
Citiraj:
|
Konačno optički internet?
konačno veća upload brzina od pola megabajta, dvostruko manji ping uz ovu uslugu?
Međutim nisam primjetio nikakve reklame niti uopće ima provjeru broja za to, da li to znači da je optika prisutna na svakoj lokaciji koja već može imati MAX ADSL? Da li je netko već dao zahtjev? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |