![]() |
Citiraj:
Bio je na akciji u Hgspotu za 299 kn,a cijena mu je 520 kn bez akcije inace ga nebi kupio, požalio bi da nisam ;) |
sta si se điberio za 150 kn, logitechov momo racing wheel je u hg spotu 460 kn, ja sam ga kupio i nije mi zao ni jedne lipe, igrat sa njime nfs je nesto predobro, pola kvarta visi kod mene svaki dan i hala nsf na volanu
neznam dal vas zivcira al meni je to jedini minus u igrici, kaj auti kojem pise da ide npr. 324 km/h po perfomasama ide jedva 280 ,tu su nekaj skroz pobrkali, ili kad imate auto iz tier1 natjunan na stage 3 i on nejde vise od 210-220 kmh na sat Mod: ne ali me zna živcirati kada netko ne zna/ne želi koristiti edit. |
Meni se zna dogoditi da s prvim restartom utrke, auto ima potpuno drukčije omjere brzina.
|
Citiraj:
Za sad znam da se dešava na Focusu ST i na Cosfortu |
Da, taj sindrom sam imo uglavnom s ST-om.
|
ajde na Hamachi ko je za vožnju....
|
Obratite achtung na to kako kako u Forza 3 izgleda okolis - sve sto ocekivali da vidimo u NFS:S, a nismo dobili. Ono jezero i planine izgleda stvarno mrak...
http://www.shackvideo.com/?id=15282 |
ja se nikako ne mogu spojit preko hamachija. u prog vidim sve koji su spojeni ali u igri kaze no games, create own. firewall je ugasen, jel treba jos nesto posebno podesavat? u ruteru?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1start-control panel-network conections-advanced-advanced setings-hamachi mora bit prvi na listi. 2verzije hamachija probaj,ja igram na 1.0.1.3 neki igraju na zadnjoj 2.0 nešto i radi im. |
Evo, i ja dobio igru na komp :)
ugl., uzeo sam si nissana sx200(onaj od 200 ks). I uglavnom, pušiona...moram si naštelat osjetljivost, jer konstantno driftam hehe...koma. Mozda sma ipak trebal RS kosvorta uzet. Ali dobro, ovaj mi je baš ko raketa, samo sto neide s mjesta. 7 i sitno sec do 100tke, fuckaš to. |
Citiraj:
|
mislim da te 64bita zeza...
|
Citiraj:
|
to mi je najgore, jer nikad ne znam zašto je proradilo, i zašto nije radilo, a ne volim ne znat :)
|
Moji dojmovi o šiftu, cirkus živi....nakupine blura i obećanja.
Niti sjena GRID-u, šteta kaj moram to ime uopće napisati u ovom topicu... @Vidim "neki" se ostavili GTR 2, nakon GRID-a koji je "star" Inđoj:chears: |
Instalirao igru i ugodno se iznenadio, napokon igriv NFS :goood:
Krenuo na karijeru, al nije bas nesto na tipkalu ko prije :D Odoh pristekati Logitech :) Steta sto faks uskoro pocinje :( |
Citiraj:
Mislim da je ovo prvi NFS koji uopće nema blura,ili jako malo, a ono pri velikim ubrzanjima je jako efektivno i daje osjećaj brzine i straha... |
Citiraj:
nema blura.... osim ako si pijan ili sa dijoptrijom |
Citiraj:
Ovo je išlo mene..... Nakupine "blura" ? Gdje? Sjena? Pa NFS puno življe izgleda, i Grid jako lako postane dosadan.... "Siva" grafika.... "Nerealno" kocenje.... Zakaj neke nebi bilo osvježenje? Jel mora biti Bog? |
Citiraj:
Nisan napisa da je volan neki najjeftiniji od logiteha i malo vise vuče u desno:lol2: |
Citiraj:
Bogamu,pričamo o igri ne RL... |
Citiraj:
|
eh da, i nemojte apgrejdati R35 na works, ružan je ko noć:D
Inače ajd na hamachi igrati... Citiraj:
|
|
Sa zadnjim patchem puno brži loading u menu i u samu igru, više nema onog dugog čekanja pa eto tko nezna.
|
Citiraj:
160 je sporo za moje pojmove... u RL naravno i govorim o sigurnim uvjetima (vidi sig i avatar...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:18. |