![]() |
1 privitaka
@rak21, SS je od poslije zamjene.
btw, istu stvar treba napraviti kad se zeli kopirati text od linka. Evo u prilogu gotov file. |
Uh što sam blesav, naravno da ne ide :) Imam opera i opera beta direktorije jer isprobavam sve snapshote, uređivao sam u krivu verziju :)
još se čudim kako je moj .ini bio malo drugačiji.. tnx! |
S čime najednostavnije mogu iz Opere skinut neki filmić s jubitua i prebacit u mp3?
|
Ako ti treba samo audio iz nekog YouTube videa, najjednostavnije ti je otici na bilo koju youtube mp3 stranicu (npr: http://www.video2mp3.net/ ), ubacit link od youtube videa, sacekati malo i dobijes gotov mp3 kojeg skines i slusas. Kvaliteta youtube audia je druga prica.
|
Remove text from the O Menu
Citiraj:
Hitler Finds Out About Opera 10.60 |
Radi li vama u novim verzijama Opere sidescroll? Ja koristim Logitechov mis MX1100, i otkada je izdana Opera 10.50 ne mogu horizontalno scrollati. Vec malo pocinje ici na zivce :\
|
Citiraj:
Radi bez problema. G9, zadnji driveri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada se oznaci linkani text i dalje je "search" na prvoj poziciji context menija! Da bi se to prepravilo na stare postavke potrebno je presloziti sljedece u standard_menu.ini fajlu: Code:
[Link Selection Popup Menu] |
Ne volim VIP, a ovo je još jedan razlog da ga volim još manje...
Ni mask as ni indetify ne rade. Citiraj:
|
Citiraj:
Ljenčino:D |
Ma jesam al ja to oću sad a ne kad isprave :p
|
|
ovi u operi kao da su na speedu :D
|
ajde vidi pa javi jel su rijesili otvaranje stranica (tipa ADM) ili jos uvijek moramo "mask as firefox" ili "identify as xxx"...
|
Meni ADM radi normalno.. Opera 10.70 snapshot.
|
ADM nije potimiziran na Operu. To već radi od 8 verzije..
Nekad kad želiš prebaciti na drugi artikl onda na FF diže CPU usage i zablokira na 4 sekunde.. Ustvari , nisam ja web guru ali se to primjeti kad netko ne održava odnosno krivo podesi/optimizira. Na Goole Chrome stranica radi bez problema. A zasnova se od IE. Netko će drugi reći o web stranici. Jer svatko održava kako odgovara, nekad ne paze pa potkrada pogreška. |
Citiraj:
|
Da, u pravu si.. Ja sam se prakticki i navika na takav izgled stranice jer vec dugo vrimena koristim operu :).. Kad se upali opcija "identify/mask as xxx", onda radi ok..
|
Hmmm ... u zadnje vrijeme mi se pojavio problem kod Opere.
Cesto mi se desava da browser ne ucita cijelu stranicu, a najcesce se to desava na forumima. Samo stane na pola i prestane upload-ati stranicu kao da ju je ucitao cijelu :( a evidentno je da fali skoro pola stranice. Opera je 10.60, izmjena kolicine cache-a ne mjenja stvar. Od AV-a koristim Nod32. Jel ima tko kakvo rjesenje? EDIT: Kad sam odlogiran sa foruma, konkretno PCe, load-a cijelu stranicu bez problema :stoopid: |
...
|
Imaš blokiranu neku reklamu pa ti zbog toga možda ne učitava?
|
Nije do Opere.
http://forum.pcekspert.com/showthrea...34120&page=120 Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo sam ju probao kompletno deinstalirati sa YUninstallerom, pobrisati registri sa CCleanerom. Rucno obrisati foldere u Roaming i local folderu i nepomaze. @Nexus ... znaci nisam jedini :goood: |
Nek te ne brine to. Imali smo svi takve probleme proteklih 4-5 dana. Nije do browsera. Danas je sve riješeno, nadamo se. :)
|
Na Operi sam od 6. verzije, i sad me vec lagano pocinje zivcirat...jako mi je spora, sporija nego ikada, stalno mi kenja nekaj sa adobe flash playerom, instalirao ga vec 15x i restartao 15x i opet ista stvar...virusa na kompu nemam nikakvih nit spywarea niti icega, i sve mi radi savrseno u IE i na Chromeu, ali Opera katastrofa, a ja se isto naviknuo na nju, sad se moram privikavat na Chrome....
|
lol.. Opera spora? Pa to je trenutno najbrži browser. Do tebe je, nije do njega :D
|
Onda nije do mene, nego je do t-coma...neznam stvarno, ne slaze se sa mojim kompom...IE mi je brzi...
|
Ili je do tvog kompa ili do t-scuma, definitivno nije do opere.. Mislim, sve je moguce pa i da se setup nekako sje*a, ali ako si je proba reinstalirati, zna se... Osobno mislim da opera nikad nije bila brza/bolja, a koristim je odavno. Eventualno pokusaj s nekim clean alatom ili registry cleanerom pocistiti sve stare instalacije opere, pa nanovo instaliraj novu verziju..
|
Ako ti IE radi normalno, onda nije do t-coma već do Opere. Makni je u potpunosti i instaliraj ponovo. Naravno 10.60 ili 10.70 betu.
Koristi CCleaner. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |