![]() |
Provjeri malo ako si dobro zategnuo šarafe od hladnjaka, tj. ako dobro naliježe na karticu. Druga solucija bi bila da stegneš jedan 80mm vent na pasivac plastičnim vezicama i vozi.
|
Probaj ponovo namontirati taj hladnjak gore. Prije je da je on krivo namontiran nego da je heatpipe otišo dok si ga skidal. I ak se bude još tak jako grijala probaj neki ventilator s vezicama pričvrstiti za taj hladnjak onda.
edit: Klaun je bio brži. |
Ja sam skroz zbunjen.
Kako si uspio skinut vent sa pasivne grafičke kartice? :) Ako ima vent onda nije pasivna. A za 9600GT koja ima aktivno hlađenje takve temperature znače da je nešto otišlo u 3pm. Ako na kartici nema fizičkih oštećenja probaj joj nabacit novi BIOS i drivere. |
Citiraj:
drivere sam stavio nove ali ne pomaze, a bios nisam ni pomisljo stavljat jer je do sad bilo sve u redu .probat cu stavit jos jedan vent na onaj veliki pasivni dio :) |
Citiraj:
|
Napravi malo propuha u kucistu, sredi kablove sa plasticnim vezicama i ubaci jedan vent za usis i jedan za isphuh zraka ;)
|
Citiraj:
Koliko si paste stavio na GPU? |
rjesio sam problem
na gpu sam stavio ok paste, najtaman :lol2: problem je bio u velikom pasivnjaku koji hladi heat pipe, nisam primjetio da je zastopano 2 kanalica sa prasinom :hitthewal::hitthewal::hitthewal: .kad se cistio aktivni vent koji tjera zrak kroz te kanalice velikog pasivnjaka upalo je unutra i pocelo pravit piz*** sad trenutno grafulja nakon sat vremena igre (skyrim) pokazuje 65C po meni je to OK temp za takav rad graficke. ubacio sm i vent da upuhuje zrak . hvala vam svima na savjetima i pomoci , ipak ovo dokazuje da je ljudska glupost nenadje*** ps. sta sad mislite o toj temp? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |