![]() |
Ako kazem da je obavijest bila na naslovnoj stranici, onda to i mislim jer sam je i osobno napisao.
Kako bilo, razogovor na PcE zavrsen. |
Citiraj:
tak da ne bude da mi se nije cekalo 5 min da dobim mail |
Tvoj vid i reflekse ćemo pregledati na serveru.
|
možee :D
imaš xfire ? ajd me addaj |
Citiraj:
|
Neidem po drugim serverima jer sam uvjek prvi, a to mi je nakon nekog vremena počelo ić na živce.
Idem samo na naš server. Tamo je relativno jaka ekipa. Ovo ostalo je luk i voda. |
:D Long Live AMD-jac.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pih, samo čekajte da se ja vratim na server, onda ćete samo ostat zapanjeni, prvi na "leži na zemlji nepomičan" listi je renesis, pa markec, pa ono novo topovsko meso noone i ništa... Znači grobničani prvo...
A poslje: axeman : |
Pa gdje si, sto te nema? Nije vrag problemi sa racunalom jos uvijek?
|
Ne:D, sad već radi skoro punih tri mjeseca:D, vraćam se kad škola počne, onda ću imat više vremena:D
|
pazi izjave, "kada škola počne ću imat više vremena" :D
***************iga, kad je njub :D |
eto samo da se javim da na 7600 GS vrtim 200-400 fps-a :D
|
Mislim da sam negdje stavio slike, ali tko će sad to naći kad tražilica ne radi.
Moja X1600 Pro vrti na nekim djelovima 1000 FPS-ova. :D |
Citiraj:
:gringo: dobar si :rolleyes: |
Citiraj:
: roller : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako ste tako jaki necu ja doc:p
|
Dosta svađe da nebi ja moral na serveru davat po ušima. :D
|
atha u xeQte???
|
Citiraj:
by:sh4ggy : hello2 : Brijem da bi ih pwnali da dodemo na server njihov ;) E i btw origigi mi stize za 3 dana sardax mi je narucio ! : CoolRamb |
Citiraj:
|
Zakaj vi ne napravite neki klan pa se skupi vas 5 najjacih i prijavite se na BCB ili pocnete igrat CB / Slo Leader il neku ligu?!
A i poneki fw zna bit cist zabavan! |
Ako mislis na C2Y zapoceli su nesto...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto je izopaceni, sto se ceris? Btw, C2Y ima klan i zove se C2Y-Rs, pripreme i treninzi su im jos u tijeku. |
Citiraj:
uhuh sexy : goood : ma ja imam pristup serveru samo većinom su ti se igraju custom mape. niš budemo odigrali protiv c2y-rs war kad budu spremni a? |
noobs go away: finger :
|
Citiraj:
|
Ne igram za njih, nego za NOB.
|
pozdrav cod2you ekipi, nice playing with you : hello2 :
nego rak daj mi samo reci koji te post, koji dio posta najviše grčio da si me banao? samo mi to reci. ak se ne varam 108. stranica one teme. |
dečki kaj se zajee****** sa athom (bude vama baka pokazala;))
btw. atha iz avatara ti je izviril frajer iz A JE TO :D |
hahah athi je to fetish ;)
nego atha cujem ili da ce i ostala ekipa uskoro s noba znam da je buljo i jos neko otiso |
Citiraj:
|
Hmm... mene je Andeo nonstop podsjecao da vise nisam u NOB-u : roller :
|
Krivo cujes Metallica. Dvoje ih je samo otislo, Fata, Djemo, Zule i ja se izjasnili za ostanak.
Btw, osim sto meni "frajer" izlazi iz avatara, virus i mad imaju iste avatare. http://cosgan.de/images/midi/konfus/g025.gif |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:33. |