![]() |
Citiraj:
Da mu pogledaš profil sve bi ti bilo jasno. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
E100 treba gold cesce nego ostali tenkovi, a ne stalno. |
Citiraj:
Vjerojatno je tu kvaka.;) Edit: i ja sam E100 vozio davno prije nego je uveden prem ammo za kredite. |
Citiraj:
E50, dodgadjalo mi se masu puta. T54 takodjer :D Citiraj:
|
Citiraj:
Tu donekle, ali 3 takva E100 ide juri na gold. što sad? Njima pobjeda zajamčena Što se tiče IS4 i kako veliš T110E3 pa njih možeš izbušiti kad nađeš pravi trenutak odnosno iskoristiti njihovu pogrešku nakošenja. Gle, valjda sam naučio od vas kako treba nakositi odnosno iskoristiti oklop. Na IS-3 bilo malo teško iskoristiti nego na IS-8. Tek na IS-8 krenula prava stvar protiv IS-4. Upočetku mi je bio strah da ih neću moći bušiti a ono našao nedostatak. To me ohrabrilo Što se tiće IS-7 , puno ću gubiti zaradu na gold sa i i bez premiuma. To sam isprobao sigurno. Trenutno imam 3mj premiuma i u cilju mi je imati 13 90 i smetlara Bato Citiraj:
Nemam uopće E100 u svojoj garaži. Samo na testnoj verziji imao pet puta i zaigrao. Nisam blesav kako što misliš. Citiraj:
Tako je, abi! ;) Citiraj:
Joj, moram to iskopati doma. Ostavio sam zasada 2 tjedna zbog GO. |
Citiraj:
|
Citiraj:
E100 čak i pristojno zarađuje ako se gold koristi racionalno, pogotovo kad ne primiš puno dmg. pa ti popravak bude jeftin. |
Dottore ne baljezgaj,E100 bez golda je kao komp bez interneta :D
Sad ozbiljno,do jučer nisi osnove znao,sad se prepucavaš s ekipom i uvjeravas nas,koji imamo koju borbu iza sebe a i neizmjerno vise iskustva od tebe,da E100 ne treba gold.Zaboravi tu priču :) |
Ne prepucavam :) Samo me živcira goldovi koju naletim na svakog E100. Ama baš svaku bitku.
Uništio sam ih više puta bez goldova. Samo standarni AP i u plusu sam 18.000 do 43.000. Uopće se ne žalim i na minuse kad poginem . 4300 do 12.000 |
Citiraj:
E100 zaradjuje, i to dobro ako ne ostnes s 5HPa i napravis 2.5k DMG. |
Mnogo fin tenkić , kad ga krene, onda navali i ne staje. :)
http://wotreplays.eu/site/2091235#wi...dm4n123-at_15a |
Citiraj:
E100 i is7 nisu isti po pitanju zarade, is7 uzme 450 a e100 750 dmg, shell košta isto, trošak igranja tenkova najbolje vidiš bez premiuma kad igraš desetke, i e100 mi je bio najprofitabilniji za igranje. E100 protiv e100 bušiš bez problema u kupolu frontalno sa goldom, bez golda u kupolu no way. A kao što rekoh, nemaš vremena za primat šutove a ti svaki drugi dingaš. Sutra ću odigrat malo sa e100 pa stavim koji replay da vidiš o ćemu pričam :) |
Citiraj:
Može, nisam za komp doma. Već sam van Hrvatske :) |
S kojom SPG riješiti misiju za T55A?
|
Ja sam sa m40/m43 sve arty rjesio za t55
|
Ja nakon 2k bitaka imam wn8 700, u prijevodu los sam. Nekad odigram odlicno a nekad katastrofa. Ima ko kakav tip da poboljsam igru? Igram sa heavy tenkovim najvise (is3) i poceo sa mediumima nesto.
|
Citiraj:
nedaj se isprovocirat sa reroll i ebay idiotima, za 2k borbi to ti je odlican wn8 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ako bi napravio reroll siguran sam da bih imao kud i kamo veci wn (1000+) od sadasnjeg 86x cca. al zadovoljan sam i igram sa uzitkom bez frustracija, zut sam cjeli, osim po drift kingovim custom postavkama :D |
Cuj ni meni nitko nije govorio, nit sam se udubio u pračenje youtuba nego sam išao odmah igrat, jedino što sam u startu počeo lovit je grmlje, postavljanje i ciljanje, wotdb.info stranica stalno otvorena i kad ne znam di probit koji tenk pogledam tamo dok se loada mapa, nikakvi modovi mi nisu trebali nit sam ih želio.
Kad sam prodao svoj stari acc imao sam cca 1300 WN6, a WN8 je uvijek veći od 6. Zato velim kolegi nek stavi replaye jer sigurno radi neš krivo. Danas me zaboli za WN8, ako će nas pregazit jbg, nisam jedan od onih plavih i ljubičastih koji ode u bazu i nabijaju dmg iako znaju da su izgubili. |
Citiraj:
, Citiraj:
|
Tigra treba igrati kao da je td, vrebati iz zbunja i nabijati dmg. :D
|
A zašto brzo izginuti? Kome je to u interesu? Tenk sa 1% HP ima istu penetraciju i radi isti dmg kao i onaj na 100%, nema apsolutno nikakvog razloga za odvesti se bezveze u smrt.
Ako poviriš jednom iza ugla i dobiješ odmah 750 u facu možda je slučajno, ti izvoli probaj opet. Ali ako poviriš drugi put i onda opet dobiješ 750 po glavi zar nije normalno reći "dobro, stani malo, tu se više ne može" i prijeći na neko sigurnije mjesto? Možda će na kraju igre baš zato što si se spasio ostati vas 3 na 2 neprijateljska tenka, a u takvoj situaciji extra tenk sa bilo koliko HP-a čini veliku razliku, tj. pobjedu. |
Primjetan je pad kvalitete na serveru. Ne igram jedno mjesec dana ali ekipa kaze da su mnogi vrhunski igraci otisli.
Ja sam u pauzi i ostao na 61% pobjeda i 2400wn8 u preko 30k partija. |
Citiraj:
Citiraj:
:kafa: Citiraj:
http://wot-life.com/eu/serverstats/ na mojoj XVM listi je ispod 1400 sivo, a od 1400-1800 zuto, pogodi koliko vidin ovih zuti i jacih igraca, 2-3 po partiji ukljucujuci mene. |
Moj glavni acc je u startu bio naravno njubarski,gadjanje kuca i slicne pizdarije u pocetku. Imao sam jedva 45% pobjeda nakon 2k partija. Postepeno to otislo na 61%. A poceo sam kad je igra izasla,malo nakon. Sjecam se da sam kao KV dobijao Mause za protivnike i bila su samo tri tiera 10.:D
Ne znam ni sam koliko sam partija odigrao sa artiljerijom u pocetku,a da nisam znao za Shift button.:D Gadjao onako otprilike. Nakon 3-4k partija sam uglavnom skuzio igrat sa svim tenkovima i sad je to respektabilan acc sa 24 tiera 10 i svaki T10 je u ljubicasto obojen.:D Drugi acc mi ima 6k partija i wn8 oko 3000. To je stat padderski.:beer: WoT je iskustvo. Doduse neki nikad ne nauce. |
Razmisljao sam ja i o rerollu ali koja mi svrha ako jos nisam sve pohvatao. 2k bitaka nije puno, probat cu to popravit. Malo youtube tutoriale, postavit cu i video da kolega forumas vidi gdje grijesim. Mozete me i dodat ak zelite. Leskirm1990 mi je nick
|
Napokon ubio 3 arty,mucio se dosta s tom misijom,uvijek ih neko ubije ili mm ni ne stavi arty...sad jos zapalit tenk 2 puta :D
http://www.pohrani.com/t/1V/hy/2I7pGKTt/shot056.jpg Edit:gdje nabavit kljuc za armored warfare da isprobam igru? |
Zadnjih 30 partija drzim wn8 na 1300 sto je za mene odlicno. Napredujem pomalo :D cak mi je ukupni wn8 skocio, cilj mi bit zut pa onda dalje rokat
|
|
Mali t49 je pravi zmaj,puno ugodnije za igrat od t69,istrazio sam vec onog t54e1 a da nisam ni osjetio jer bas uzivancija za igrat.
Btw bato uzvraca udarac :D http://www.pohrani.com/t/15/LP/1rfmQO73/shot057.jpg |
Citiraj:
|
Fino udara smetlar Bato :D
|
Roka li tko test servere?
|
Je, Jingles i ekipa testira tenkove i daje review.
Al sta ti to vrijedi, to je test server. Svi imaju beskonacno golda i spamaju ammo sta ne pokazuje realne vrijednosti oklopa. A i tenkovi mogu bit nerfani dok dodju do live servera. Overall, nama je test server je samo za zajebanciju. WGu je za testiranje i statistiku tenkova. |
Ja nikad nisam igrao test servere. Bezze mi je to.
|
Dobro dođe za isprobati neki tenk. Da ga ne grindam ako mi se ipak ne sviđa.
|
Malo skupljam kredite:
Ovo je mislim rekord po dmg s tim tenkicem. Blokirana steta 3840 ... http://www.pohrani.com/t/1f/RJ/4Yd51Xfx/shot011.jpg Zanemarite ove misije to popravljam one koje nisu casno izvrsene za stuga :D |
IS-6 bouncao šest puta :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |