![]() |
Citiraj:
Slijedi odgovor za tebe: Citiraj:
|
Sada da vidimo repliku AI na AI...
|
Citiraj:
|
Lako za to što se događa s paketima na semaforu. Puno je gore kada vozač/dostavljač krene raditi reda.
|
Ovo ljeto vidim lika iz HP Expresa kako traži paket u furgonu. Baca i razbacuje pakete s metra i pol na pod furgona kao da su od spužve ne bi li došao do paketa ispod kojeg trenutno isporučuje.
|
Citiraj:
Je li bacao samo one na kojima nije naljepnica sa čašom ili sve? :D |
Šole hvala na dojavi za Roborock Q8 Max, pošalji revolut broj u poruci da uplatim za pivo!
|
Citiraj:
Ništa nije gledao pogotovo po onoj vrućini :D |
Citiraj:
Koliko dođe dostava preko mailboxa? |
Neki link za prijenosnu bat? Bas mi treba jedna malo jača, 20k + ...ako netko zna
|
ako ti se ne žuri, u Lidlu ti znaju biti na black fridayu, tronic 20 000 mAh, oko 20€
|
Citiraj:
Citiraj:
Da ga ja uzmem u CH bilo bi jos jeftinije :D i bez dostave, ali mi ne traba posto vec imam robija. https://i.ibb.co/cvfy2Rs/2024-11-20-...asse-gehen.png |
edit: krivi artikl sam kupovao, nisam vidio od kolege prije post :)
Hvala kolega! |
Citiraj:
a ono, treba mi za 10 dana :D |
Citiraj:
Za 9 dana je Black Friday :D |
znam da :D vidit cemo
|
FYI večeras u ponoć 21.11. Amazon kreće sa svojim BF akcijama pa se pripremite tj strpite ako nešto kupujete. :)
|
Ajd ako neko naleti na dobru akciju za gamerski monitor? Obećao sam nećaku za Božić 27-32 inča i što već ta čudesa imaju
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Ja sam svom uzeo na ekupi pa baci oko tamo, acer 27”, 1440p, 180Hz, ispao me nekih 210€, najjeftinije bio na nabavi 260
|
Ako bu neka fora mehanicka tipkovnica do nekih 80ak eura javite. Gledao sam neki keycron oneplus colab al je 150. Malo mi je previse to opravdat si potrosit na tipkovnicu
|
Citiraj:
a Xiaomi 3 20kmah je cca 50 eur, max 50w |
Bia je nedavno baseus 65W 20000mAh na akciji za 40 eur, uzea sebi i kolegi na forumu. https://www.amazon.de/dp/B0CL4M646T
Uprati, vidim na keepa svaki mjesec bude na akciji za 40 eur. |
Ja uzeo taj Baseus i odličan je, puni brzo, fino izgleda, jel stvarnih 20000mAh još nisam ni testirao, al sam uspio mobitel 2x napunit i punit laptop s njim tokom puta od par sati
|
Citiraj:
ne stane u pomodarske SUVove, malo ko ima pouzdan kombi, službe ne žele vozit...stavit ga na prikolicu? doduše meni je 65" dostavljen overseasom bez oštećenja...no to očito nije pravilo |
Pa postoje ozbiljne dostavne službe pobogu.
Meni GebruderWeiss neki dan dostavio madrac bez ijedne ogrebotine :) Koštalo 200kn al stiglo u roku dva dana iz Jysk skladišta u Poljskoj. |
Citiraj:
|
Hoce tko narucivati SSD za Steam Deck iz druge teme? Pa da se i ja utrpam :)
|
Ovo za powebank, uGreen bi trebao imati discounte za BF, ovaj dolje model sam uzeo prošle godine i odličan je, daje 100W na jednom portu, super za puniti laptop. Ako se koristi više portova onda na tome daje 65W, a na drugom 30W, idealno za puniti baterije i daljinski na dronu u isto vrijeme.
UGREEN Nexode Power Bank 20000mAh 100W : https://eu.ugreen.com/products/25188 |
Amazon.de nema Fire Tv 4K i 4K Max stickova na akciji?
|
iznenadilo me da neke stvari imaju poštarinu 50% od prodajne cijene direkt u HR. možda je do trgovca koji se samo oglašava na Amazonu.
EDIT - Fire tab 8" expresno rasprodan - bio 39€ za njemce/švice/austrijance |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |