![]() |
Citiraj:
|
Izašao je patch http://www.cjs-cdkeys.com/battlefiel...ang.html#patch
|
Izgleda da taj patch ne radi!
|
Citiraj:
A pošto mi imamo "Data is corupted" problem, za sada nula bodova! |
Nakon ovoga updata od 3.8 jos jedan sad od 2.3 Gb omg
|
http://speedy.sh/Nc4C3/BF3-03.12.12.-RUS-to-ENG-fix.zip
Kaze frend da ovaj patch radi dobro. Ja nisam probao jer se igra jos skida. |
Game data is corrupt ._.
Dobro da sam skinuo taj patch :p |
Citiraj:
Thx... |
Citiraj:
Konkretno, sa svim današnjim patchanjem, igra je veća 2gb (a skinuto 6.1gb - prvi patch 3.8gb, pa drugi 2,384mb). |
pitanje jeli moze igra i origin biti instalirani na dva koma odjednom naprimjer na stolnome racunalu i na lapu i ako moze koja je procedura oko toga jel se mora stogod posebno stimati
danas bi mi trebao doci lap pa bi probao i na lap stavit igru jel bi je trebao moci poterati |
naravno samo treba stavit acc isti i isto skinit BF3 sve isto kao i na stolnom...i kad igras igras samo na jednom nemos na oba u isto vrijeme el...provjereno kod mene radi
|
a znaci mogu u isto vrijeme biti upaljena oba kompa i ulogirani na origin to nece smetati jel cesto stolni radi cjeli dan a automatski se pali origin
|
nezz pa ugasi origin ako nebu htio meni su radila ili jedan ili drugi tako da nisam siguran probaj
|
Fino sam si otkljuco crossbow jos jucer, i ljudi sada misle da sam EA zaposlenik hahahah :D Friend requestova ko u prici hahahhahaha
|
Mora da si si super sada. :no2drug:
|
Ja igrao par sati, premrak mi je, nisam ocekivao tako dobar dizajn mapa, skevinđer je zabavan (mislim da nece dosadit nakon par partija ko gan master), ugl, 5/5
|
Napokon skinuli Aftermath i probali.
I što reći, generalno gledano dobro je. - Nove mape su OK, bit će ti dosta istraživanja i vršljanja, ima se šta radit. - Scavenger je fora, nema više majmuna da te siluja sa M16 i 100.000 kilova + s istom. - Conquest je zabavan, sve blizu, nova vozila + mali čoperi, za svakog ponešto. Za sada prolazna ocjena. ;) |
Molio bih vas tko je imao sličan problem da mi pomogne. Znači ovako: Sav sretan prije tjedan dana kupih battlefield 3 premium. I sve ok dobijem key regam na origin i super, sve radi. Zadnjih dana intenzivnije igram i eto problema usred igre, totalno random izbaci me van i prikaže DirectX Error
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" . Tražio sam dosta po netu i vidim da mnogi imaju taj problem ali oni koji su ga rješili kažu da su ga rješili jer im je grafa bila overclokirana, moja ati 6870 je stara 4 mjeseca i radi ko urica. Nije overclokirana i ne zagrijava se uopće puno kod igranja. Probao sam nove drivere, stavio najnovije beta drivere i opet isto. Mijenjao razne verzije drivera i opet ništa. Da li je netko imao slične probleme i ako je pls ako može pomoći prije nego izbisem igru :). Baš uzivam igrajući i onda mi ovako, naravno kad mi igra crasha izgubim sve sto sam do tada u partiji osvojio. Konfa je pod moj komp, hvala puno. E da sve je isto samo nije windows 7 64 bitni nego windows 8 64 bitni. Sad dal je to bitno neznam, ali naglašavam da mi baš sve druge igre rade super. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.mediafire.com/?nldggjs3qbw8614 |
Citiraj:
Inače, kad ti pukne igra iz bilo kojeg razloga, ne briše ti se postignuto, jedino kad se server sruši. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče novih stvari, meni se isto svidja. Mape su odlične, bow još nisam probao i ovako sam još zelen pa neznam koliko bi sa bow-om ikog i pogodio :). Scavenger je odličan, uglavnom isplati mi se ovaj premium jer ipak u ovom trenutku imam na izbor tonu mapa i oruzja pa čim mi jedno dosadi skačem na drugo :) |
Citiraj:
:fala: |
|
Season 2 |
jel još rokate ovo sranje da si uzmem premium na xmas saleu? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |