![]() |
Citiraj:
|
nemoj tako,ima vrlo dobru pozadinu :D
|
Citiraj:
|
True Detective je meni stvarno vrhunska druga sezona.
Ovi komentari po internetu, koje daje uglavnom "fejs" generacija, da je sporo jer nema akcije i brze radnje, neću ni komentirati. Nek odu lupat selfije u kupaonu. |
Citiraj:
|
Dobra je druga sezona. Prva je bila odlična, ali ni druga ne zaostaje.
|
Nisam još gledao drugu sezonu, prva je bila super u najvećem dijelu ali mi je kraj pokvario dojam.
|
Bacite pogled na Sense8.
Serije je toliko opširna, da je potrebno pogledati prve dvije epizode da se pohvata o čemu se zapravo radi. Zasad vrhunska. |
Sense8 je odlicna serija. Vidim da je i novi mr robot izasao, pa cu to veceras u miru i s gustom pogledati. Najugodnije iznenadjenje ove godine, barem meni :)
|
Citiraj:
|
iz ne znam kojeg razloga nisam nikada pogledao finalnu duplu epizodu boston legala, makar sam upratio sve epizode... kakva serija, kakav epski finale.
ukoliko slučajno netko nekim čudom nije čuo za ovu seriju, ima mu ne priznat :D |
Meni je istinski detektiv druga sezona odlična.
|
The Whispers.... kakva serija!
Samo što je sad na ABCu da odluči što će dalje sa njom. osam epizoda je snimljeno. Svakako preporuka, ali ako ne podnosite nezavršene serije.... ne gledajte jer će te se navući |
|
Trailer Park Boys
:goood: |
Takodjer pohvale na racun Peaky Blindersa. Pogledao prvu sezonu, odlicna serija :)
|
mr robot
s lakocom mete ovogodisnju tvshow konkurenciju. nesto slicno ko td s1 lani. ili intel amd-a vec duzi niz godina :D |
rick & morty, najbolji crtić ikad
|
Počeo sam gledati Mr. Robot.
Pogledao prve dvije epizode, izvrsno zasad. |
Robot : malo se udaljio od prvih par epizoda al mu ne remeti kvalitetu. Slazem se da trenutno vodi izmedu ostalih serija.
Wayward pines: zavrsila sezona neznam ni sam kako. Po meni priglupo, a koliko sam skuzio to je to od te glumacke ekipe. Pravi detektivi :) nakon prvih par uvodnih, meni postaje sve bolje i bolje i u rangu sa proslogodisnjom, mozda zeru nize |
Završio Strike Back, odličan. TD2 sve bolji i bolji.
Mr Robot, prve dvije-tri epizode su mu bile odlične, koji vrag im je trebalo da ubace one narkomanske pizdarije kod glavnog lika |
svakom epizodom me sve više iritira svojom narkojedvagovorimneznamštoreci naracijom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali šteta što je ovo bila zadnja sezona, fali takve akcijske serije na TV-u. |
sta je gotov strike back?
nije cviknuto na kraju, mislim ima neki kraj? |
Ja trenutno gledan Teen wolf. Super serija za one koji vole likove sa supermoćima. Preporuka :goood:
Link na imdb |
Mr. Robot je ima fenomenalan pilot, ali ovo kasnije mi baš i nije sjelo. Previše prenemaganja glavnog lika sa često nespretno napisanim monologom.
Kasnije se sve malo čudno komplicira pa triba dosta pozornosti obraćati. |
Brijem da će ga u finalu serije nategnut C. Slater
|
:D
Da, malo Robot ide na kvasinu od 3. epizode... Svejedno je još uvijek bolji od većine naštancanih serija koje se trenutno nude. @Mar, moguće da si u pravu, i meni je prošlo glavom. Samo di su baš Slatera našli, ne pamtim gdje sam ga zadnji put gledao, a da nije bio iritantan :D E da, odgledao nedavno do kraja Breaking Bad. Zadnje dvije sezone. Da, znam - kasnim, ali požderite se svi vi koji ste to davno odgledali :D Genijalno, što drugo reći, šteta što nema više :) Better Call Saul pratim, vrlo dobro. Jedan od boljih spin-off projekata, bez sumnje. Šteta što recimo Jesse nije dobio spin off. |
True Detective odličan, ali za razliku od prve sezone, otpočetka se dalo se naslutiti tko stoji iza svega. No svejedno, vrh ove godine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |