![]() |
The server is experiencing a hardware failure due to one corrupted drive. It is currently in the process of swapping the drives into a new server to fix this.
We are really sorry for the inconvenience caused due to this and we highly appreciate your understanding on this. |
Forum sljaka opet!!
|
ne ne ne i ne!!!!!!!!!!
napokon sam nabavio COD2 i vi zaboravite na ovu temu, vec 10 dana gledam 9481 post. uglavnom di da dojdem igrat, igram na par madarskih servera pa me zanima ima li sto bolje? nick: adi_ri |
Citiraj:
coeeeeeeceeeee.. 'er du ju ljiv ? : bonker : pa svi smo tu http://www.cod2you.com/ svi stari .. i novi .. c'mon .. brzo .. |
tenk ju tenk ju
|
ok sad sam se registrirao i dobio sve potrebne sifre itd.
pitanje extra noobovsko- kako doci na server? ako se to mora ulaskom u igru onda mi je mali bad jer kako sam igrao na madarskim serverima autodownload mi je skinuo neki mod zbog kojeg mi se sve u igri prevelo na madarski pa se ne snalazim bas najbolje |
odi na cod2you forum pa ti buju rekli mkaj da maknes da se sve vrati u normalu .. nego na server se mozes spajati prek "The All-Seeing Eye" prograjmcica .. ali uglavnom posjeti cod2you forum ..
|
odi u main i nađi taj žnj mod i izbriši ga
|
hvala na pomoci, za TASE sam znao samo nisam odmah skuzio kako naci server preko ip-a. onaj mod je malo teze prepoznati pa cu se s tim kasnije zahebavati.
kako to uvijek biva opet imam problem sada mi ne zeli uci na server jer je kao pun a pise 17/30 igraca:confused: |
http://www.cod2you.com/forum/index.p...13.msg6298#new
i nemoguće da piše 17/30 igrača... |
e hvala, i predpostavio sam da se srusio jer ga the all seeing eye nije vise nalazio
|
ase ga nadje i nije se srusio ,nego ga rekonfguriraju ;)
|
sta je server verzija 1.2
naravno imam 1.3: hitthewa what now? |
reinstaliraj:D
|
Dobio sam mail, sa passom i novom adresom servera, ali izgleda da još ne radi.
|
budem se i ja napokon vratio na CoD2 na C2Y, samo da mi je nekak sredit disk to bi bila milina...
|
Server radi i to na verziji 1.3 - svi detalji na C2Y.
|
sad vise nemam dvojbi, eto mene kod vas za par dana...
|
Citiraj:
|
thx, ali isao sam tezim putem i reinstalirao cijelu igru
|
From: http://outsiders.basenet.cz/download/cod2pure.zip
Size: 2,5 MB (2.568.931 bytes) Transferred: 2,5 MB (2.568.931 bytes) pa ak nekom treba |
Sto se dobiva time? Vracanje na defaultnu verziju CoDa, jel?
|
Briše sve iwd-ove i ine fileove koji nisu sadržani defaultno u main folderu IIRC ;)
|
de mi recite kako ce ici na 7600GS cod2 ?
bez AA :) |
ići će dosta dobro neboj se;)
|
jako dobro :D
|
Meni na 6600gt ide ok
|
Meni također, i to sa aniso i AA 2x, sve extra :)
|
Ici ce ti na dx9 sa 2xAA sasvim normalno, detalji na medium prema high.
|
i neka mi onda neko kaže da je to bolje od 1280x1024, Aniso, 4xAA, i sve na Extra... u DX7
|
Naravno. Probao sam oboje. Dx7 izgleda kao stara krpa sve na max naspram Dx9 moda sa medium detaljima.
Ali igram i ja od nedavno na Dx7 radi custom mapa. |
ma meni ne treba extra super ultra...
ocu imat više od sadašnjeg fps-a znaci više od 50-70 (de mi recite kak da igram na PCE serveru ? kome da se javim za password? da vas malo rasturim :P znam da sam asshole al neda mi se tražit :D :D :D :D ) (ocete mi vjerovat da sam dobio 220 fps-a sa GeForce FX 5700?) :D |
Sa takvim stavom sumnjam da ces zaigrati, vec sada mi se nisi svidio.
Ali evo, probaj na www.cod2you.com |
Citiraj:
Citiraj:
: suicide edit:hih sad sam se rego s drugim mailom pa radi |
Citiraj:
|
ma kažem da mi netreba AA
|
Citiraj:
Pazi, nemoj zeznuti registraciju jer ce biti mah-mah. Nemamo namjeru previse korigirati korisnicima oko prejednostavne registracije. |
Citiraj:
rego sam se prije mjesec dana i nisam dobio mail |
Vjerovatno dok je MM bio na godisnjem, no bila je uputa za alternativni nacin registracije - naravno, mogla se procitati na naslovnoj stranici.
|
hmm...može biti ali sumnjam ....
bubnio sam otprilike mjesec dana al uglavnom ima dosta da je bila obavjest na naslovnoj stranici valjda bi procito ? nisam corav |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |