![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zavrsila je to znam sigurno, al me interesira da nije cvik na kraju jer to nevolim, i par puta me dobro iznenadilo.
|
Naletio danas na The Mist. Moglo bi biti dobro. Uskoro kreće prva epizoda.
|
American Gods - i dalje mi puuuno toga nije jasno pa se nadam da će se radnja ubrzati te otkriti o čemu se radi.
|
dali je netko pogledao the american west?
je to cemu i jel ima kraj? hvala. edit: vidim The BlackList Redemption isto zavrsio. jesu cviknuli ili ima nekakav kraj? |
Jel Outcast vrijedan gledanja? Pogledao sinoć na foxu jednu epku pa me zaintrigiralo.
|
Ja sam jučer krenuo s 4. epizodom Californication i završio u 2. sezoni :)
Pogledao sam 11 epizoda u komadu :D |
Californication je ok, al negdje od 5. sezone kreće slobodan pad. 5 sezona je cringe, al se da pogledat, 6. je već teško za gledat, a 7. jednostavno nema veze s mozgom - serija napravi totalni zaokret i pretvori u neki retardirani teenage sitcom. Mislim da nisam nikad posvjedočio veću degradaciju u kvaliteti.
Prve četri su fakat dobre :) |
Je, taj californication je potonio totalka zadnjih par sezona. Bez iole smisla, totalni trash
|
A dobro. Kad mi postane bezveze prekidam.
Jedina mana svega toga mi je da je jednostavno prejednostavno i previše tog seksa u toj seriji. On doslovce ide u starački dom i nabacuje mu se baka od 70 godina. Mislim, je da je lik pimp, ali pretjeruju. |
Pretjerivanje je u toj seriji preblaga riječ :D
|
Californication pogledao cijelu prvu sezonu onda kad je bila prva. Pogledalo E01 od S2 i nikad više nijedne. Bezze totalno.
Fargo S03 za sada top. Iako ona E3 je bila ajme majko, ovo ostalo je odlično. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Californication se gledao samo zbog sisa i guzica. Radnja je bila sporedna stavka.
Jedna od najboljih fora u njoj mi je bila ono što je napravio kad je kupio novi Porsche. |
|
Svjetlo
|
Onda ne mislimo na istog porschea :)
|
ali bi mogli razmisliti o spoiler gumbima ;)
|
Moj bed, sorry.
|
|
Još jedan spin-off serijala samo da izmuzu još nešto love od gledatelja.
|
a koji to spin off star trek-a do sada nije valjao? Meni su svi bili super
|
Citiraj:
btw. on topic, gleda ko better call Saul, 6. epizoda 3. sezone je vani, po meni... vrh serija u rangu breaking bad-a, vince giligan nemoze fulat |
Pogledao 1. sezonu,jedva.Predosadna mi je...
|
dosli do 7. epke aquarius-a. serija je IMO odlicna, bar za sad.
|
3 epizoda American Gods...WTF!!!!!
|
Blindspot. Kraj sezone jedan od glupljih i lošijih koje sam ikad vidio :D
Mislio sam staviti u spoiler par rečenica, ali toliko bezveze i mlako da mi se ne da ni to :D |
jel gledo tko onog genija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino kaj valja je ona pi*cka tetovirana 😁 Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
Ništa specijalno. Gledao sam je u nekim drugim serijama i izgledala je totalno obično. Kao i mnoge druge serije, i Blindspotu je svaka nova sezona gora od prethodne.
|
Citiraj:
|
moze neki spoiler? Kaj, africki rulet?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ti ga fakat trolaš...
|
Citiraj:
Citiraj:
No ova druga sad, jedva se prisilim pogledati koju. Ostalo mi 4 još zadnje epizode i ne mogu se natjerati da to pogledam do kraja. Vidim, ne bez razloga. :lol2: |
Pri kraju sam 3. sezone Californication.. Lagano sve to pada, nije to to više.
A kćer i dalje ružna :D |
Jel bacio netko oko na Twin Peaks?
|
Novi? Šta je to krenulo?
EDIT Vidim da bi po imdb trebale već 4 epizode biti vani. Čekat ću da sve izađe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |