![]() |
Ma odma sam ga odjebo u kratkom postupku. Lik doslovce promijenio facu kad sam reko za mjerenje kompresije.
|
Nova sjedala,ručke,volan,realno stanje km cca 500k...bi ti išao na dijagnostiku? :D
|
Ma nabijem ga na onu stvar.
|
A kako se to mjeri kompresija? Otvaranje motora?
|
Umjesto svječice ušerafiš "instrument".
|
Treba mu "rupa", vadi se dizna u ovlaštenom servisu.
|
|
Dizel, pazi samo da se ne dogodi da se odlučiš za tog 2.0T, a Dule se predomisli :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
https://www.dropbox.com/s/6byl5vunbtbcix8/Screenshot_2013-04-01-14-48-52.png |
Pa ne znaju svi da dizlo nema svjećice. Recimo, ja sam to otkrio slučajno prije mjesec-dva. Naravno, ispao sam budala pritom :D
|
borny drugare... prije sto godina na velesajam autoshowu su pokušali dić na foru hostesu kad su je pitali koliko dođu svjećice za dizlo neki i ova ih je mrtvo hladno otpilila da koji je njima qrac, kaj ne znaju da dizlo nema svjećice?!
:D |
Grijači, svjećice, sve je to tu negdje! :D
|
ne kuzim cemu ovo glupiranje pa ako netko ne zna gdje je svjecica ili grijac, taj sigurno nece ici sam mjerit kompresiju!
|
Haha, znaci kod benzinca se makne svjecica i mjeri kompresija, a kod dizla grijac???
Majku mu poljubim, pa grijac ni nema kontakta sa cilindrom, znaci ocito da tamo nece se bas puno namjerit kompresije :D Valjda ste mislili na diznu. |
Kod novijih dizela mislim da ide dizna van, grijač je kod starijih dizela bio u pretkomori u glavi pa je imao veze sa cilindrom
|
Da, sad vidim da ima i verzija koje mjere preko rupe od grijaca, nisam se sa time uzivo jos susretao, moje isprike :)
|
|
može, može... me gusta.
|
Napokon su im svjetla dosla kolko tolko u vagu, veliki napredak, cak mi se i sviđa
|
Uživo možda čudno izgleda jer je iza dvaput viši nego bilo gdje drugdje. Ali zanimljiv je auto.
Nikad mi nije to bilo jasno kod Pug 407. Naprijed je nizak, iza je klokan. http://carsfolia.com/photo/md/peugeot-407/03/ |
Vezano za svjećice/grijače, bila je dobronamjerna zafrkancija, neka se nitko ne nađe povrijeđen.
Pa ne bi imao baš puno koristi od prtljažnika koji bi bio u razini nosa :) o ukusima se ne raspravlja, ali svaki Pežo mi je lijep (osim 3008 :D). |
:D
|
Citiraj:
Sad sam skužio da je većina hatchbackova tako napravljena, ne znam zašto mi je kod ovog upalo u oko. :D Možda radi toga što je dvobojan. |
Jedino mi kod tog koncepta 308 R nije jasno što je tu konceptualno (mejnstrim frendly look?) osim ako je iz neke čudne fore u nazivu.
Navodno 270 konja i jedan 1,6 litara motor. |
dojmovi o LR freelanderu? 2.0 dizel..
kupio ga frend,kaj može očekivat :D |
Ukratko? Svašta
|
Ima ko na forumu Mazdu 6 MPS ili 3 MPS?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |