![]() |
Citiraj:
|
A još ga je bolje odglumio Pvt.Gomer Plye :D
|
UtD - scenarist je očigledno bio na nečemu kad je pisao scenarij za ovu sezonu. Samo sam čekao sa de pojavi Morpheus sa crvenom i plavom pilulom ili da u radnju uskoče Mulder i Scully. Uglavnom, katastrofa.
Robot je zanimljivo počeo. Lik baš dobro glumi asocijalnog hakera. Mimikom se stvarno stječe dojam da mu 'nisu svi doma'. |
Ova nova serija Between nekak podsjeća na Under the Dome. :D
Pratim i dalje Humans, dobra mi serija zasad. |
ja pgoledo žicu, sad se prebacio na sopranose (kasnim al jbg :D)
što se žice tiče |
Daredevil je zbilja super,i Denofrio je odlican kao kingspin!
Jedino mi je fantazija sto bi murdock od toliko batina trebao cijelu sezonu na bolovanju biti. Ali ajd,barem je donekle realna! |
Citiraj:
|
Tocno, Omarovo ubojstvo je poanta, da takav život
uvijek ispostavi račun, i to nekad na banalan, surov nacin |
U potpunosti se slažem na prethodna dva posta.
|
Počeo gledati Ray Donovan seriju. Fora je. Pogledao 7 epizoda u šutu :D :goood:
|
kao i dosta drugih, kasnije se pretvori u shitstorm. hf :D
|
Citiraj:
The Shield sam odgledao 1. i 2. sezonu i više mi se nije dalo. :nono: |
Citiraj:
Ako ti imas koju preporuku serije slobodno reci ;) |
Jel tko gledo the brink? Jel samo meni sranje il?
|
Meni nikako nije legla nova sezona True detectiva..Puno mi je dosadnija od prve koja me prikovala..
|
Robot ide polako, ali i dalje gledam jer me zanima šta će biti, a sadržaj na kapaljku dolazi, gluma odlična.
True detective neću suditi još, pogledati ću cijelu i onda reći da li zadovoljava kriterije koje je prva sezona postavila Jel gleda tko Waywaerd Pines?, ja sam pogledao sve do sad i nelosa serija al par stvari mi je nejasno pa ak netko može objasniti ako je gledao |
Daredevil - Odlican.Pogledao napokon cijelu sezonu u kompletu. :D
Peaky Blinders - Da li je netko gledao ovo? Navodno je super serija, pa me zanima vase misljenje...da imam sto raditi u nocnim smjenama. :D |
Citiraj:
|
Oho, gangsterska serija, mi lajk it, fala :)
|
Citiraj:
Najvise me u biti zanimalo jer sam zagrizeni fan tog zanra, a i pise da se Tom Hardy pojavljuje. :D |
Citiraj:
ti čru detektivi,ima to veze sa prvom sezonom ili je za sebe,prvu nisam gledao,ovu ću pokušat,e01 mi je prolazna. |
Ova sezona TD nema veze sa prethodnom.
|
The Last Ship postaje sve bolji i bolji. :D
|
Citiraj:
Ali još jednom moram spomenuti seriju Whispers koja me je oduševila! |
Meni je True Detective zadnja epizoda bila sjajna. Pogotovo kraj. :D
|
TD, meni je to dosadnjikavo,ali priča je ok pa gledam,jedino mi glumci nisu baš pogođeni,Colin s tom frizurom i brkovima,Vince koji ima samo komedije iza sebe,više manje,sad mora biti bedes madafaka mafijozo,nikako mu to ne leži,imho.
|
Meni je takodjer za sada TD razocarenje. No prica je zanimljiva, pa se nadam nekom ludom raspletu koji bi seriju okrenuo na glavacke a sa time i moje misljenje o istoj. Takodjer Vinceu ne lezi ona uloga, a iskreno, ni Colin me nije odusevio. Najbolja mi je ona zenska, kao i gradonacelnik iako se rijetko pojavljuje.
|
TD ide sporo kao i S01, ali je kraj ove epizode bio žestok. I slažem se s vama da glumci baš i nisu pogođeni za uloge koje igraju.
|
Meni je ona ženska detektivka baš antipatična. Colin mi je ok, ništa posebno. Ali dobro, nakon McConaughey-a teško će mi itko sjesti. Ono je bila perverzija kako je odglumio. Isto me je strah za novu sezonu Farga, Billy Bob Thornton... fantastičan je bio.
|
meni je od onog geja ženska mmmmm :sweating:
a posebno mi paše ono brundanje Colinovog mustanga :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |