![]() |
sve to istina samo ja popi***zdim kad moram čekat pol sata da mi se tam stranica učita:(
PcE rulz:D |
Jel mi može tkko poslat novi pass za server?
|
eh čisto sumnjam regaj se na www.cod2you.com, ak ti se Rak smiluje možda dobiješ pass
|
pa kad nemogu upast na forum jer mi stalno kaže da je krivi pass
|
|
Citiraj:
Registriras se SAMO na siteu, a to ti odmah vrijedi i za forum. |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=9328 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kontaktiraj ga. |
ok,nabavio sam ga
|
Citiraj:
ali je ekipa cod2you servera otvorila svoj forum da se tamo ostavljaju obavjesti i riješavaju problemi. da ima potrebe za time, pokazuje hrpetina od preko 9400 postova u ovom topicu od 25.10.05. i trebalo je uvesti reda i napraviti rez. novi forum dobro izgleda, admini odlično rade svoj posao i dižu kvalitetu igranja na serveru na novu razinu. mislim da nije problem baciti pogled na cod2you forum i pregledati obavjesti. |
jel ima neko možda save iz cod2 sp, a da je pređeno 3/4 igre
stao sam na jednoj njemačkoj mapi i kad se pogleda ''mission select'' one 2 zadnje misije su mi ostale lockane aj ak neko ima nek mi se javi na pm hvala |
Nazalost ne, izbrisao ih nedavno sve.
Makar - mogao si pitati i tamo, valjda je netko na cod forumu igrao i SP, a dosta ekipe vise ne cita ovu temu. ;) Sto se tice spajana na c2y forum. Tko ne zeli, i kome nije zgodno, naravno da ne mora, ali neka ne ocekuje da cu mu na PM ili slicno odgovarati i rjesavati probleme vezane za igru i server, jer na stranici (ne forumu, vec stranici - makar i na forumu ima sekcija za probleme sa serverom/igrom) pise sve vezano uz instalaciju igru, podesavanje, DL linkovi, moguci problemi sa igrom/ASE/PB i zbilja je korisno to procitati. |
c2y server?!
Nikad cuo,a upoznat sam sa COD2 scenom u HR.... |
ocito nisi ;)
|
i 105 više-manje zadovoljnih članova, i vlastita liga, i suuper za***************vancija i ......nastavite,mlađe snage,stari Žderonja je ogladnil,a moram i trenirati za sutrašnju tekmu sa Kids-ima...... buahahahaaaa,nebuju oni nama niš se busali, njima moralna pobjeda-nama bodovi!!
|
Evo podizanje stare teme iz zemlje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.cod2you.com Registriraj se pa provjeri jel se ima skilla:p:D |
Citiraj:
|
ajde na server klipani
|
Citiraj:
Server je private i da bi igrao moras se registrirati na siteu pa zato vjerovatno ni nisi cuo za njega... Imamo nesto modova i 20-tak custom made mapa (Bridge, VOK...)... |
Citiraj:
|
http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif You talkin' to me?
|
cod2you posjeduje fakat vrhunski server, ne samo da omogućava ugodno i brzo surfanje nego je i uvijek dostupan: goood :
: lol2 : |
ma daj c2y rulz, to je jedini server na kojem mi nije žao potrošenih megabajta :)
|
mislim na stranicu:smoke:
|
Citiraj:
|
Stvar je u tome da je pao server u Americi (valjda Libanonci napadaju :D) i zato je site dolje, nije samo on nego i jos veliki broj siteova...
|
ok:gringo:
|
Citiraj:
Je Anđele Hamas Hamas se neda...napada se opako sa svih strana svom raspolozivom artiljerijom zemlja-sky roketama kamenjem,....! :rambo: |
cipelama,cijevima palicama
|
jel to samo meni ili još neki nemogu na forum c2y?
|
Vec skoro 12 sati. Site i forum novi su super. Ali forum je spor u tri.... Ali, ajde, bar da se sjetim starih vremena otvaranja threadova na 56K :D
|
Da, forum i site su dole. Nažalost možemo samo čekati Raka da to popravi ovih dana kad se vrati sa godišnjeg...
|
pa kaj se nije vratio??
jučer je igral (tj danas) |
Nemam pojma, možda spava, možda gleda slike sa godišnjeg, možda krade MM-u po stanu jer se on još nije vratio, možda radi lude partije u svome bazenu, možda se išao javiti mami da je došao doma... tko bi ga znao, Rak je nepredvidljiv, čak niti od metaka ne umire na svome serveru :D
|
barem ti lako umres kad te karamo :p
|
Hebiga zule je prejak sa karom za mene :D
Ajmo malo gore da nabacim koji SD prije nego mi večera bude gotova (lignjice i pomfrit, mljac, več se čuju po cijelome stanu :D) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |