![]() |
e, ali pazi! ja s togom znam odigrat cesto i mogu ti reci da tenk uopce nije los! top mu je brutalan za taj tier. mana mu je sto je predugacak :roller: i sto je stvarno prespor! ali ima jedna dobra stvar oko te njegove "brzine" kad poslije njega igras KV2, osjecaj je neopisiv! ahaha
|
Citiraj:
Imaš tamo neke postove iz prošle godine od TB-a, pa prouči malo :) |
Završavam dan sa 29/44 (65.91%), wn1700, 126k expa sakupljenoga, kupljena 3 tenka ( IS6, T-54 prot.1 i AT15a ).
All in all, dan prepun frustracija, možda 10 bitaka vrijednih neke pažnje. AT15a je zasad jako fin, T-54 još proučavam, a o IS-u se već sve zna. |
Ja sam juce potrosio 18milja kredita na tenkove ifali mi jos para
|
Kaj su neki popusti? Akcije?
|
Popusti su! http://worldoftanks.eu/en/news/pc-br...gamescom-2015/
Zmrad je u garazi http://www.pohrani.com/t/K/Y0/lsMJdjw/shot049.jpg |
eo nisam dugo ejs tanker
http://wotreplays.com/site/2067031#m..._pusi_kite-t21 |
5 killeva, 5K DMG, drugi iza mene ima 1.5k. Naravno da smo izgubili... Dan te jeba.
|
Dante jebo...lol
@skoda90... ne vredi kukati o tenku..adapt or die shema...samo losije igras u njemu, a ostaje isti; do novog patcha that is hehe |
4/21, WN8 3k. Gonjam 13 75 da istrazin 13 90, radin u prosjeku 1500 DMG, zadnji par partija priko 2k ali nikako dobit. Teski retardi. I jos debil reporta moju poziciju. Pas mater.
|
70 borbi mi je trebalo za dickera, majko mila. Danas je na već postojeći x5 event još došla klasična vikend ekipa. :)
|
Ja za danas stajen, popravio malo WR i dalje ispod 50%, ali WN8 je otisa bar u nebo :D
Koji retardi igraju majko mila... :smoke: 29k do Dicka, to cu sutra x5 odradit. -700k CR danas :D |
Evo i Dicka u garazi.
A sina ti isusa, 5 komada loss T-62A. Likovi su preretardirani. |
Istražio full Shermana krijesnicu, ne znam oko čega se ekipa toliko veselila, ispodprosječan tenk, i točno se vidi kako ga je WG namjerno nerfao u startu da bude vrlo meh. Standardna penetracija je niškoristi, penetracija prosječna, mobilnost smiješna, armor nepostojeć. Ruski bias medium je u odnosu na ovoga zvjerčina.
Ne znam, možda sam falija, ali baš mi je nikakav. http://wotreplays.eu/site/2069507#si...herman_firefly |
danas nemoguce za ista napravit, stakori su izasli iz rupa opet
|
Citiraj:
|
Popodne sjeo u garažu, druga borba i već Ace sa Dickom :)
Dicker |
Ja odigrao 5 borbi,1 samo pobijedio,ma uzas od timova jos danas skupim preko 2k dmg i na kraju kokoti sve preokrenu
|
Citiraj:
EDIT: Iscekujen ban, toliko su me danas izblokirali da san neke mora pogodit... Koji debili to je cudo. Igra san dosta FCMom, i likovi u KV4 iza mene, i jos za nefalit kad san pogura, lik me izblokira. Naravno da san mu zasio ja finalni shot. Malo prije igramo, guran T-54mod i IS3, lik me iz KV4 namjerno pogodi? (valjda san mu ukra shot dok je on vreba)... Ono za nevirovat. :smoke: |
|
Sviđa mi se maksimalni Diker :D
Nakon samo dvije borbe lik mi je napisao da koristim ilegalne modove i da sam cheater. :D |
Ekipa, konačno sam nabavio IS-7 na akciji. Kupio bez posade i istrenirao sam sa IS-3. Pitanje je kako da prebacim na IS-7? Nemam dovoljo mjesta u vojarni.
Htio bi prodati IS-8 i svu posadu prebaciti na IS-3. Edit. Štedio sam i bez premiuma :) |
Citiraj:
|
Kako? Sve sam sa IS-3 posade trenirao na IS-7.
|
Šta kako? :D
|
Ako imaš makar jedno mjesto u garaži, makneš ga iz IS-3, staviš u IS-7 i pretreniraš, i tako za svakog člana posade.
Ili sam ja krivo shvatio oko problema mjesta u garaži. |
|
na zadnjoj slici vidim da si stavio samohodni top filter, to stavi na sva vozila pa isteraj ove neradnike ako imas tipa na 50% i slicno
|
Riješeno uz pomoći boy005 :)
Bome mi dobro legao IS-7. Riješio IS-8 za fine pare :) |
Gdje mogu naci popis misija za ovaj zadnji tenk?al da je 100% tocno
|
novi forceware nema vise rusenja drivera napokon, barem za danas da ne ureknem
355.60 danas izasli |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni radi rock solid. Osim sta me monitor jebe, ili kabel ili grafika :roller: |
Je, je rušilo se nemilo sa prethodnim driverima, ali mislim da nije bilo samo do modova jer sam imao CTD i na vanilli. Obje nVidia konfe su se rušile, na ATI-jevki se ne mogu sjetiti jer sam na njoj igrao svega par puta...Nisam pri konfi no nadam se da su popravili barem malo (znalo me šutnuti i dvaput u istoj partiji)...
|
t21 ejs tanker ...
http://wotreplays.com/site/2083628#s..._pusi_kite-t21 |
jedan od onih dana al za razliku od inace, sad sam ja na wining strani lol
i sam se cudim :D WIN: 20 / 24 (83.33%) WN7: 1 765 WN8: 2 134 |
Citiraj:
|
Ja danas imao ili super partiju il koma.
arty je samo mene gadjao, uzeo scouta, mediuma, heavy ili td, samo mene. T92 me sa ap u mausu zdrmao za 1900 i to sprijeda... Uzmem fv4202 i malinovka ecounter, zakon. Dodjem na brdo, dam odma 800 dmg, t62 vrati sut i bam 3 artya me pojedu :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |