![]() |
Valjda im je dosta njegovog stava.
|
Ma ovo je win za Mavse. Ni sami ne znaju kako su prošle gpodine u finale ušpli, nema španse da bi to ove sezone ponovili.
Al svejedno šokantno da se ovako razmijene lica franšize. |
zamisli kako se Obrvi digla obrva dok mu je zazvonio telefon :D bit će kiselih osmijeha dok će se on i Lebron pozdravljati na zagrijavanju prvi put kad zaigraju jedan protiv drugoga.
pitanje koje se postavlja samo od sebe je: tko će Lakersima igrati obranu? :D |
wtf...
Kad malo bolje pogledam, nisam siguran ko je bolje prosa? Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
https://www.index.hr/sport/clanak/le...a/2638375.aspx
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Na prvu se ništa bitno ne mijenja ove sezone. No, Mavsima je dosta Luke očito i njegovih problema s kondicijom i misle da s Daviesom mogu lakše do finala uz Kyriea i solidne role playere. Dobivaju na obrani, napadscki su tu negdje, no najvise ovise o krhkom zdravlju Obrve. high high risk oklada :D Lakersima je ovo potez da budu relevantni godinama, jer James je pred penzijom a Luka ima 26 godina. Zvijezda i showtime tamo pune blagajnu. Ono sto cudi, u kontekstu drugih trejdova u zadbjih godinu dana, Mavsi su malo dobili za Luku u ovom trejdu. |
Citiraj:
Ante ce infarkt dozivjet :D Al ne bi htio taj trejd, nece to gsw napraviti contenderima, a James ima u sebi mozda jos godinu dvije. Radije ic na mladje zvijezde ili role playere i rim protection. Treba vidjet je li Gafford sada dobavljiv. |
Mislim da bi Mavsi pogriješili prodavanjem Gafforda. Radije Davisa igrati na PF poziciji što mu je ionako draže.
|
Piše da je kilaža presudila kod Dončića 😂
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Uostalom, mislim da bi ti prvi krepao od muke jer i sam znaš da je King zadnja šansa da ti Stephania vidi prsten još jednom, a i cijela ta bezvezna franšiza :D Taman King floor general, a Stephania spot up šuter što mu i je najbolja uloga ko na Olimpijskim, s tim da ti tu King opet kupi kajmak ko mvp finala. No ništa novo što niste već doživjeli hehe Inače, užasan trade za Lakerse. Baš užasan. Vrijeme će to dodatno i pokazati . |
užasno će biti u četvrtak ujutro kad se probudimo i vidimo rasplet ovog masterplana :D
|
Citiraj:
Ja se nadam poništenju trejda 😆 |
Kvazi liga ,kvazi igrači ,lik na klupi mobitelom usred utakmice
https://twitter.com/adryanashton/sta...oZ_V1f9RQ&s=19 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Joj Ante, težak si ko beton :D Ne želim ja Jamesa u GSW, to je put do propasti, ne do naslova. A Lakersima je ovo dugoročno čisti win. Dobili su top 5 igrača lige koji tek ulazi u prime za - bagatelu. |
Nisam težak nego ko i ovaj trejd - užasan 😆
|
Ratnici su mozgali i odlučili da nisu dovoljno stari. Butler u GSW, Wiggins u Heat...
|
https://www.reddit.com/r/nba/comment...iid_passes_on/
svima koji su glasali da ovaj gospodin bude mvp treba trajno oduzeti pravo glasa u izboru za mvpa. |
jedini, ali jedan jedini razlog zašto je embiid pobjedio jokića u mvp glasanju je da jocker ne bude tri puta za redom. nije bilo uopće upitno tko je trebao biti mvp, a ne sjećam se da je ikada bilo lakše odlučiti se za mvp-a regularne sezone nego ove godine koliko je jokić dominantan.
od garnetta, birda, shaqa, barkleya, .... , nedavno umirovljenih nba all star i mvp igrača , doslovno svi kažu ne samo da je jokić najbolji nba igrač nego već sada pričaju o njemu kao jednom od igrača sa najvećim košarkaškim IQom ikada. ... i dalje mi je najsmješnije kada lik govori da je spor, da ne može preskočiti novčić, da je mlohav i totalno ne atletski građen, ali da je jednostavno najbolji i totalna enigma za čuvati :D |
Zubac lagani triple double, 20p, 11s, 10a. čekamo kojeg jebivjetra će glasači staviti ispred njega u izboru za DPOY...
|
Nače oni nekog amera za glasat neboj se
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Bem ti, može se on pravit da je sve u redu, ali LA ne bude nikad dom, Dallas je njegovo mjesto.
|
Pacersi bez Haliburtona ipak nisu mogli. Baš mi ga je žao. Super se zakuhao playoff, došli do jedne od najboljih stvari u sportu, G7, i onda ozljeda. Dobro su se i držali, čak su vodili na kraju poluvremena.
|
Nije mi ga žao nimalo, dohvatila ga karma zbog ruganja Giannisu.
|
Stari se rugao, ne on, i oba su se ispričala. Ili misliš na nešto drugo?
https://www.tiktok.com/@patmcafeesho...85613539642654 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |