![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma imam drugih kablova nije to problem, nego nikad se nisam susreo sa takvim problemom |
Citiraj:
|
Izgleda da će N10 koristiti 25W punjač, a A90 45W
https://www.gsmarena.com/samsung_gal...news-37488.php |
I jadnih 25W je povećanje od 66% u odnosnu sa aktualne Samsung flagship top uređaje :D
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
Lijepo na Aliexpress i za fino pregledaj što nuđaju Ugreen i Baseus. Vrhunski kablići svih boja, duljina i priključaka. Kupio kilu kablova sebi i ljudima oko sebe i svi presretni tim brandovima. Škicni zadnjih 10tak stranica ove teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=260643 Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
SOT mi je svaki dan oko 5 (pet) sati, par puta je bilo i više. To kad ne ispuštam uređaj iz ruke. I tad izdrži cijeli dan, ne sjećam se da mi je dosad pao na ispod 10% baterije.. Koristim bluetooth slušalice i google chromecast, i ekran držim uključen kako bih premotavo video koji gledam na velikom ekranu itd. Kad ne koristim uređaj mnogo, ko danas, već imam par telefonskih poziva, nešto browsanja, stalno sam spojen na wifi doma, tu i tamo koja poruka, malo kamere... trenutno mi je baterija na 41%. A napunio sam ga sinoć, preko noći. Pogledo sam SOT sada - 3 sata. Imam i S7e, mogu usporediti S10e sa njim, brži je noticeably. S7e treba koju sekundu više da odradi nešto što želim, S10e je skoro instant. Ovisi što radim sa njim.. Bugove nisam primjetio do sad. Niti jedan. Hope this helps. Ako te zanima još nešto slobodno pitaj. |
Citiraj:
ima dva toggla - jedan za brzo kabel punjenje a drugi za brzo wireless punjenje. also, hint ako netko nemre nać toggle za brzo wireless punjenje. potrebno je prvo mobitel stavit na wireless punjač da bi ta opcija postala dostupna/vidljiva u izborniku. |
Kak mislis cistio. Sigurno nebum u konektor gural strani predmet. Pokusao sam ga propuhati komprimiranim zrakom ali nije polucilo uspjehom. Imam neku odbojnost okupati mobitel makar on imao IPx8 zastitu
|
na to sam mislio - fizički očistio konektor od prljavštine..
ni ja ga ne bih stavljao pod vodu, pogotovo ako uređaj nije skroz nov. |
Citiraj:
Najviše me zapravo baterija zanimala jer su neke recenzije sugerirale da je usko grlo.Ovako je puno bolje kad čujem mišljenje nekog ko intezivno koristi.... |
I ja sam na S8 morao mijenjati kabel, nije mi radilo brzo punjenje.
Sent from my LM-V405 using Tapatalk |
Cudno bi bilo da ga muci prljav port, a drugi kablovi mu rade. Sreca pa zeza samo kabel, rijesi ga se i nabavi bolji/duzi/jaci :) Osobno se ne bih ni zamarao s reklamacijom, kabel im i ovako izgleda osrednje, a na netu se da kupiti jeftinih i kvalitetnih.
|
Danas konačno dobio update, ukupno 610 mb, security patch 1.may. Sta očekivati? :D
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel 2 XL |
Iskreno, nisam bas za pivu po ovim vrućinama, vise gemišt, i breakdance je too much za ove vrućine :D
|
Novi update za S9/+ donosi poboljšanja kamere, između kojih i Night Mode
https://www.tizenhelp.com/new-galaxy...ra-night-mode/ |
Nakon 6 godina sa g3 i g6, ubo s10+ u magenti za dobru cijenu pa se nadam da cu se naviknut na to cudo...
|
Security patch may 1 2019 je meni usporio mob s9+, osjetljivost ekrana je drugacija, i ponekad se zamrzne u galeriji da nemogu nist 10-20 sekundi, laggy mob
|
Tihomire, potvrđujem za osjetljivost ekrana.
Ovo drugo nisam iskusio ali touch definitivno drugačiji. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Triba prodati S10...
|
Imam duhove na A40.
Ispod prednje kamere, na ekranu se tu i tamo pojavi nekakva anomalija u obliku zblurane točke, oko 2mm promjera i neko vrijeme je tu i onda nestane. Kako dođe, tako ode. Vidi se na svim pozadinama osim crne (logično, bikoz AMOLED), i na svim aplikacijama koje u tom trenutku pokrenem. Na screenshotu naravno nema ničeg i ne mogu nikako reproducirati problem. Pojavi se, bude neko vrijeme, pa nestane. Je li se itko susreo s time? |
Citiraj:
Sent from my POCO F1 using Tapatalk |
Sad kad je Samsung (opet) blokirao generiranje ELM ključeva, al ovaj put za ozbiljno, adhell, sabs i ini derivati odlaze u povijest... Koja je alternativa za:
- freezanje sistemskih aplikacija - blokiranje reklama u aplikacijama i chromeu bez potrebe za vpn-om (bonus ako ima white/black listu i sideload host filea) |
Pacage Disabler Pro za disablanje appsa, a za reklame nesto poput Blokade ili Adguard-a, samo nisam siguran 100% hoce li blokirati bas sve reklame unutar aplikacija, u browserima hoce...
|
Evo i ja prešao sa Tele 2 na T-nešto i ubo S10E.
Važem već dugo ovako nešto,ne spavam najbolje ,a i pijem poviše zbog ovog Samsunga 😁 Valjda nije zajeb... Privlači me ta kompaktnost,fingerprint sa strane koji reagira na dodir,a ne na klik i posebno ti stereo zvučnici(+ AKG bežične gratis)... Bojim se baterije i One UI Razbolit ću se ne bude li to dobro....☹️ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baci oko na video(kanal) od ovog tipa, ispada da se puno toga moze prilagoditi na s10. |
Disconnect pro za reklame, nema opcija za podešavanje ali solidno odrađuje posao..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |