![]() |
A po kolko igrača su matcheci u lizi?
Da nebude totalni OT: Registrirao sam se na Cod2You |
Citiraj:
|
Citiraj:
brze će ti biti odgovoreno, a i da se oslobodi pce forum. :rolleyes: |
Citiraj:
moze se igrati i 6:7 ili 5:7 ako ekipa kojoj fali 2 igraca neodluci predati imas na cod2you sve o lizi pa malo pogledaj |
CoD2 trosi oko 30-40Mb prosjecno. Sa 512Mb neke pretjerane igre bas i nisu pozeljne jer ode za cas.
|
Ja sam se registrirao tamo na stranicu, ali u forum nemogu ući..kada se hoču registrirati na forum.. Piše kao da se nemože... A čini se da ću COD2 preči na 2GB paket, jer fakat mi se igra nekaj online..
|
Ja sam za 2gb igrao neko pocetno vrijeme. Sve ovisi o tome koliko budes visio gore. Na COD mi mjesecno ode preko 3-3,5gb ako se ne varam. Imam paket od 5gb, i tu sam negdje na 4gb na kraju mjeseca.
|
Dragi suigrači!
S neizmjernom srećom vas mogu obavijestiti kako naš game server dobiva sasvim novu dimenziju. Već se tjedan dana, u najvećoj tajnosti, pripremaju korjenite promjene. Nisam htio ništa oglašavati dok ne bude sve kako sam zamislio i upotrebljivo za vas borce. Game server ima svoju stranicu i svoj forum: http://www.cod2you.com Od sada pa nadalje se možete registrirati na stranici što predstavlja i registraciju na forumu. Ne obratno. Prilikom registracije ste dužni unesti i svoju pravu mail adresu jer ćete osim aktivacije ubuduće dobivati i informacije o promjenama passworda za server. Uskoro će biti promijenjen pass, pa bi bilo dobro da ovaj prelazak obavite na vrijeme. Samo registrirani korisnici će moći doći do modova i mapa za igranje na serveru. Uskoro se i to mijenja i dodaje se više sadržaja. Sve informacije će biti prikazane na siteu i forumu. Ime za registraciju mora biti skraćena verzija onoga koji koristite i za igranje na serveru. Svi koji se ne budu držali toga biti će automatski uklonjeni sa servera. Tako ćemo napraviti da ne bi više bilo pitanja tko je taj i sl. U vezi ovoga ne želim raditi nikakve kompromise jer se ovako previše opterećuje MM koji bi trebao pokušati pratiti svaku vašu promjenu imena. A neki ga mijenjaju više nego čarape. Zato dobro razmislite o tom imenu jer ga neću mijenjati samo zato jer je nekom dosadno. U ime ne pišite tagove, već samo ime i to onako kako bi se trebalo čitati. Npr. .::PCE::. m4dm4x će se registrirati kao mad.max ili madmax ili kao već. Ili će $$KILL3RR postati Skiller. Username i name ne moraju biti isti. PAZITE!!! Username je ono ime kojim se logirate, a Name je ono što ostali vide i mora biti jednako imenu koje ćete koristiti u igri. Ako ne znate što ovo znači, oboje stavite isto. I naša liga će napokon imati svoje posebno mjesto na siteu. Biti će prikazani rezultati, izvješća i sve što vam je potrebno za igranje. Svaki igrač će dobiti svoj mailbox sa 50Mb prostora koji će služiti za dobivanje informacija o matchevima, passwordima i ostalom. Taj mail stavite i u svoj profil nakon što ga dobijete. Taj će mail biti jednakog imena kao i korisničko ime na siteu. Sada bi i PCEkspertovci mogli odahnuti jer se rješavaju spamanja po ovom forumu i threada sa više od 9000 postova. Bilo je i vrijeme da ne koristimo njihovo ime za server i sl. Moderatori na PCE mogu posebno odahnuti da su nas se riješili. Ako se mene pita, ovaj thread može biti zaključan i zaboravljen. Na našem novom forumu možete izraziti sve svoje spamerske potrebe. Taj novi forum nije bez pravila i morati ćete ih se pridržavati. Za početak se možete ravnati onima na PCE, dok ne napišem nova. Podsjetite se pravila za igranje na serveru. Ako ste promijenili puno podataka u odnosu na staru registraciju, ponovite postupak registracije za igranje na serveru na mail mm@cod2you.com. Podaci koje trebate dostaviti se nalaze ovdje: http://www.cod2you.com/index.php?opt...d=17&Itemid=36 Uskoro će biti u pogon pušteni novi modovi i nove mape za igranje. Dosadašnje mape će biti korjenito izmijenjene te dodane nove. Pripremite se na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na službenoj stranici. Ne ovdje. Sve ovo i mnogo više će biti i prikazano na siteu. Nadam se da prelazak neće biti bolan za većinu. |
Ne ponavljam ovo više. Kome ovo nije jasno, a ima ih, neka vrati komp u dućan gdje ga je i kupio.
|
pa kaj bi mi sad trebali prestat pisat zato kaj ti imaš novu stranicu omg.
ja ću pisat u svoj thread :P |
Citiraj:
|
pa jel to moguće???
nema nikog na serveru |
Citiraj:
|
Imam probljema, nemogu se regat na forum nove stranice cod-a(piše da registracija trenutno nije moguća), i već 2(čitaj dva) dana ne mogu nać renesisa jer bi trebao igrat preko njegovog dsl-a sutra ali njega nema, pa ga nema.
|
Citiraj:
|
Evo meneeee :D nema me dva dana i odma strka :D
xxx aka vlatko igra sutra na mom kompu, ili svom, ali kod mene... |
Brine me što još hrpa ljudi koji igraju sutra NISU REGISTRIRANI na www.cod2you.com
Molim obavite što prije registraciju da sutra ne bude neugodnosti!!! Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene vise brine uginuce graficke :rolleyes: |
pol ljudi tu nije shvatilo da onaj username i pass kad se regaju na MAIN sajtu vrijedi i za forum
|
Citiraj:
Probao sam se na forumu regati ali nece Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: ja te vidim reganog na forumu. |
evo logirao sam se na main sajtu odem pod forum i trazi me da se tamo logiram, koristim isto korisnick ime i pass pa kaze " Takvo korisničko ime ne postoji. ", odem pod registraciju i kaze da je onemogucena : stoopid
|
marko, meni isto.
tocno to. |
Registrirate se SAMO na site, na forum se NEMOJTE pokusavati registrirati.
Moze doci do problema sa sinkronizacijom ali to se onda moze rucno rjesiti. citiram admine: Primjećene su nekonzistencije prilikom prijava novih korisnika, a neki kao da ne žele shvatiti da je dovoljno registrirati se na http://www.cod2you.com , pa se ponovno registriraju i na forumu. Takovo ponašanje dovodi do nekonzistentnosti baza sajta i foruma, te je stoga od sada onemogućeno registriranje novh korinika putem ovog foruma. Novi se korisnici mogu registrirati isključivo putem forme na službenom CoD2You sajtu (http://www.cod2you.com), a nakon što se registriraju, ti se podaci automatski prenose i u forum! Ako se baš slučajno dogodi da se odmah po registraciji ne možete ulogirati i na forum, pričekajte koju minutu i tek onda kontaktirajte Raka koji će ručno sinkronizirati korisničke podatke... Hvala na suradnji! ------ dali ima netko da se regao jucer a da se ni danas nemoze zalogirati na forum? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto popravio sam "Old Faithfull" , jos da proradi cod2you, cekam vec dva sata da mi odobri ulaz u forum :-/
|
Citiraj:
Problemi kod prijave se mogu dogoditi samo kada imate zabranjene cookie. Korisnici češto ostavljaju firefox po defaultu pa se to događa. Druga kategorija korisnika je ona koja nikako da shvati kako se name piše BEZ taga. A onda često zamjene Name i UserName kod prijave na stranicu i eto belaja. Stavite da to bude isto. |
Evo sada radi sve nomalno : cheers2
|
Mordecai - nadam se da ce ti odgovarati "fasisticka" pravila na serveru. :D
;) |
weee, evo i mene, kemper Renesis je tu kod mene, sada kada skinemo mape nadam se da ću malo zaigrat, vidim da mi je frend speedhack već gore, uskoro idem i ja :)
|
ok ljudi ajmo hitno,imam problem sa cod2you forumom.
loginiran sam normalno,sajt radi super ali kad oden na forum on mi pokaze samo pocetni index foruma i ak kliknem na neku sekciju odma me vrati na sajt?! any idea?! EDIT: vidim da mi u adress baru pise normalno path do teme ili sekcije ali mi on pokazuje naslovnicu?! AJMO LJUDI RIJESIT TO PRIJE LIGE |
E, sad radi, pisalo je da ne postoji taj user na siteu, ali sad je ok, treba me još samo stavit na popis
|
Citiraj:
|
Joj opet problem! :( Sad kada sam se konacno uredno spojia i registrira (jucer) i surfa forumovim sadrzajem danas mi uredno otvori glavnu stranicu foruma ali na odabir neke sekcije ili mog profila pa cak i tuđeg.... on me vrati opet na ovu stranicu http://www.cod2you.com/index.php?board=3.0 ? u Cemu je problem? Probao sam se ponovo ulogitrat na nacin da se odjavim pa ponovo prijavim na sajtu i opet ista stvar...
Sva sreca da mi je atha jutros reko za sate kad se odrzavaju mecevi jer bi sada... Eto robert7 isto i u mene. |
Samo problemi.
Ovako izgleda gornji lijevi kut. "Hej, Amdejac, imate 0 poruka, 1 je novo. Ukupno vrijeme od registracije: 40 min. Pokaži nove poruke od zadnjeg posjeta. Pokaži nove odgovore na vaše poruke. Lipanj 25, 2006, 02:30:48 pm" Uredno me prepoznaje na forumu, ali kad kliknem na pokaži nove poruke od zadnjeg posjeta prebaci me na naslovnicu iako vidim da se je po forumu pisalo. I ne dobivam obavjesti mailom, a provjerio sam i jš jednom potvrdio. |
Citiraj:
|
bože koiko problema oko sitnice.
sad se vidi tko su pc eksperti ja se rego bez problema ono stvarno :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |