![]() |
Citiraj:
|
coolpad f1
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, al koliko znam tu se placa i shipping, koji je 50ak dolara?
|
Vau, Cubot X6 ima Antutu od 28500, prilično impresivno za 172$. Je li ga još tko dobio osim mene?
|
Citiraj:
|
|
Ma jebo skrinšotove... fotke koje radi Cubotar taj :D Fotografije :D
|
Citiraj:
Staklo na NOTE2 je izgrebano zbog ostataka kvarca i pijeska koji se znaju naći na rukama i velika greška je što mu odmah nisam prikeljio foliju, a bolje je zaštićen od v967s jer je u kožnoj torbici. v967s ima lošiju kameru, a može se spomenuti i razlika u ekranima. Kod v967s se sve lijepo vidi na danjem suncu, dok se kod note2 nevidi skoro po ništa na suncu :(, no crna boja je ljepša i dublja. Ogromna prednost v967s je što košta kao dvije i pol rate od note 2 :D.Ostalo nebih uspoređivao jer se radi o minimalnim razlikama pri svakodnevnom korištenju. Što se tiče source-a za MTK platforme situacija je mnogo zaj*****. MTK za full source naplaćuje ogromnu količinu novaca, a distributeri poput ZTE, Lenova i ostalih ne nadograđuju romove baš zbog toga jer ima je to skupo. Ekipa sa XDA foruma došla je do full source-a za MTK6589 platformu, ali je napredak jako spor jer je svaki source poprilično zbrkan, a arhitektura MTK procesora nepoznata developerima. Za sad ima par novih kernel-a i jellybean CM koji jedva da se boot-a. Navodno rade na kitkat-u, ali vjerovatno su godinama daleko. Za sad je tu jedino LEWA os koji je sra**, ali za neke kineske mobitele najstabilniji i najpotpuniji romovi. |
Bora, već sam ti opisivao da taj ZTE koji sam proslijedio frendu ima katastrofalnu kameru. I dokazali smo da je to druga serija kamere jer postoje sa boljom i sa lošijom. Ovo je lošija, ona druga serija nakon nestašice ;)
Ali mobitel je dobar. Čak ni reza nije mala za 5" ekran. Frend ga i dalje ima živog i zdravog i nikih problema nema. |
Kad se već dotičemo ZTE V967S, samo da napomenem da moj radi besprijekorno od 11. mjeseca, uz sve prije navedene mane oko kamere (fotografiranje u noćnim uvjetima).
|
Citiraj:
|
koliko znam to je za italiju. nisam logiran, pa ne znam koliko je za hrvatsku, al prije su spominjali 57 dolara. sad je li poraslo/smanjilo se, ne znam.
|
Kineski mobiteli
Da sumiram ovaj coolpad. Zakljucili smo da nema kompas. Kako znam koristiti mobitel u autu za gps navigaciju, zanima me kako ce se tp odraziti na funkcionalnosti gps-a. I gdje ce mi jos nedostatak gyroscopea i compassa faliti?
|
koliko je meni poznato, neće uopće utjecati
|
da tako se i meni čini.
a i na dosta stranicama čitam da ima gyroscope, pa sad teško je točno znati. |
Citiraj:
|
Ne znam kaj je bilo, ali fotke koje je postao kolega Boris ili već tko i moje slike, razlika je bila dan i noć. Mislim da je i Ag008 isto recenzirao taj mobitel na svom blogu i imao je identično grozne slike. Osim kamere, taj mob mi je OK, pogotovo jer je koštao 100 EUR-a.
OK, frendu, za kojeg je taj ZTE nabavljen, fotić nije ni bitan. Njemu je bitno da se Christy Mack i Rachel Starr vide dobro na 5" zaslonu :D |
pa evo,u vezi kamere zte-a v967s,moje skromno iskustvo nakon što se moj nakon 5 mjeseci vratio s popravka(mijenjana matična ploča i ekran,a usput ih zamolio da mi kameru naprave boljom),dakle kamera je puno,puno bolja,čak i flash u potpunom mraku solidno funkcionira i slike su sasvim u redu
u međuvremenu sam imao newman n2;najlošiji od 5,6 kineskih mobitela koje sam koristio;pun bugova(punjenje baterije,ne primanje kodova,povremeno blokiranje rada..),svaki rom ima neki problem,sve mi je žao ljudi koji su to naručili... napomena:ne prodajem ni jedan mobitel |
jos kad bi napisao kad je riknula maticna, i kako, kad je riknuo ekran, i kako, di si kupio, di si slao, kako je tekao razgovor glede popravka, jesi li ista, i koliko, morao placati, sto su tocno radili s kamerom osim sto su je "napravili boljom", koje si jos mobitele koristio pa su svi redom bolji od n2, etc...
|
Ček, jesu ti kameru zamjenili ili stavili neki ROMac koji čini kamaru boljom (što god to značilo).
|
u vezi kvara i popravka zte v967s post 6843;neznam što su radili s kamerom ,samo pošto su me prisilili da platim 52$,rekao sam im da me mob sad dođe kao zte 987,pa neka mi bar kameru naprave normalnijom;koristio sam zopo c2,lenovo a820 i a 760,feiteng 9500,a indirektno imao uvid u korištenje s9902(ili tako nekako,kopija s3),ali nijedan nije imao takve probleme kao newman;neznam,možda sam bio loše sreče,ali moje iskustvo nije dobro...
ovaj izraz(puno boljom) bih zamijenio izrazom -dosta boljom nego prije popravka |
Ima raznih iskustava s Newman N2. Moje je pozitivno, jako.
|
Pošto mi je krknuo Alkatel, a popravak je 700kn i nije u garantiji, treba mi neki kineski ODRON :D za iste fukncije kao i Alkatel koje je imao "po prašini i divljini skitam se (da mogu na net do mejla i da mogu tapatalkom ovdje do foruma :D )", da ne ujebavam svoju lijepu Xperiju Z po vanjskim uvjetima ljeta i zime. :D
Dakle, neke solidne performanse, solidnu kamaru 8 MP i da je OK. Do max 1000kn bez PDV-a. Ili ako neko ima nekaj iz svoje ergele u tom razredu neka se javi, možda se dogovorimo. GPS, digitron, kompas, nož, vilica i ostali Ranbo dodaci me ne interesuju. Pretvorio sam se u uho, a za ponude imate moj PM. Hvala. |
Coolpad F1 - fali račun :)
Nakon desetak dana zavlačenja u Kini (što im mogu oprostit jer sam ga platio dva dana prije no što je stigao kod trgovca i onda još par dana za flešanje softvera), iz Kine u ZG za samo 6 dana SG poštom. :) Drastična razlika od Banggood kupovine gdje je od Malezije do Italije išao 30 dana i sad leži u Italiji dva tjedna. Koma... |
Citiraj:
|
Jel bi ovo bilo OK za ove pare :D ? naravno, nebi ga kupio tu jer ga ne mislim čekat 3 godine.
|
Citiraj:
Da sad uzimam, uzeo bih ovdje, jer im je još bolji rejting i jeftiniji su za par dolara Od poznatijih bi preporučio izbjegavati Wise i RTDC :) |
Citiraj:
Čekamo tvoj review. Pretpostavljam da se radi o dealsprime.com... Vele mi da imaju samo english i chinese ROM. Jel ima način da se gore stavi multilanguage rom? |
Citiraj:
Ponedjeljak mu uplatio u utorak poslao i sad mi na TN stoji da su zaprimili posiljku pa cekam da posalju prema HR, nadam se da bude to cim prije ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:25. |