PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

pogi 08.06.2015. 22:05

prije par stranica ovog threada sam pljuvao po Flashu kako je loš, a sad kad sam odgledao S01 mi se svidio...:fiju:

Fakat treba ponekad dati i drugu i treću šansu.

Ziiky 10.06.2015. 06:58

Svakako preporuke ...

Mr. Robot

Wayward Pines

Zmaj000 10.06.2015. 23:03

jel netko prati izombie?

fanATIk 11.06.2015. 06:35

probao, odustao.

Mileni 11.06.2015. 06:59

Takodjer. Cim sam vidio da kraljica pravi salatu od mozga (doslovno), jede i prica sa svojim prijateljem... Majko mila.

adaksinjo 11.06.2015. 07:51

ma ne smeta me to, radio je Hannibal i gore stvari :D

ona scena dok je covjeku odrezao cijelu nogu, zasio ga i stavio u invalidska kolica, ispekao tu nogu ko malog prasca, stavio je cijelu na stol i odrezao sebi i njemu po komad butnog misica? covjek spojen na infuziju, skroz svjestan svega sto se dogada, sasvim smireno komentira okus svoje noge kao da razgovaraju o nogometu u birtiji, totalni mindfuck :lol2:

Mileni 11.06.2015. 12:25

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2790263)
ma ne smeta me to, radio je Hannibal i gore stvari :D

ona scena dok je covjeku odrezao cijelu nogu, zasio ga i stavio u invalidska kolica, ispekao tu nogu ko malog prasca, stavio je cijelu na stol i odrezao sebi i njemu po komad butnog misica? covjek spojen na infuziju, skroz svjestan svega sto se dogada, sasvim smireno komentira okus svoje noge kao da razgovaraju o nogometu u birtiji, totalni mindfuck :lol2:

Nemoj usporedjivati to sa ovom serijom. Hannibal je car, ovo je nekakva obicna teen izdrkotina na zalost :(

1v@n 11.06.2015. 13:33

Jel nekome opet nerealna? :lol2:

Serija je u stilu Buffy i Scooby Doo :) Nemaš direktnih scena nasilja ni krvi, pa je prihvatljiva gadljivijima.
Meni je bila čisto ok. Zombiji, humor, mozak na pašu i crime solving. Za ubiti pola sata dušu dalo.

RascaL 11.06.2015. 13:43

Uzmimo u obzir da je također derivirana od stripa tako da su nebuloze neizbježne. S druge strane, jedna od rijetkih ženskih uloga koja nije toliko fokusirana na klinačko prskanje po emocijama (iako ima par cringeworthy trenutaka).

adaksinjo 12.06.2015. 10:52

@mileni - ma ni izbliza ne usporedujem, niti gledam izombie, ali mi se cinilo da si gadljiv pa zato ne gledas, ali ocito nisi buduci ti je hannibal ok :)

Roberto 12.06.2015. 11:56

Wayward Pines otkrio karte, dobar twist i sviđa mi se kud ide priča :)

fanATIk 14.06.2015. 10:52

Počeo Dark Matter. Zasad recimo ok, nit smrdi nit miriši. :D

Mileni 14.06.2015. 11:26

Pogledao, no meni Dark Matter nije bas legao i to od samog pocetka. Malo zanimljiv kad je poceo, ali cim sam vidio glavne protagoniste (posebice onu glavnu, prezgodnu) serija mi je uvelike opala u ocima. Vec vidim neku ljubavnu pricu i tipicne setup za ovaj tip serije :(

Omerta 14.06.2015. 14:19

Prije dosta vremena sam odgledao prve dvije sezone Falling Skies.. Vani je već 3. i 4. sezona. Zanima me dali se isplati nastavit gledat?

fanATIk 15.06.2015. 06:19

Ovih dana počinje peta sezona. A ne znam kaj bi ti rekao, ak su ti prve dvije bile ok, bit će ti i druge dvije sezone.

Počeo i Defiance treća sezona.

Počinje i Humans.

Omerta 15.06.2015. 07:07

A budem onda pogledao vjerojatno, thx.
Arrow obrisan, moguće da i Revolution zatekne ista sudbina :)

pogi 15.06.2015. 08:45

Odgledao prvih 5 epizoda Wayward Pines, neloše. Radnja se razvija prilično brzo a opet nemam ni najmanju ideju što će se dalje dešavati...

Odgledao i prve dvije epke serije Whispers, isto neloše. Vuče me da gledam dalje.

panda505 15.06.2015. 10:17

GOT

:care::care::eek::eek:

afterburner 15.06.2015. 11:08

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2792032)
GOT

:care::care::eek::eek:

X
Ko ce sad cekat godinu dana

Al onaj mali sta je "bocnija" snow-a mi je od pocetka bija fishy tako da me nije skroz iznenadija kraj.

I jos jedno pitanje/spoiler(nemojte citat cak i ako ste gledali zadnju epizodu, a ne zelite bas nista znat)...

Jel onaj novi cuvar od Cersei, Oberyn Martell? Pitam jer mi je nesto kolega o tome prica, al mi nije bas jasno jer je ovaj tri metra veci od njega. Vise mi ima logike da je The mountain...
Ono malo san se vise pogubija od pustih likova :)

tOta 15.06.2015. 11:47

Citiraj:

Autor afterburner (Post 2792062)
I jos jedno pitanje/spoiler(nemojte citat cak i ako ste gledali zadnju epizodu, a ne zelite bas nista znat)...

Jel onaj novi cuvar od Cersei, Oberyn Martell?

Mislim da je riječ o...

Gregor Clegane - The Mountain

afterburner 15.06.2015. 12:29

Citiraj:

Autor tOta (Post 2792087)
Mislim da je riječ o...

Mislin da si u pravu...valjda je ovaj moj pomisa imena kad je prica jer nema nikakvog smisla da bude ovaj drugi:)

tOta 15.06.2015. 12:35

Citiraj:

Autor afterburner (Post 2792106)
Mislin da si u pravu...valjda je ovaj moj pomisa imena kad je prica jer nema nikakvog smisla da bude ovaj drugi:)

Pazi ovo

A moribund Gregor Clegane is being experimented on by Qyburn at his laboratory in the dungeons below the Red Keep.[24] Queen Cersei visits Qyburn and asks him about the state of his work, while glancing at Gregor's covered body, and Qyburn assures her it is going very well, though there is still a way to go. Then, Gregor suddenly spasms, and Qyburn gently shushes him and tells him to go easy.[25] During Cersei's imprisonment by the Faith, Qyburn reminds her that "the work continues".

Qyburn's process does indeed change the man that was once known as The Mountain. After Cersei's walk of atonement, Qyburn covers her up and is pleased to introduce the "new addition" to her Queen's guard. The Mountain stands as tall as ever, fully covered in Kingsguard plate armor. Only his eyes, surrounded by pale greenish flesh, are visible through his helmet. With Cersei's feet injured and bleeding, he is instructed to carry her. Qyburn informs Cersei that he has take a vow of silence to last until all of Cersei's enemies are destroyed. [26]

Izvor: http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Gregor_Clegane

Mirkopoter 15.06.2015. 13:30

Citiraj:

Autor tOta (Post 2792087)
Mislim da je riječ o...

Naravno da je to on, pa jeste gledali sve epizode serije?

ivan77 15.06.2015. 13:55

Gleda tko Power drugu sezonu?
50 cent na egotripu.
Izgledan je rat crnačke i srpske mafije u seriji, pa ću nastavit gledat:D

Mileni 15.06.2015. 15:30

Izgleda da je cijeli net brujio o tome da ce ovi idioti spoilati Winds of Winter. Samo ja kreten to nisam procitao nigdje. I sad mi naravno spoilali. Dosta ekipe je pljuvala po GoT seriji jer se nisu drzali knjiga, jer su neke likove prikazali samo 'reda radi', iako u knjigama ti likovi imaju kud i kamo vazniju ulogu.

Preko svega sam mogao preci jer serija/film ≠ knjiga. Nikad bilo niti ce biti. I sve 5, serija mi je unatoc tome bila odlicna.

No spoilati knjigu koja jos nije ni izasla... Ma mislim stvarno. Ne gledam sljedecu sezonu GoT-a dok ne procitam sljedecu knjigu koja ce nadam se izaci prije seste sezone. Stvarno potez kretena od strane kreatora serije :fuming::hitthewal:

Mirkopoter 15.06.2015. 17:31

Dokle je uopce serija stigla u usporedbi sa knjigama, tu negdje ili?

panda505 15.06.2015. 17:56

više nemaju knjige po kojima bi mogli raditi epizode :D

Mileni 15.06.2015. 18:30

Imaju. Martin im daje materijala, jer evo znali su sta ce se dogoditi i u knjizi koja jos nije izasla, iako su ocito i to na svoj nacin prikazali.

Zanimljivo ce biti nakon seste sezone, jer bas me zanima da li ce im Martin jednostavno dati sav materijal i objasniti kako je to sve planirao zavrsiti (pod uvjetom da i on to zna :D ), i time spoilati knjige mnogima, ili ce pak ovi seriju zavrsiti na svoj nacin.

Sve da oni i rastegnu sestu knjigu + materijal iz pete knjige na 3 sezone, nema teoretske sanse da ih Martin sustigne i dovrsi i sedmu knjigu. Pa i ovako mu treba po 5-6 godina da dovrsi knjigu.

Mislim da ce od same serije i/ili knjige biti zanimljivije kako ce Martin ovo odigrati. Valjda ce i tu biti prevrata :D

ivan77 15.06.2015. 22:32

GOT je meni postala fantasy dinastija,Dallas ili Santa Barbara.
Kako je krenulo 2031 godine će biti snimljena finalna sezona gdje svi
stradavaju u sukobu na Kosovu.

Burko 15.06.2015. 23:14

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47.