![]() |
ajde lady s nama malo zaigrat onak iz fore
bilo bi zabavno na ts-u:) |
nemoze ona igrat kaze da joj trza
|
Tko joj pokloni jacu grafu!? Otidje do nje i clocka joj proc!? :D (samo to=)
Ja jedino na AGPu imam istu takvu :( |
Citiraj:
aj mi pošalji na icq, ako možeš |
Heh, evo da se i ja napokon malo ohladim i naspavam ko covjek :p Vidimo se u nedjelju!
|
Citiraj:
a šta bi ja onda trebao rec.. imam uber TNT grafu sa 16mb... al doc cu ja... sa 7600GT : CoolRamb |
evo ja nikako nemogu da dobijem tu autorizaciju a sve poslo još popodne.
evo nije mi dao vrag mira i idem ja malo pogledat i ono svi podaci mi poslani u Bulk :) |
WTF, popodne sam se rego i radila mi je stranica i forum, a sada mi za obadvoje kaze da ne postojim
|
Citiraj:
|
Ajmo svi gore
|
e u cemu je stvar sa novom stranicom.. zakaj se nemrem spojit???
"The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete." zakaj to? jel to samo jedna od pocetnih greska na stranici il je to do mene? probo sam i sa internet explorerom i isto ne ide... palo mi je na pamet da su ugasili server preko noci, al to nema smisla (makar je 4 ujutro) |
Hahahaha. Baš ste šesni, dečki. :)
A kaj vam novi fensi forum ne radi???? :) Neće se spojit?? :D (sori onima koji su se trudili oko izradbe 4uma, al moram malo likovati, pošto svi pakirate stvari otuda i idete na bolje mjesto :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A jel mi moze tko reci zasto me izbacuje iz igre na bilo kojem serveru i pokaze mi poruku "Punk buster INIT Failure (kicked for 0 minutes)". To mi se stalno desava.
|
@ MM:
je,je skuzio sam i rego se ponovno, ali kada kliknem na link za forum kaze mi: --------------------------------------------------------------------------- The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. * This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. --------------------------------------------------------------------------- EDIT: nije neki firewall ukljucen |
Citiraj:
Unutar igre - uključi PB. |
Citiraj:
Meni radi bez problema - provjeri browser ili vatrozid ako imaš. Ja imam Netscape. |
Ukljucen mi je PB unutar MultiPlayera, ali napravio sam i update kako kazu na nekim stranicama a ni to ne pomaze.
EDIT: Cim ubijem nekog odmah me izbaci i poakze taj error. |
hehe jucer sam se strgo od smijeha mad_maxu
kaže mad_max killer segalu: "segal, smanji taj bind da te rak ne kika.... i ne banna..." i rak kika maxa zato jer je koristil exploit :D:D:D:D:D |
Citiraj:
moraš se pristojno ponašat: roller : |
Citiraj:
|
Požurite s ručkom i gore na server da vas : Machineg
|
Ja sam poslao MM-u svoje podatke za prijavu za COD2 (ne za ligu vec opcenito) prije tjedan dana i jos mi nista nije odgovoreno... :(
|
Da li ostali imaju problema kod pristupa forumu COD2You? :(
Od sinoc nikako ne mogu pristupit forumu? The page isn't redirecting properly by Mozila |
Citiraj:
|
Ma nema šanse ne mogu opce otvorit forum sve ostale sekcije na stranici uredno otvaram...ali Fourum nikako...
|
ne znam. evo sada uredno sa firefoxom šaram po forumu i nemam nikakvih problema...
|
Nope, ni ja nemrem na 4um. Al nisam htjela reć ništa da ne ispadne da se moram registrirati i poslati PM-ove i da nisam dobro pročitala onaj "the" post of Raka :)
edit: a ispada da se moram registrirati i da sma bolje trebala čitat "the" post :D:D:D |
Citiraj:
|
Rak ja sad mogu na server jelda? Prošao je ban? :)
|
RAK hvala...sve ok! :)
|
Citiraj:
@OSTALI PAŽNJA: Ima ljudi koj se jos nisu regali na novi forum, ima i igrača lige koji to nisu učinili, a moraju, obavezno. Apeliram prvo na njih a onda na sve ostale da odrade tu formalnost tako da nebi bilo problem sutra sa ligom te da možete i dalje nesmetano igrati i primati passove itd. :gringo: Lagano selite spam na nas forum spameri jedni : hello2 : :beer: : goood : |
Zbrajam dane i vidim da je ban prošao :D
Evo jadni dečki danas koji su bili samnom gore :D:D:D http://img63.imageshack.us/img63/801...00619tb.th.jpg I druga mapa :D:D http://img236.imageshack.us/img236/6...00620fx.th.jpg |
a jadni... jesi ih nabušio : lol2 :
|
Citiraj:
|
kolko prometa troši COD2 ? Ja bi se prijavio u ligu , ali imam onaj start paker .. pa neznam baš...
jel manje od 10MB po satu? |
sa 30 igrača na serveru nekih 50mb po satu...
do 10 igrača cca 15mb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |