![]() |
Citiraj:
|
nije ni to tak loše imati. pogotovo za fotkanje. zanimljiva stvarčica :D
a kinezi ko kinezi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:offtopic: |
Ja kupio na Pandi ovaj ikey, koristim ga vec par dana i radi super. Pazi ima 3 vrste softvera za njega, najbolji je Klick sa Playa.
|
Jucer stigo Jiayu G4S slabija verzija ( giga rama, 4 gige roma). Onak na prvu mob je pre pre jeben. Bio je napunjen na 56%, sad je baterija na 4%, 20 sati rada, 4.5h sota, znaci zivo mrcvarenje, wifi i sinkronizacija maila cijelo vrijeme ukljucene, angry birds, yt, muzika, sve moguce. Gps radi bez problema, za nekih pola minute bez wifija i 3ga nade lock. Ekran je odlican, boje daleko zivlje nego na UMI X1 pro. Zvucnik super glasan. Kvaliteta izrade jako dobra, nis ne skripi, lijepo legne u ruku.
E da, ova verzija nema onaj "kromirani" rub ko na slikama na to2c i zbog toga jos bolje izgleda. Budem napisao review nakon par ciklusa punjenja. Ak koga jos kaj zanima, slobodno pitajte. Brko, imas neki provjereni led notification manager? Zivcira me kaj ispod 15% blinka crveno, pa bi to smanjio na 5% i stavio malo sporije, blinka ko ludo, jos bum epi napad dobio :D I jel si mozda dobio kakve kineske aplikacije? Imam neke 3, ne smetaju, ali ih nemrem obrisati :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimaju me fotke, 13MP 4:3, ne one wide 16:9. Ajd okini koju vani pa pošalji da vidimo. Što se tiče aplikacija, niti jedne, čisti AOSP. A što se notifikacije tiče, nisam ništa mjenjao, kod mene nije tako napadno :D Kromirani rub je prelakirana plastika. Moj crni je skroz crni. Ti isto imaš crnog, jer to2c ne nabavlja bijele već neko vrijeme, pa vjerojatno si i mislio na crnog ;) |
Citiraj:
Ozbiljno razmisljam uzeti G5S da imam kao backup telefon za Lenovo K910 (posto je ovaj dosta velik). To je najmanji dual SIM mob a da ne zakida na specifikacijama. |
Citiraj:
Nego, vidim da pomalo dolazi one plus one. oce cijena past na 300 dolara na kineskim stranicama ili ce drzat skoro 400? |
bumo vidjeli za cijenu. Samo pazi jer One ima dosta veliki ekran
|
Ma ja sam mislio da i crni ima ko i bijeli kromirani rub, opce nisam do sad skuzio da je skroz crni dok nisam vidio vase komentare. Budem stavio slike kad nabavim memorijsku jer nemoze se slikat bez nje (ili ak nadem u postavkama da sprema na mob :D ). Narucio sam sa to2c.com
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Titanium Backup pa makni i te aplikacije kineske mod: koristiti multiquote/edit |
+1 ja sam tako sebi maka notification led kad je baterija low
Idem opet u offtopic i ispricavam se ali mi je glupo otvarat novi topik za sam powerbank. Dakle stiga mi je xiaomi powerbank 10400 jucer, napunim ga i sad imam neko cudno ponasanje pa da pitam postojece vlasnike istoga jer znam da je par ljudi s foruma narucilo i dobilo prije mene. Po informacijama s neta mislim da sam dobia original s merimobiles (izgled, detalji, bar kod, pass through charging...) Prvo pitanje za ledice: kada se puni bank, svijetle li vam one lampice do koje je razine napunjen a blinka sljedeca koja se razina trenutno puni? Pri praznjenju, tj punjenju mobitela, blinkaju li vam sve 4 lampice (ili manje ako je prazniji bank)? Sad problem: spojim mob da se puni, krene se punit sve u redu, blinkaju 4 ledice i onda dodem za 20ak minuta i ledice iskljucene, a mob se ne puni. Pritisnem opet ovaj power botun, krene se punit, pa za 20ak minuta opet ista prica. Nije bitno jel se uredaj koristi (Screen on) ili je samo prikljucen sa lockanim ekranom... :nono: Kakva su vasa iskustva? Poprilicno sam siguran da ovo nije najpravilniji nacin rada ove baterije? Savjeti? mod: koristiti multiquote/edit |
Momci ima tko ideju sta je sa ekranom? :(
http://i60.tinypic.com/309k5fr.jpg Bar da znam sta mi je ciniti. Thx |
Jel ti ispao ili si ga mozda stisnuo u dzepu/torbi/futroli?
|
Ispao sigurno nije, moguce da je dobio udarac ili da je bio stisnut. Jel problem u ekranu ili u spoju ekrana? Ako se to moze ocijeniti iz slike naravno.
|
dovoljno je da bude i vrlo malo stisnut da ode ekran...
|
Citiraj:
Promijeni kabel. Ista stvar je i kod mene sa kablelom koji je doso sa bankom. Ne radi sa G2, radi na Samsungu Mini. Preko drugog kabela kaj imam g2 se puni normalno. Punjenje je inace sporo za poludit.. Kad je banka puna nebu ti nist blinkalo nego ce bit upaljene sve lampice. Nemam bas tu ali kolko vidim sve je to slicno. |
Znam, ali ima gorillu a staklo nije napuknuto niti ima ikakvih tragova. Pa sam mislio da nije do toga. Ugl nema sanse da se samo kabel odvojio?
|
Normalo je sve sto si napisao kad puni mobitel i kad ga napuni sam se ugasi
|
Da al ga ne napuni nego se jednostavno zagasi nakon par minuta i nist. Tak je i kod mene dok ne stavim drugi mUSB kabel.
|
Ispravka krivog navoda u vezi Lenova S660: ipak je baterija premocna, evo poslije treceg punjenja baterija ladno drzi vec treci dan na nekih 20% vjerovatno cu veceras morati da ga stavim na punjenje ali za android telefon 3 dana je odlican rezultat :) Ja zadovoljan ;)
Izgleda da treba odredjeni broj ciklusa punjenja/praznjenja (negdje sam procitao brojku do 10 komada) da bi se baterija dovela u formu. Mozda je ne treba formirati ali sigurno da nema puni kapacitet "out-of-the-box" kao kad se napuni par desetina puta. Naravno, telefon stavljam na punjac kad se isprazni do 1-2% i skidam s punjaca na 100% i tako sam radio sa svim dosadasnjim telefonima. Btw. mozda je i pomogla kalibracija baterije ;) |
Citiraj:
a inače imao sam jednu sličnu situacijau kad je kolega jače stisno ekran i tak mu se pojavilo i više poslije nije uspio to srediti nažalost. |
Citiraj:
|
Je li tko vec kupio Neo M1? Uzeo bih ga supruzi, a ova WM opcija koju najavljuju za par mjeseci mi je dosta zanimljiva.
Ima li nesto bolje u ovom cjenovnom rangu? Da li da za te novce uzmem neki THL sa kojim do sada imam jako dobra iskustva? Inace, Neo M1 gledam na to2c. Ima li ga negdje jeftinije od 154$, a da ima custom insurance? |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/46/jd/41yKi7ox/309k5fr.jpg |
Ma koji Beusan.....
|
Citiraj:
Dopuna je bila za slušalice AWEI ES-600 neki dan ovdje spominjane :chears: |
Ako netko želi odličan dual SIM mob a 5.5" nije preveliko:
Na To2C.com Lenovo K910 Vibe Z dodje 211 EUR. http://www.to2c.com/lenovo-k910-snap...gsm-wcdma.html Moj review možete pogledati ovdje. Uglavnom, i dalje sam jako zadovoljan sa navedenim mobom. Stalno izlaze nadogradnje, izasao je i 4.4.2 ROM (koji cak ima i neke elemente Motoroline kupnje od strane Lenova, tipa aplikacije i sl.) Bolji/jači dual sim mob za te novce se sigurno ne moze naci. I dalje preporuke. :chears: |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2p/fZ/xxJ3i...0618132544.jpg Staklo cijelo, riknuo LCD, a touch screen radi najnormalnije :D |
Citiraj:
Je li to F1? Ima na aliexpressu komplet lcd/digitizer za 50ak $ sto i nije puno... Na nekim odronima zna bit preko 100$. |
Citiraj:
|
@ brko
Jesi oko sokolovo stvarno. Ne znam kako Matija nije vidio pukotinu? |
Citiraj:
Ispravljen link gore a evo i ovdje: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2051 |
Tesko da bu bilo koji Kinez pa i oni iz Koreje i sl. tak brzo bio bolji za slikat u mrakaci od ovih malo boljih Lumia. Kamera treba definitvno jos poliranja. 16gb nije tak strasno, narocito jer sad vec ima dobar izbor UTG stikica koji djelomicno nadokanduju taj nedostatak. Jako dobro za tu lovu. Steta za LTE..
|
Citiraj:
|
S time da je nekada jako teško mijenjati ekran/digitizer a neisplativo je i nabavljati novi ekran.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |