![]() |
Citiraj:
Meni sve bs player ponudi, a vjerujem da to mogu i drugi softveri |
Citiraj:
Citiraj:
|
Media Player Classic također. Čak ne mora ni ponuditi nego može automatski izabrati i skinuti odgovarajući ako je tako odabrano.
|
PotPlayer, IMO najbolji video player trenutno, koji ne lici kao da potice iz win95 ere :D
Salu na stranu, podrska za HW dekodiranje, podrzava sve moguce video formate, 3d i sl. gluparije takodjer (za one koji imaju odgovarajuci monitor), automaCki skida titlove i daje izbor u vidu jezika te ubacivanje dodatnih baza titlova unutar opcija, prakticki sve sto padne na pamet je ugradjeno.. Koristim ga vec godinama i apsolutno nemam zamjerke. Preporuka Btw, znate da ono "BS" u BSplayeru stoji za bullshit? :D |
Citiraj:
@Manuel Calavera - Ma em volin manualno jer tražim uglavnon za "specifičnije" verzije materijala, em se majka naučila na player koji ne nudi automatiku nikakvu, a sad njoj to promijenit bi bila borba ala WWII:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taboo zavrsio :(
Meni odlicna serija i sezona iako pomalo precjenjena. Poceo sa Black sails. Bahami, sise i pirati... Ne može biti lose http://imdb.com/title/tt2375692/ Sent from my Redmi note 3 pro |
zavrsio zavrsio ili kraj sezone?
|
Kraj prve sezone.
Sent from my Redmi note 3 pro |
A nije bilo da će biti samo ta jedna sezona ili je završilo tako da će biti nastavak?
|
Citiraj:
|
... meni je kraj smrdio na nastavak.
Za Suits 'naši' titlovi izlaze presporo. I ja skidam za svaku E posebnu. Ako dugo nema prevoda, skinem ENG verziju sa www.addic7ed.com
|
Nisam provjeravao, ali poprati prijevodi-online. Oni su tate-mate za serije.
Citiraj:
@coconut - ja nisam gleda prvi dio sezone, jer san prestar za ta cijepanja atoma, tako da sad imam 14 epizoda sa prijevodima, a dva prijevoda još čekam i očekujem da će izać dok ja pogledam ovih 14 sigurno... |
|
Vidio mućke na telki, pa sam nešto googlao i našao jednu zanimljivost na wikipediji:
Citiraj:
|
Poceo gledat homeland zdrobio 6 epizoda :) zadnja epizoda :D i onda vidis da nema dalje -.-
|
Citiraj:
|
Pogledao Vikinge do kraja. Izgleda da bi sa ovakvim šemama serija mogla trajati koliko god žele (dok postoji interes)...
Imam veliku zamjerku na postaranje likova koje je debilno. Recimo osoba A ostane praktično ista kao na početku serije, a osoba B bude starac i sl. |
Sneaky Pete - meni odlična, pogledao do 6 epizode,stalno akcija
|
U nedostatku sadrzaja pogledah serijal Fortitude. 1 sezona odlicna, druga je aktualna. Nelose, isplati se pogledati.
http://imdb.com/title/tt3498622 Sent from my Redmi note 3 pro |
The Night Manager - jako dobra serija, nažalost samo jedna sezona od 6 epizoda.
http://www.imdb.com/title/tt1399664/ |
Je, potvrđujem, ugodno me iznenadila. Pogledaj dvije starije ako već nisi, isti pisac, Tinker Tailor Soldier Spy i Smiley's People.
|
Night Manager je skroz ok. Super kadrovi, glumci... Radnja je ok, iako ništa spektakularno.. Ali sve u svemu skroz ugodno za pogledat.
|
Danas krećem s Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events.
Baš me zanima kaj je to :) |
Pokusao sam ju gledati ("a series of unfortunate events") i odustao nakon 15min. Koji je to k*... ne razumijem tako visoku ocjenu :/
Ja sam pogledao dvije epizode... bolje da nisam... Serija je katastrofa. Radnja užas, CGI izgleda toliko niskobuđetno kao da je radio nadobudni domar škole za djecu s posebnim potrebama.
|
Luther - također dobra serija, malo neuobičajno ponašanje glavnog glumca, ali to joj daje draž gledanja (već mi je dosadno kada su glavni glumci koji glume detektive u serijama same dobrice bez ikakvih poroka..)
|
jel valja sta agent X i jel ima kraj il je cut? ocjena bas i nije nesto...
http://www.imdb.com/title/tt3499120/?ref_=fn_al_tt_1 jel ima neka fora gdje vidite sta je zavrsilo jer za masu toga na imdb i TV.com zna bezveze pisat? ovo sve zavrsilo isto? Manhattan Person of Interest Marvel's Agent Carter 11.22.63 Powers |
Citiraj:
Tv show time app Sent from my Redmi note 3 pro |
Person of Interest je sigurno završija i sve u svemu dobro je to ispalo, ioanko su ga zadnju sezonu, čak i dvije razvukli, bilo bi pretjerano da su još jednu...
11.22.63 ne vidim smisao da ima nekakav nastavak, iako se iz onakve priče uvijek može izrežirat druga sezona, ali nisam naletio da je to planirano. |
[QUOTE]j
Citiraj:
www.ismyshowcancelled.com Citiraj:
|
Jel gledao itko već, jel čemu? |
Citiraj:
|
Krenula nova sezona Amerićana :)
|
Aha :)
|