![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vi ozbiljno zamjerate nerealnost seriji rađenoj po stripu? :lol2:
|
Odgledo Daredevila. Odlična serija. Odlična.
|
Nije problem nerealnost.. jednostavno nema logike.. zašto pljačkat ak moš imat zlata kolko te volja?
|
Citiraj:
EDIT: Sto se tice toga da se nema sta gledati, od prije dan-dva je dostupan sense8. Navodno odlican (barem mi ekipa tako tvrdi). Manji mindfuck i zanimljiva prica. Vec se skida. |
Jel' pogled'o k'o ovaj Extant sa Višnjićem?
Jel' to čemu ? |
Citiraj:
|
Extant dobro poceo pa se razvodnjavao i kvario prema kraju sezone. Sve skupa neka srednja ocjena. Visnjic standardno los, ali ga nema puno, tako da je ok :D
Ja cu pratiti i drugu sezonu, uskoro krece. Tema vec vidjena, ako te zanima, moglo bi ti odgovarat. Sense8 spremna prva epizoda pa cemo vidjet dalje :D |
Citiraj:
Ili barem ne'š slično. Budem bacio pogled :) |
Citiraj:
BTW, ako netko razmišlja pogledati The Messengers, neka radije odustane odmah :D |
Citiraj:
Ja nisam ni pažnju obraćao na to dok netko ovdje nije spomenuo :) |
Mislim da gun ne proizvodi zlato lol, nego neku leguru(zeljezo,celik,olovo,bilosta) koja se samo pari ka zlato...mozda dodana zlatna boja u leguru
jer ono,nigdi nije receno da proizvodi zlato...pomislia san i ja ovo gore sta ste pisali,al ono,nea logike xd |
Mr. Robot odličan, nadam se da će nastaviti u tom tonu :)
|
Citiraj:
|
Meni je žao vas svih kaj izgleda niste nikad čitali i uživali u stripovima pošto vam smetaju takve stvari u seriji baziranoj na stripu, a u stripovima su takve nelogičnosti još više izražene. Jebga, neke stvari se moraju pregrist. Meni je serija zabavna, i samo to, ne tražim dlaku u jajetu. Još da je više cica i guzica u njoj, hijao... :D
|
Citiraj:
Ispada da svaka serija danas mora biti reality show da bi ljudima bila zanimljiva i logična. |
Citiraj:
A možda svi koji kritiziraju jesu čitali stripove pa im serija (tj. neke stvari u seriji) svejedno idu na jetru. Kak ti imaš svoje kriterije za ocjenjivanje serije, tak i drugi isto imaju. Nekome se takve nelogičnosti ne sviđaju, tebi sviđaju. Ne vidim u čemu je problem :stoopid: |
Pa ni ja ne vidim nikakvog problema, ne znam gdje ga ti vidiš, ja sam samo izrazio svoje mišljenje, kakvo je takvo je. Baš što veliš, drugi imaju svoje kriterije tak i ja imam svoje, pa di je problem ak ja izrazim svoj stav? Ne kužim kak će ti takve nelogičnosti bit ok u stripu a iritantne u seriji? I nisam rekao da mi se nelogičnosti sviđaju, velim da su tu jer je bazirano na stripu gdje su svakakve nebuloze moguće. Brat bratu, da ideš gledat skroz realno i logički na tu seriju, pa protiv kog bi se on uopće trebao borit? Pa riješio bi problem s bilo kojim negativcem (osim sa žutim) u par minuta. :D
|
GOT
:care: |
Čudno kako GOT nikome nije nelogičan :)
|
Jbg, ovdje nemaju puske koje sve pretvaraju u zlato i onda istu iskoriste kako bi opljackali vozilo puno novaca :D
|
Citiraj:
Daleko od toga da je Flash odlična serija, definitivno nije. Ali usprkos tome pogledati ću sezonu do kraja jer me zaintrigiralo (fakat su neki članovi bili u pravu da se pred kraj poboljša). Netko je spomenuo vezu između stripova i serije.... nema to veze. Ja sam kao klinac čitao Flashov strip koji je znao izlaziti.... Stripoteka ili EX Almanah... više se ne sjećam. Ovo sa "zlatnom" puškom sam naveo kao totalno glupi gaf scenarista. To nema veze sa mozgom a ni sa Flash stripom. |
Zamisli da su je napravili kao originalnu Golden Glider koja si sama radi led po kojem kliže. To bi ti bilo zanimljivije? Očito su scenaristi odlučili prilagoditi strip vremenima u kojima se nalazimo.
Kad bi išli analizirati stripove i ekranizacije, mogli bi tako do smaka svijeta :) Isključiš mozak i uživaš. |
Još nešto vezano za Flasha.... nije mi jasno pa kako vidim da ima još ljudi koji ga gledaju
|
@pogi, kolko se sjecam, skok je bio nakon tih dogadaja
|
Ma sve5, lik je napravio tolko zlata da je jednostavno cijena zlata pala na 1 cent po kili, uznemirio svjetsku ekonomiju i onda je opet počeo pljačkat banke.. Zato ga ni nije bilo nekoliko epizoda :D.
|
Citiraj:
|
inače djelovanje famozne puške vidi se u epizodi 22 oko 22:00 :lol2:
|
Konačno zmajevi u GOT. A isti je onaj iz BG2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |