PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Mileni 06.06.2015. 11:39

Citiraj:

Autor pogi (Post 2787931)

u jednoj epki kada Flash po prvi puta "otrči" u prošlost, Cisko sestri onog negativca (glavna faca u seriji Prison Break) napravi oružje koje sve pretvara u ZLATO.

I što ta banda radi sa njime? IDU OPLJAČKATI KAMION SA LOVOM IZ KOCKARNICE.

WTF jebote...

Ne gledam flash i slicne serije, pa sam kliknuo na ovaj spoiler da vidim u cemu je problem. Mislim da cu pocet gledati Flash, pa to je odlicna komedija :lol2:

domina 06.06.2015. 18:29

Citiraj:

Autor pogi (Post 2787931)
Neznam ni sam zašto, ali i dalje gledam Flasha...

u jednoj epki kada Flash po prvi puta "otrči" u prošlost, Cisko sestri onog negativca (glavna faca u seriji Prison Break) napravi oružje koje sve pretvara u ZLATO.

I što ta banda radi sa njime? IDU OPLJAČKATI KAMION SA LOVOM IZ KOCKARNICE.

WTF jebote...

mogu samo ponoviti...vot d fak, vot d faking fak?!?!?!

Istina.. ja gledam flasha jer ne znam šta bi gledo.. stvarno ima masu gluposti..

1v@n 06.06.2015. 18:53

Vi ozbiljno zamjerate nerealnost seriji rađenoj po stripu? :lol2:

Brko 06.06.2015. 19:35

Odgledo Daredevila. Odlična serija. Odlična.

domina 06.06.2015. 20:05

Nije problem nerealnost.. jednostavno nema logike.. zašto pljačkat ak moš imat zlata kolko te volja?

Mileni 06.06.2015. 20:35

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2788155)
Vi ozbiljno zamjerate nerealnost seriji rađenoj po stripu? :lol2:

Ne gledam, no ono gore nije nerealnost, vec cisti i ogromni idiotizam.

EDIT:

Sto se tice toga da se nema sta gledati, od prije dan-dva je dostupan sense8. Navodno odlican (barem mi ekipa tako tvrdi). Manji mindfuck i zanimljiva prica. Vec se skida.

panda505 06.06.2015. 20:37

Jel' pogled'o k'o ovaj Extant sa Višnjićem?

Jel' to čemu ?

gin.tonic 06.06.2015. 22:56

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2788191)

EDIT:

Sto se tice toga da se nema sta gledati, od prije dan-dva je dostupan sense8. Navodno odlican (barem mi ekipa tako tvrdi). Manji mindfuck i zanimljiva prica. Vec se skida.

:dobar:

Roberto 06.06.2015. 23:11

Extant dobro poceo pa se razvodnjavao i kvario prema kraju sezone. Sve skupa neka srednja ocjena. Visnjic standardno los, ali ga nema puno, tako da je ok :D

Ja cu pratiti i drugu sezonu, uskoro krece. Tema vec vidjena, ako te zanima, moglo bi ti odgovarat.

Sense8 spremna prva epizoda pa cemo vidjet dalje :D

panda505 06.06.2015. 23:18

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2788268)
Extant dobro poceo pa se razvodnjavao i kvario prema kraju sezone. Sve skupa neka srednja ocjena. Visnjic standardno los, ali ga nema puno, tako da je ok :D

Ja cu pratiti i drugu sezonu, uskoro krece. Tema vec vidjena, ako te zanima, moglo bi ti odgovarat.

Sense8 spremna prva epizoda pa cemo vidjet dalje :D

Pretpostavljam da je serija na istu shemu k'o i onaj film The Astronaut's Wife.
Ili barem ne'š slično.

Budem bacio pogled :)

Roberto 06.06.2015. 23:49

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2788270)
Pretpostavljam da je serija na istu shemu k'o i onaj film The Astronaut's Wife.
Ili barem ne'š slično.

Budem bacio pogled :)

Pa tako nešto...

alien life, conspiracy, thriller, mistery, sci fi, ai... ima svega i svačega posuđeno od već viđenih serija i filmova, ali i originalnosti.

BTW, ako netko razmišlja pogledati The Messengers, neka radije odustane odmah :D

1v@n 06.06.2015. 23:55

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2788191)

Zanimljivije bi ti bile scene kako si stvaraju komade zlata i onda dolaze u neku od onih baraka za otkup?

Ja nisam ni pažnju obraćao na to dok netko ovdje nije spomenuo :)

webstartm 07.06.2015. 00:21

Mislim da gun ne proizvodi zlato lol, nego neku leguru(zeljezo,celik,olovo,bilosta) koja se samo pari ka zlato...mozda dodana zlatna boja u leguru
jer ono,nigdi nije receno da proizvodi zlato...pomislia san i ja ovo gore sta ste pisali,al ono,nea logike xd

Thorax 07.06.2015. 21:23

Mr. Robot odličan, nadam se da će nastaviti u tom tonu :)

pogi 07.06.2015. 21:33

Citiraj:

Autor webstartm (Post 2788307)
Mislim da gun ne proizvodi zlato lol, nego neku leguru(zeljezo,celik,olovo,bilosta) koja se samo pari ka zlato...mozda dodana zlatna boja u leguru
jer ono,nigdi nije receno da proizvodi zlato...pomislia san i ja ovo gore sta ste pisali,al ono,nea logike xd

pištolj/puška što pogodi sa svojom zrakom pretvara u zlato...

fanATIk 07.06.2015. 22:03

Meni je žao vas svih kaj izgleda niste nikad čitali i uživali u stripovima pošto vam smetaju takve stvari u seriji baziranoj na stripu, a u stripovima su takve nelogičnosti još više izražene. Jebga, neke stvari se moraju pregrist. Meni je serija zabavna, i samo to, ne tražim dlaku u jajetu. Još da je više cica i guzica u njoj, hijao... :D

1v@n 07.06.2015. 22:27

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2788699)
Meni je žao vas svih kaj izgleda niste nikad čitali i uživali u stripovima pošto vam smetaju takve stvari u seriji baziranoj na stripu, a u stripovima su takve nelogičnosti još više izražene. Jebga, neke stvari se moraju pregrist. Meni je serija zabavna, i samo to, ne tražim dlaku u jajetu. Još da je više cica i guzica u njoj, hijao... :D

+1

Ispada da svaka serija danas mora biti reality show da bi ljudima bila zanimljiva i logična.

panda505 07.06.2015. 22:41

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2788699)

A možda svi koji kritiziraju jesu čitali stripove pa im serija (tj. neke stvari u seriji) svejedno idu na jetru.

Kak ti imaš svoje kriterije za ocjenjivanje serije, tak i drugi isto imaju.
Nekome se takve nelogičnosti ne sviđaju, tebi sviđaju.

Ne vidim u čemu je problem :stoopid:

fanATIk 08.06.2015. 06:36

Pa ni ja ne vidim nikakvog problema, ne znam gdje ga ti vidiš, ja sam samo izrazio svoje mišljenje, kakvo je takvo je. Baš što veliš, drugi imaju svoje kriterije tak i ja imam svoje, pa di je problem ak ja izrazim svoj stav? Ne kužim kak će ti takve nelogičnosti bit ok u stripu a iritantne u seriji? I nisam rekao da mi se nelogičnosti sviđaju, velim da su tu jer je bazirano na stripu gdje su svakakve nebuloze moguće. Brat bratu, da ideš gledat skroz realno i logički na tu seriju, pa protiv kog bi se on uopće trebao borit? Pa riješio bi problem s bilo kojim negativcem (osim sa žutim) u par minuta. :D

panda505 08.06.2015. 08:45

GOT

:care:

1v@n 08.06.2015. 11:50

Čudno kako GOT nikome nije nelogičan :)

Mileni 08.06.2015. 11:56

Jbg, ovdje nemaju puske koje sve pretvaraju u zlato i onda istu iskoriste kako bi opljackali vozilo puno novaca :D

pogi 08.06.2015. 13:51

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2788713)
+1

Ispada da svaka serija danas mora biti reality show da bi ljudima bila zanimljiva i logična.

Ma nisam ja tako mislio.

Daleko od toga da je Flash odlična serija, definitivno nije. Ali usprkos tome pogledati ću sezonu do kraja jer me zaintrigiralo (fakat su neki članovi bili u pravu da se pred kraj poboljša).

Netko je spomenuo vezu između stripova i serije.... nema to veze. Ja sam kao klinac čitao Flashov strip koji je znao izlaziti.... Stripoteka ili EX Almanah... više se ne sjećam.

Ovo sa "zlatnom" puškom sam naveo kao totalno glupi gaf scenarista. To nema veze sa mozgom a ni sa Flash stripom.

1v@n 08.06.2015. 13:56

Zamisli da su je napravili kao originalnu Golden Glider koja si sama radi led po kojem kliže. To bi ti bilo zanimljivije? Očito su scenaristi odlučili prilagoditi strip vremenima u kojima se nalazimo.

Kad bi išli analizirati stripove i ekranizacije, mogli bi tako do smaka svijeta :)
Isključiš mozak i uživaš.

pogi 08.06.2015. 13:58

Još nešto vezano za Flasha.... nije mi jasno pa kako vidim da ima još ljudi koji ga gledaju

Zašto je Cisco još uvijek živ?

U toj epki kada je Flash prvi puta "otrčao" u prošlost, potpuno je promijenio timeline. I u tom tajmlajnu dr.Wells ubija Cisca koji je otkrio da je dr.Wells zapravo žuti Flash.

Kada i kako se tajmlajn resetirao na originalni prije Flashovog skoka?

Princ288 08.06.2015. 16:06

@pogi, kolko se sjecam, skok je bio nakon tih dogadaja

domina 08.06.2015. 17:39

Ma sve5, lik je napravio tolko zlata da je jednostavno cijena zlata pala na 1 cent po kili, uznemirio svjetsku ekonomiju i onda je opet počeo pljačkat banke.. Zato ga ni nije bilo nekoliko epizoda :D.

Princ288 08.06.2015. 19:46

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2788913)
Čudno kako GOT nikome nije nelogičan :)

Po meni je poprilicno glup kraj

onak pobjec sa zmajem i ostavit da se pobiju savjetnici i straža :no2drug:, da ne govorim o maloj na vatri i postupcima mame

pogi 08.06.2015. 20:51

inače djelovanje famozne puške vidi se u epizodi 22 oko 22:00 :lol2:

ivan77 08.06.2015. 20:52

Konačno zmajevi u GOT. A isti je onaj iz BG2

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30.