PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

terminator 23.05.2006. 07:15

Citiraj:

Autor RAK
Baš lijepo. Ovdje ima još brače i očeva i sinova koji igraju svaki pod svojim nickom. Svi su oni redovitom procedurom prijavljeni MM-u prema pravilima koja pišu u stickyu. Nitko ne posuđuje nick ili pass. Svaki se igrač prijavljuje posebno.

Dakle, kolko sam ja upučen u ovaj problem, Crash Owerride je došo igrat i plentao je ispod bačvi u rusiji i dobio ban. to je u redu zato jer nije pročitao sticky u kojem pišu pravila. no, dobio je ban do ponedjeljka i u subotu je došao na server.
to nije istina. To sam bio ja jer sam zaboravio promjenit nick, i istina je da sam pitao di je rak da ti kažem da sam to ja. sad je Crash Owerride dobio ban još jedan tjedan : nono : : nono :
On je posudio šifru za igranje na serveru, ali ja sam Crash Owerride-a uredno prijavio (prijavio sam to MM-u i dao sam pare za njega na pred prošlim žderonjama)
Ne bih htio da dođe do ovakvih problema više, Crash Owerride neće igrat cijeli tjedan, pa ćemo vidjet šta će bit
: hello2 : : cheers2 :confused:

Andeo 23.05.2006. 08:27

MM stavio si me na zlatnu listi. Bas si srce, i ti si meni na zlatnoj listi.
http://www.cheesebuerger.de/images/s...liebe/d054.gif :D

Citiraj:

Autor mITZEK jr
znaju oni koga se to tice!
kolega koji su rekli doc na rebro da vide palog ali ne gotovog druga!!!!

Eh, da si u Rijeci donijeli bi ti Renesis i ja malo voća. :D

Citiraj:

Autor mITZEK jr
ak u snu pocnem bulaznit o cod-u zavrsit cu kat nize na psihijatriji!: hitthewa

Ma cuvali bi te i dok spavas... :D

Citiraj:

Autor RAK
Najnovije vijesti sa bojišnice.

McFish je dobio ban zbog spamanja na koje je više puta upozoren. Bilo je pitanje vremena kada će nekom prekipiti i to se dogodilo...

Zippo Junior je također dobio ban do subote ali zbog pokušaja iskorištavanja kemperskog exploita. Kao što smo rekli, iskorištavanje exploita je ZABRANJENO...

CrashOveride ima ban do kraja tjedna zbog učestalog kršenja zabrane igranja na serveru...

Malo dobrog spama uvijek dobro dojde tako da steta za fisha, junior cisto sumnjam da bi znao dva pravila nabrojati a Crash je ovisnik...

Andeo 23.05.2006. 08:36

Citiraj:

Autor terminator
i u subotu je došao na server.
to nije istina. To sam bio ja jer sam zaboravio promjenit nick, i istina je da sam pitao di je rak da ti kažem da sam to ja.

O tome se uopce ne radi. Ajde pitaj malo brata koliko puta je igrao sa tvojim nickom... i da li je to radio u vrijeme zabrane...

mITZEK jr 23.05.2006. 09:36

Citiraj:

Autor Andeo
O tome se uopce ne radi. Ajde pitaj malo brata koliko puta je igrao sa tvojim nickom... i da li je to radio u vrijeme zabrane...

nesto nisam bas raspolozen za igru...al ajde bez svade je primio na znanje da je banan i ok,mozda je i zaigro koju uz brata al to mu mozemo oprostit s obzirom na ovisnost!svako je o necem ovisan zderonje o hrani,neki o alkoholu,neki o nekim cudnim travama koje se motaju i tako....
al ja mislim da je bistar decko i da ce shvatit nakon ovog koliko mu je drag cod i sve 5!apstinencijom do spasa!!

terminator 23.05.2006. 09:43

Citiraj:

Autor Andeo

e ovo je vec druga prica... onda mislim da je ban opravdan :rambo:

terminator 23.05.2006. 09:45

Citiraj:

Autor mITZEK jr
nesto nisam bas raspolozen za igru...al ajde bez svade je primio na znanje da je banan i ok,mozda je i zaigro koju uz brata al to mu mozemo oprostit s obzirom na ovisnost!svako je o necem ovisan zderonje o hrani,neki o alkoholu,neki o nekim cudnim travama koje se motaju i tako....
al ja mislim da je bistar decko i da ce shvatit nakon ovog koliko mu je drag cod i sve 5!apstinencijom do spasa!!

hvala mitz ;)
dodjemo ja i fischer koji dan...

mITZEK jr 23.05.2006. 09:54

recimo petak....i necu zeca nego svisca(citaj milka noisette s mjehurcekima)
shala...

Andeo 23.05.2006. 10:05

Hm, sta nema ona neka cokolada sta se zove Braco i seka (ili je bila prije par godina)? : stoopid Zato neka ti Sam donese seku da je isprobas. :D

Amdejac 23.05.2006. 10:11

Citiraj:

Autor mITZEK jr
shala...

To bu super ekipa za pokosit onaj breg. :D
Tak da bi i ja mogel navratit da sa tvojim starim nadgledam iz hladovine uz mrzlu Žuju kak napreduje ORA Pušća (Omladinska Radna Akcija). :D :D

Amdejac 23.05.2006. 10:22

Citiraj:

Autor Andeo
Hm, sta nema ona neka cokolada sta se zove Braco i seka (ili je bila prije par godina)? : stoopid Zato neka ti Sam donese seku da je isprobas. :D

Mislim da je tu proizvodnu liniju kupio LET3.
Odlomak iz teksta:

....... Let 3 uskoro će ponuditi tržištu tri svoja nova proizvoda, mliječne čokolade sa nazivima "J******m te u dupe", "P**č**a kao čista duša" i "J****at ću te". :D :D

Sam Fischer 23.05.2006. 10:26

Citiraj:

Autor mITZEK jr
shala...

Samo ako budes jako dobar i ne budes plakao kad dobivas pikicu :D

Andeo 23.05.2006. 10:48

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Samo ako budes jako dobar i ne budes plakao kad dobivas pikicu :D

: stoopid :confused:

pikicu? : wtf : :eek:

: stoopid

Sam Fischer 23.05.2006. 10:56

Citiraj:

Autor Andeo
: stoopid :confused:

pikicu? : wtf : :eek:

: stoopid

Injection?:cool:
Single shot:D
Kak oćeš?:D
igla:D

terminator 23.05.2006. 11:08

: lol2 :
to nek mu atha objasni :D :D
ajde dosta spamma

atha 23.05.2006. 11:26

Ja sam vec pomislio na neku drugu pikicu. : stoopid

Andeo 23.05.2006. 11:32

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Injection?:cool:
Single shot:D
Kak oćeš?:D
igla:D

Aha, ma pricali smo o tvojoj seki : hello2 : pa odjednom ti uletis sa pikicom pa sam ostao zbunjen. :D

Citiraj:

Autor terminator
ajde dosta spamma

ET je moderator tu i on jedini je mjerodavan za procijenu sta je spam. :D
PS Srecom da nije Rak...

Citiraj:

Autor atha
Ja sam vec pomislio na neku drugu pikicu. : stoopid

Pikicu ili pipicu? : stoopid

terminator 23.05.2006. 12:32

Citiraj:

Autor Andeo
ET je moderator tu i on jedini je mjerodavan za procijenu sta je spam. :D
PS Srecom da nije Rak...

ma samo kažem : bonker : : bonker :
pogle, jedna stranica OT:clap: :clap:

nino 23.05.2006. 13:34

Citiraj:

Autor AMD
Mislim da je tu proizvodnu liniju kupio LET3.
Odlomak iz teksta:

....... Let 3 uskoro će ponuditi tržištu tri svoja nova proizvoda, mliječne čokolade sa nazivima "J******m te u dupe", "P**č**a kao čista duša" i "J****at ću te". :D :D

[/QUOTE]http://img220.imageshack.us/img220/6...lada7dl.th.jpghttp://img69.imageshack.us/img69/999...dupe9de.th.jpghttp://img211.imageshack.us/img211/6...dusa5vy.th.jpg

Vuco 23.05.2006. 13:45

Braco i seka su čokoladice koje su se djelile na sistematskom za vojsku...:smoke: :D

maX 23.05.2006. 13:56

Ja nisam dobio tu cokoladu, ja sam dobio napolitanke :confused: :eek: :smoke:

Vuco 23.05.2006. 13:59

Citiraj:

Autor m4Dm4X
Ja nisam dobio tu cokoladu, ja sam dobio napolitanke :confused: :eek: :smoke:

I bolje da jesi, jer ovo je bilo za zube slomit...

mymoon 23.05.2006. 14:06

koristim priliku (i jedan 233 Mhz procesor u kanti izvučenoj iz podruma) samo da se javim ekipi i pozdravim sve nove članove.
nažalost, i dalje sam bez lapa kojemu je odapela matična, na sreću u gar.roku, pa ću je čekati još nekih 10-tak dana minimalno...

btw, stvarno ste zaspamali do boli... od 08.05., od kada sam off-line, zaprašili ste više od 850 postova... opako do bola... umjesto da igrate, vi visite na forumu. : nono :

pucamo se čim prije!

Zmaj000 23.05.2006. 14:15

ratatatatatat ajmo

Vuco 23.05.2006. 14:16

He, vidiš da ganjamo 7000 postova :D

mITZEK jr 23.05.2006. 14:37

pa ja sam samo napomenuo kaj ocekujem kad budem prikovan za krevet!
a ak kome naleti koja garandica sam nek je donese!pa cemo RL cod igrat!
a ak neko ima dobru med.sestru(a da to nije FLEKS)nek samo salje ja dam adresu!:burn:

Virus7 23.05.2006. 14:41

Hm sutra zavrshava shkola, imam josh jedan predmet odgovarat, pao sam standardno samo iz matematike od cetvrtka vam aktivno pochimat vadit mast!!!

P.S Rak chuvaj me se, intenzivno sam poceo radit na bash-u!!!!

RAK 23.05.2006. 14:50

Citiraj:

Autor Virus7
P.S Rak chuvaj me se, intenzivno sam poceo radit na bash-u!!!!

Ne mogu vjerovati da mi se netko time prijeti. Obično sam ja drugima redovita mušterija. Jedva 30% preživljavanja imam u tim sukobima. I to samo protiv Isusa i Mitzeka. Ti mi nekako odgovaraš, pa mi te lako zakundačiti. Nikakav trening ne pomaže.

Virus7 23.05.2006. 14:52

Citiraj:

Autor RAK
Ti mi nekako odgovaraš, pa mi te lako zakundačiti.

Vjerovatno zato sto imam veliku glavu!!!!:confused:

zippo 23.05.2006. 15:02

4 dana me nije bilo zbog posla. Ono malo se ne racuna, ustimavao sam stvari.
Veceras konacno dodjem malo prasit (drugi po meni a ja sto stignem :D )
Rak radi li ?
Dok ne kazes da je sve u redu nisam miran!
btw duzan sam ti 11 kn, poslat cu ti preko MM-a ;)

atha 23.05.2006. 15:12

Zbog "posla"? :D ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:28.