![]() |
Citiraj:
|
Gospodo, 445 metara... :kafa:< ( u tom logorovanju )
Al kriva puška :D haha |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3N/Z9/3dO5L...1011513327.png |
Premium camperi :D
|
Pozz ljudi... jel ima ekipe iz varaždina ovdje? Meni se ekipa raspala pa tražim nekog za nešto bacit...
|
Ovi su bolji od MAV squad-a :), da li tko zna hoce li biti sezona 2 od Battlefield Friends.
http://www.youtube.com/show/battlefieldfriends?s=1 |
Citiraj:
Ekipo, vidimo se u petak navečer na partiju. Di je čooper?? :D @Splitsko čudo A đe si? Fališ mi jako da te našpranjim Igla /Stinger :) |
@pele
A evo komrade, topimo se lagano :D Šta ja imam više igrat s vama, svi ste premium, a ja jadan običan kernel service star 32 :( |
Citiraj:
|
aaa kako se nazivciram, nelos sam pilot ali svako malo naletim na nekog lika sta me izowna, nema tu izmicanja brzine 305 kruzenja tik do zemlje oko drveca polukruga gore i sl, frajer napravi jedan krug jedan rafal i gotovo, kakoooo:fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Opop momcici mogo bi onda i bosanko malo doletit <3
|
Naravno, od 21h nadalje.. ( Barem ja ) :D:chears:
|
napokon pravi battlefield, meni je ovo fenomenalno :goood:
|
Taj cu si kupit i ponovo pocet igrat BF3. Ovi do sad me nisu privlacili..
|
Pelle je na GO 2 tjedna :)
|
Citiraj:
|
Potpisujem Alph4Dawg-a, a čekako 11.9. pa da dočekamo još jedan fail u serijalu BF3 i suze od 100€ koje smo dali DICE-u za izradu budučih trailera.
|
Ne kužim šta ti nynex briješ?
Menski ima koliko, 800h u bf3, ja imam 760, dedmen ima 900, kakav fail, kakve suze??? Uz svu ekipu na ts-u koja ima po urednih 400-500h. Nešto što je fail traje 2-3h i delete.... |
Taj novi trailer je sranje u usporedbi sa onim prošlima. Izgleda da i tu zakazuju. :D
|
Citiraj:
|
@jopis: Brijem na DICE-ove gluposti i hebene bugove, nisam rekao da je generalni fail, meni je ok dok igram s ekipom TS i ostalo, ja imam 500 sati trenutno (cura mi se je uselila u stan pa sam spriječen). Svaki pathc svaki update nešto zaseru pa to fix-aju nekoliko dana itd.... Poanta je da naprave trailer da izgleda hebeno a kad kreneš igrat nije to to, je da tu ima puno faktora od ekipe na serveru pa do osobnih dojmova.
Malo pitanje koliko Vas igra gun master mod? |
pozdrav ekipa, imam problem. ne želi mi se ulogirat na battlelog ni na origin, javlja email or pass wrong a jučer bilo sve dobro. jel moguće da mi je acc hakiran?
EDIT: morao sam promjenit password da bih opet mogao ući u origin i battlelog, ne kužim šta je bilo... |
Citiraj:
|
Raja u kojem ste Platoonu pa da se i ja pridružim nick: 3agleUSAF
i odlican sam pilot u Jet-ovima |
Citiraj:
|
Citiraj:
tvoje dužnosti će biti: 1. letenje i obaranje letjelica koje pokušavaju oboriti naše choppere :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |