![]() |
Mr. Robot izvrstan, jedino da ga ne pokopaju zbog geekovštine jer nije baš mainstream.
|
Mr. Robot super ovaj pilot...vidit cemo kako ce se razvijat kasnije, al glumci su mi super,prica je ok ,ima logike , nije hiperuberduper hackzorzor smece
|
Tek neki dan otkrio The Blacklist. Zadovoljan. Spider mi je odličan. Krećem s drugom sezonom sad.
|
Pogleda Hostages, počinje dobro, kasnije se razvodnjava, neloše, ali ništa više od toga za mene osobno bar. Odgleda napokon i The Americans S03, također nisan oduševljen, dosta lošija sezona od prve dvije, ne mogu izdvojit dvi dobre scene u ciloj sezoni, ali i takvi su vrh za većinu emitiranog sadržaja:D
Dovršavan Person of Interest, Criminal Minds,... na popisu je ajme serija, vremena u posljednje vrijeme malo i nimalo:( |
8. ep. GoT-a :care::care::care::care::care::care::care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cijela sezona je bila priprema za ovo. I odlicna priprema, samim time i odlicna sezona. Ne mozes imati ovako odlicnu atmosferu bez svega sto su do sad napravili, i tu im svaka cast. Iskreno, mozda i najbolji prijenos iz knjige na platno do sad.
Bio sam skeptican, jer lotr me iskreno razocarao, i to poprilicno. GoT je extra napravljen, i ne bih nista mijenjao :) |
Citiraj:
Prijenos knjige na platno u LotRu je razočarao, a u GoTu dobar ? :stoopid: Jes' ti uopće čitao knjige ili ? :D Lady Stonehart, Jon Connington, smrt LOBa (Rattleshirta), Ramseyeva ženidba etc etc. |
da konačno neka radnja u GOT.
Inače, za 2 dana (3.6.) počinje zadnja sezona STRIKE BACK :goood::goood: |
pogledao sam prvu epku serije Wayward Pines...
idem pogledati i drugu i treću... izgleda obećavajuće |
Citiraj:
Nisam uopce ni spomenuo kolicinu prenesnu iz knjige, niti sam i jednom rijecju rekao da je sve preneseno, cak niti da je ono sto su prenijeli preneseno tocno kako je u knjigama. Aludirao sam na samu kvalitetu serije, ali ponajvise na atmosferu koja je odlicno prenesena. Kod lotr-a jednostavno nisam imao taj osjecaj. Naravno, svatko ima pravo na svoje misljenje ;) |
Ekranizacija GoTa ni količinski, ni kvalitativno nije ništa bolja od ekranizacije LotRa (od ekranizacije Hobbita svakak, tu nema debate uopće, od LotRa nikako).
već kad se uzme u obzir koliko su stvari (i to jebeno bitnih) izostavili u GoTu počne glava boljet. Da ne govorimo o stvarima koje su apsolutno katastrofalno napravljene, u ovoj sezoni npr. dvije stvari koje su baš žešće upale u oko: - Sand snakes borba u epki 6 - Ono proročanstvo koje Cersei dobije u prvoj epizodi da idem malo dublje dalo bi se o tome dosta. |
A čuj, da su išli zadnju sezonu baš po knjizi radit, 20 epki im nebi bilo dosta.
|
|
Vratio se Strike Back!
|
I to dobrim prvim nastavkom, uživao sam.
|
Još jedan glas za "The Shield", odlična serija.
|
Još jedan glas za Mr. Robot, djeluje jako obećavajuće.
Ima kvalitetu, šarm, malo je drugačiji, zanimljiva tematika. Nadam se da će tako nastaviti. S druge strane, Aquarius pogledao dvije epizode, i ne djeluje mi baš zanimljivo. Previše su opterećeni glazbom i lookom šezdesetih, a premalo kvalitete. Wayward Pines, nakon 3 epizode ne znam što misliti. Čim je Shyamalan u igri (ovdje kao izveršni producent, šanse su velike da uradak pleše na granici između genijalnosti i gluposti, tako je i ova serija na trenutke na jednoj, a na trenutke na drugoj strani :D |
Nisam još pogledao Wayward Pines, al ak veliš da je Shyamalan u igri, veće su šanse da ode na glupost. :D No planiram pogledat, komentari ljudi oko mene vele da je ok.
|
Zadnja epka GOT! VRH!
:care::care: |
GOT
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostavno, seriji fali atmosfere koja bi trebala pratiti ovakvu misteriju i događaje, ono, da te drži u napetosti i da samo čekaš što će se dogoditi. Ima ovdje twistova ohoho već od druge epke, ali nekako su ti twistovi i čudnovatost tog gradića prečesto svrha samima sebi. |
Citiraj:
|
Under the Dome se ne isplati pratiti - što dalje, to gore. S02 je katastrofa. U principu, ideja nije loša, ali je realizacija koma.
|
Serija ne prati knjigu, vjerujem da je to razlog. Knjiga je puno zanimljivija. Pratim i ja seriju, uskoro kreće i nova sezona, bacit ću oko.
|
ja sam odustao od under the dome. Mislim, moj zid u sobi ima veću karizmu od glavnih glumaca i radije ga gledam
|
Kao što rekoh jednom davno, jedino što u toj seriji valja je ona
|
Neznam ni sam zašto, ali i dalje gledam Flasha...
mogu samo ponoviti...vot d fak, vot d faking fak?!?!?! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |