PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Mar 30.05.2015. 02:39

Mr. Robot izvrstan, jedino da ga ne pokopaju zbog geekovštine jer nije baš mainstream.

webstartm 30.05.2015. 20:41

Mr. Robot super ovaj pilot...vidit cemo kako ce se razvijat kasnije, al glumci su mi super,prica je ok ,ima logike , nije hiperuberduper hackzorzor smece

fanATIk 31.05.2015. 18:29

Tek neki dan otkrio The Blacklist. Zadovoljan. Spider mi je odličan. Krećem s drugom sezonom sad.

Mr.Ex.President 31.05.2015. 23:23

Pogleda Hostages, počinje dobro, kasnije se razvodnjava, neloše, ali ništa više od toga za mene osobno bar. Odgleda napokon i The Americans S03, također nisan oduševljen, dosta lošija sezona od prve dvije, ne mogu izdvojit dvi dobre scene u ciloj sezoni, ali i takvi su vrh za većinu emitiranog sadržaja:D

Dovršavan Person of Interest, Criminal Minds,... na popisu je ajme serija, vremena u posljednje vrijeme malo i nimalo:(

Ecips Dlo 01.06.2015. 17:51

8. ep. GoT-a :care::care::care::care::care::care::care:

Pupo 01.06.2015. 18:00

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 2786304)
8. ep. GoT-a :care::care::care::care::care::care::care:

Da, konačno nešto. Jer do sad je sezona uglavnom bila za golly k.

Ecips Dlo 01.06.2015. 18:21

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2786308)
Da, konačno nešto. Jer do sad je sezona uglavnom bila za golly k.

sad mi je jasno gdje im je vecina budeta otislo

Mileni 01.06.2015. 19:12

Cijela sezona je bila priprema za ovo. I odlicna priprema, samim time i odlicna sezona. Ne mozes imati ovako odlicnu atmosferu bez svega sto su do sad napravili, i tu im svaka cast. Iskreno, mozda i najbolji prijenos iz knjige na platno do sad.

Bio sam skeptican, jer lotr me iskreno razocarao, i to poprilicno. GoT je extra napravljen, i ne bih nista mijenjao :)

panda505 01.06.2015. 20:03

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2786337)
Cijela sezona je bila priprema za ovo. I odlicna priprema, samim time i odlicna sezona. Ne mozes imati ovako odlicnu atmosferu bez svega sto su do sad napravili, i tu im svaka cast. Iskreno, mozda i najbolji prijenos iz knjige na platno do sad.

Bio sam skeptican, jer lotr me iskreno razocarao, i to poprilicno. GoT je extra napravljen, i ne bih nista mijenjao :)

:lol2:

Prijenos knjige na platno u LotRu je razočarao, a u GoTu dobar ? :stoopid:

Jes' ti uopće čitao knjige ili ? :D

Lady Stonehart, Jon Connington, smrt LOBa (Rattleshirta), Ramseyeva ženidba etc etc.

ivan77 01.06.2015. 20:08

da konačno neka radnja u GOT.
Inače, za 2 dana (3.6.) počinje zadnja sezona STRIKE BACK :goood::goood:

pogi 01.06.2015. 20:26

pogledao sam prvu epku serije Wayward Pines...

idem pogledati i drugu i treću... izgleda obećavajuće

Mileni 01.06.2015. 21:18

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2786371)
:lol2:

Prijenos knjige na platno u LotRu je razočarao, a u GoTu dobar ? :stoopid:

Jes' ti uopće čitao knjige ili ? :D

Lady Stonehart, Jon Connington, smrt LOBa (Rattleshirta), Ramseyeva ženidba etc etc.

Kod lotr-a je prenoseno sve sto je bilo u knjigama?

Nisam uopce ni spomenuo kolicinu prenesnu iz knjige, niti sam i jednom rijecju rekao da je sve preneseno, cak niti da je ono sto su prenijeli preneseno tocno kako je u knjigama. Aludirao sam na samu kvalitetu serije, ali ponajvise na atmosferu koja je odlicno prenesena.

Kod lotr-a jednostavno nisam imao taj osjecaj.

Naravno, svatko ima pravo na svoje misljenje ;)

panda505 01.06.2015. 21:58

Ekranizacija GoTa ni količinski, ni kvalitativno nije ništa bolja od ekranizacije LotRa (od ekranizacije Hobbita svakak, tu nema debate uopće, od LotRa nikako).

već kad se uzme u obzir koliko su stvari (i to jebeno bitnih) izostavili u GoTu počne glava boljet.

Da ne govorimo o stvarima koje su apsolutno katastrofalno napravljene, u ovoj sezoni npr. dvije stvari koje su baš žešće upale u oko:

- Sand snakes borba u epki 6
- Ono proročanstvo koje Cersei dobije u prvoj epizodi

da idem malo dublje dalo bi se o tome dosta.

fanATIk 01.06.2015. 22:17

A čuj, da su išli zadnju sezonu baš po knjizi radit, 20 epki im nebi bilo dosta.

panda505 02.06.2015. 08:16

http://www.ew.com/article/2015/06/01...-season-5-cast

IcyTexx 04.06.2015. 01:53

Vratio se Strike Back!

ONeill 04.06.2015. 11:19

I to dobrim prvim nastavkom, uživao sam.

BoobZ 04.06.2015. 17:53

Još jedan glas za "The Shield", odlična serija.

Roberto 04.06.2015. 20:25

Još jedan glas za Mr. Robot, djeluje jako obećavajuće.

Ima kvalitetu, šarm, malo je drugačiji, zanimljiva tematika. Nadam se da će tako nastaviti.

S druge strane, Aquarius pogledao dvije epizode, i ne djeluje mi baš zanimljivo. Previše su opterećeni glazbom i lookom šezdesetih, a premalo kvalitete.

Wayward Pines, nakon 3 epizode ne znam što misliti. Čim je Shyamalan u igri (ovdje kao izveršni producent, šanse su velike da uradak pleše na granici između genijalnosti i gluposti, tako je i ova serija na trenutke na jednoj, a na trenutke na drugoj strani :D

fanATIk 04.06.2015. 23:42

Nisam još pogledao Wayward Pines, al ak veliš da je Shyamalan u igri, veće su šanse da ode na glupost. :D No planiram pogledat, komentari ljudi oko mene vele da je ok.

Mommistake 05.06.2015. 00:33

Zadnja epka GOT! VRH!

:care::care:

listerstorm 05.06.2015. 00:44

GOT

patuljak, blondie i bastard će zajedno porazit white walkers (beli orlovi) ili će patuljak u ulozi kralja pomirit vatru (blondie) i led (bastard) - u tom slučaju navodno bastard ode na dark side a vođa white walkers (beli orlovi) Night King je bio bivši nigt watch zapovjednik ali ga djevojka preobratila na dark side, tu je moguće i da patuljak nije lannister, kako mu je i rekao otac prije nego ga je ubio, već potomak mad kinga

Ecips Dlo 05.06.2015. 07:31

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2787627)
GOT

patuljak, blondie i bastard će zajedno porazit white walkers (beli orlovi) ili će patuljak u ulozi kralja pomirit vatru (blondie) i led (bastard) - u tom slučaju navodno bastard ode na dark side a vođa white walkers (beli orlovi) Night King je bio bivši nigt watch zapovjednik ali ga djevojka preobratila na dark side, tu je moguće i da patuljak nije lannister, kako mu je i rekao otac prije nego ga je ubio, već potomak mad kinga

postoji teorija da WW imaju ice dragona tako da bi to moglo biti jako zanimljiva bitka

Roberto 05.06.2015. 08:07

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2787616)
Nisam još pogledao Wayward Pines, al ak veliš da je Shyamalan u igri, veće su šanse da ode na glupost. :D No planiram pogledat, komentari ljudi oko mene vele da je ok.

Ja ću gledat makar sam više očekivao. Ono, pratim i Under The Dome koji je nekoliko puta lošiji :D

Jednostavno, seriji fali atmosfere koja bi trebala pratiti ovakvu misteriju i događaje, ono, da te drži u napetosti i da samo čekaš što će se dogoditi. Ima ovdje twistova ohoho već od druge epke, ali nekako su ti twistovi i čudnovatost tog gradića prečesto svrha samima sebi.

panda505 05.06.2015. 10:58

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2787627)
GOT

Zaboravljaš na mogućnost da je Bastard nećak od blondie :)

coconut 05.06.2015. 11:02

Under the Dome se ne isplati pratiti - što dalje, to gore. S02 je katastrofa. U principu, ideja nije loša, ali je realizacija koma.

1v@n 05.06.2015. 12:36

Serija ne prati knjigu, vjerujem da je to razlog. Knjiga je puno zanimljivija. Pratim i ja seriju, uskoro kreće i nova sezona, bacit ću oko.

ivan77 05.06.2015. 13:31

ja sam odustao od under the dome. Mislim, moj zid u sobi ima veću karizmu od glavnih glumaca i radije ga gledam

coconut 05.06.2015. 14:10

Kao što rekoh jednom davno, jedino što u toj seriji valja je ona

pogi 05.06.2015. 23:54

Neznam ni sam zašto, ali i dalje gledam Flasha...

u jednoj epki kada Flash po prvi puta "otrči" u prošlost, Cisko sestri onog negativca (glavna faca u seriji Prison Break) napravi oružje koje sve pretvara u ZLATO.

I što ta banda radi sa njime? IDU OPLJAČKATI KAMION SA LOVOM IZ KOCKARNICE.

WTF jebote...

mogu samo ponoviti...vot d fak, vot d faking fak?!?!?!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59.