![]() |
|
Hehehe zelena agenda :D
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...gljen-15377724 Vjerojatno nikad taj dim ne dode do gradova. :D |
Citiraj:
pa jesu je okinuli il ne? mene jesu i dobio kaznu + sliku mene u prekršaju. |
Citiraj:
Sve se dogovorila... Ah, žene... :D |
Citiraj:
znači ima ona aduta... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U Americi se ne vrti toliko oko ekologije koliko o privlacenju industrije baterija, litija i EVa kako bi zadržali bitnost i konkurentnost u budućnosti. Inace pol clanka su zastarjele bedastoce, ali ispravke trazi u nekim prethodnim postovima. Otprilike je tocno da se 100% ugljenom napravljen i pogonjen EV ekoloski se poravna s ICEom nakon 100k km. Uz dodatak da su emisije izmaknute iz urbanih sredina gdje su najstetnije. USA el. mreže su u banani otkad su ih privatizirali u 80ima. Nesto su se cak i pokrenili u zadnje vrijeme, ali s amerima nikad ne znas. U tim javno-privatnim poljima ili su top ili su flop. Mi ćemo pak imati sve zeleno i deindustrijalizirano. Neki dan su BMWu lokalni zeleni otkazali izradu nove tvornice. U iznenadjujucem plot-twistu su stanovnici sela ipak jucer glasali za tvornicu i radna mjesta: https://www.handelsblatt.com/politik.../29409274.html |
|
Na benzinskoj sve pise o sljedivosti nafte i u kojem je OPGu izasla.
"Proudly extracted by Wladimir P" Treba sve uzeti u obzir ako se gledaju utjecaj na okoliš, ali opet, najviše se odjednom zanimaju upravo oni koji su dosad palili stare gume na dvorištu. Fun fact je da su automobili ucinkovitiji i bolji odabir nego npr. biciklisti koji izdisu masu CO2 uslijed napora. :D . Nije nista crno-bijelo i treba s dozom skepse gledati na podatke o oba ekstrema. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Škodi ima jako puno na cestama. Zato je vjerojatnost na naletiti na entuzijasticnog vozaca iza emblema "piceka" automatski veca.
Sigurno postoji veza izmedju ponasanja za volanom i tipa vozila. Mislim da to ide u oba smjera tj. oni koji se osjecaju brzim i sposobnijim od ostalih si traze vozila s takvim...pedigreom. Bas me zanima kakva bi bila vozacka kultura da svi imaju identicna vozila i/ili motorizaciju. |
Bar više ne moram gledati dosadne rasprave dizel vs benzin.
Sad imaju zajedničkog neprijatelja. |
Citiraj:
Da su svi isti, siguran sam da bi u trend došao neki novi benchmark za dick measuring :D |
Citiraj:
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3605998ad7.jpg
Sa interneta. Is this real life? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da, OTA update.
|
Svi danasnji auti (na papiru...) podrzavaju over-the-air update, tako da nista cudno :)
|
Evo, živa istina, frenda vozio prije 3-4 tjedna po novi PUG 3008.
Pokupili PUG, odem ja ispred njega 3 min, on sjeda u novi auto i vidimo se u firmi za par min. Dođem ja, nema njega pola sata. Na prvom semaforu došlo to, stisnio update i ugasio se auto. :D Na semaforu. :D I čekaj. :D |
I kaj tokom updatea možeš koristiti auto ili? :D
@mommistake...vratio bi taj auto...smeće. Kretenizam. |
Citiraj:
|
I kaj napraviš prometni kolaps? Voziš se 150 kmh i kaj zgasi se auto? Doslovce ne znam koji je maloumnik to osmislio i testirao te dozvolio da dođe na cestu.
|
Citiraj:
Dobio je upozorenje da mora biti na sigurnom i parkiran, ali jebiga u prometu si, ne čitaš i gotovo, stisneš update. |
Onda uz vozačku trebaš priložiti i dokaz da znaš engleski ili? :)
|
Citiraj:
Doslovno kao da restartaš tablet. Ugasi se i moreš se slikati. Uopće mogućnost da ti da mogućnost da u prometu to stisneš je glupost. |
Citiraj:
|
Ako auto kao auto radi bez feauta ekrana..ok nije bitno. Auto kao auto mora raditi upravljanje, signalizacija, brisači, lampe itd...
|
Citiraj:
Baš sam zvao frenda, kako je to odradio, majstorski... Došao na semafor i auto se ugasio (start-stop). E, ovaj se usro i ugasio auto, tj. htio ga je upaliti ponovo, jer se preplašio a nije skužio da je auto upeljen. I onda mu je ponudilo update, on je automatski stisnuo. I eto, sranje. |
Citiraj:
|
Meni je zanimljiv ovaj "Locked doors may not unlock" lol :D
Nevezano za pokretanje update-a (ocito se nece smao pokrenuti, niti je moguce pokrenut u voznji)... sama cinjenica da cu periodicki gubiti 15+ minuta pazeci na auto jer ga nemrem ostavit samog dok se update-a, mi je katastrofa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |
|