![]() |
Zato kaj po novom na jeftinijim telefonima nema vise hadwarskog senzora nego je to riješeno softwareski.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
U krivu si. Svi ovi senzori koji se spominju su hardwareski ,ne softwareski i nalaze se na maticnoj ploči ali ne rade kako je zamišljeno i u biti je to tehnički kvar/nedostatak. Druga stvar je regulacija blizine preko žiroskopa i accelereometra, to u stvari radi solidno.
|
Onda ti reklamiraj pa budi u pravu. Sta ti mislis da Xiaomi koristi neke posebne senzore za razliku od drugih proizvodjaca?
Al dobro kad smo vec kod softwarskih rade bolje od xiaomijevog "hardwarskog" ali isto nije savrsen. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Pa xiaomi je sam priznao da je ugrađivao loše senzore i da će promijeniti proizvođača u 2022. umjesto prijašnjeg Elliptic Labs. To nisu klasični senzori ali svejedno jesu.
https://www.infotechsnepal.com/news/...xiaomi-phones/. E sad, Xiaomi je politički bacio patku da će srediti SW ako je pitanju SW greška, vjerojatno vezano za modele koji uopće nemaju nikakav senzor nego reguliraju gašenje ekrana preko sw-a. Za mene je i to neispravan mob. Ne radi po specifikacijama i bok. Da se masovno vraćaju i reklamiraju mobovi sigurno bi nešto napravili u vezi toga ali eto, pitao sam se zašto se to ne radi, i skužio preko tvog odgovora |
Citiraj:
|
kod mene doma na 5 Xiaomija nijedan nema problem sa "blizinskim" (il kak vi volite fensi reć proximity) senzorom. eto.:care:
|
evo ja sam imao na 3 komada problem. Poco F3, Redmi note 10 pro i na jednom note 9 pro.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
već prožvakana tema, na nekima je drukčiji senzor, na novijim uređajima su svi ispravni senzori, imate cilu raspravu par stranica unazad.
|
Servis tvrdi da nisu upoznati sa tim problemima i da pošaljemo uredjaje na testiranje. Veći vidim factory reset i slanje nazad
|
Zaprimio itko MIUI 13 na 11 Lite 5G? Ili ima info kada će?
|
Citiraj:
Na non NE nema ga još . Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
Jesi imao fičr da nakon što obrišeš notifikaciju (Gmail recimo, Messenger itd) da se pojavi još jednom? I jel riješena updateom?
|
jel netko uspio upariti max tv stb (samsung) i mi remote?
uspio sam dobiti tv, klimu i hifi sistem, i max tv nikako. |
Nikad dosad na nijedan način. Uspio sam doduše davno sa Anymote aplikacijom al neznam radi li još. Ona fabrička s moba neće.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
MIUI 13 Android 12 sletio na Poco F3.
|
Molim za pomoć,imam Xiaomi 11 Lite 5g, i do nedavno sam u postavkama za zaslon,više opcija tamnog načina , imao mogučnost vidjeti sve pojedinačne aplikacije i odabrati svijetli ili tamniji način rada.Sada više ne vidim te aplikacije.
I drugo ,kod primanja maila ( ažuriranja) ne čuje se signal da je mail stigao. Hvala. |
Znači kaj se mi 11 lite 5g (non NE) tiče, netko tu nekog j... Imam iz HT preko njuškala kupljen, znači EEA regija ili koja već. Neki dan kad je netko s foruma pitao išao vidjet jel ima upgrade i evo pokazao se ali nisam skinuo budući samo problemi s android 12 i aplikacijama. Reko bude pričekal 2tj barem dok se ne izjasne ljudi jel čemu. Par dana kasnije updejta više nema :D
Jel su ga povukli ili http://i.imgur.com/RZtZtKHm.jpg http://i.imgur.com/f2A9cOum.jpg |
Citiraj:
Za mail provjeri da li aplikacija ima dozvolu za reprodukciju zvuka (pod obavijesti). |
Šta kontate jel 1500kn Ok cijena za Mi 10T 5G ???
|
Pa ne bih rekao da si nešto ekstra jeftino prošao.. ali vrijedi 1500. Ako spustiš 100, 200 kn ispod, na konju si
|
Da li se može nekako napraviti backup xioamija na kompu? Pa kasnije samo povuci backup sa svim postavkama i sve to..
Poslano sa mog 11T Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni recimo nije nudio MIUI 13 na f3 pa sam skino MIUI updater i odma sve rjesio
tako da ako ne nudi, skinite i destilirajte |
Zanimljivo je da je Xiaomi do sada izbacio 12 verzija Redmi Note 11 na svim tržištima, a pripremaju još jedan...
https://m.gsmarena.com/editorial_how...news-53651.php |
Prećerali su. Davno.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Dobro, to je za različita tržišta....Neće to sve kod nas, ali svejedno mi nije jasno čemu toliko modela, od kojih se neki razlikuju samo u sitnicama.
Teško je to softverski održavati, a i jako zbunjuje.... |
Dakle Mi11 je valjda najgori mob što smo imali u kuči. Od random poklapanja poziva, do nemogućnosti zvanja i po 10x za redom pa sada nakom Mi ui13 popije bateriju u par sati. Za mob od 6t kn teško sranje.
|
Prije par dana prokleo sam xiaomi 11t pro... boli me kuku za kameru dok je velik i dobar ekran i super baterija i punjac, ali da dok radim mob bude u dzepu, a otkljucava se i normalno zove ljude, ajde da su random brojevi onaj emergency kojeg nemogu ni ugasiti, ali od oni brojevi sa gmaila od ljudi zove englesku, pa se onda upali muzika...nevjerojatno !!!! Lock screen ima face, lozinku i prst, a otkljuca se............. kako???
Evo danas nasred hodnika upali se pjesma tj koncert umro ja i kolege s posla koji se qurac dogada... |
To mi miriše na neki virus prije.
|
Citiraj:
Skeniro sa avastom, esetom i kaspersky nista. Jedinu aplikaciju koju sam skinuo vam google playa je onaj vanced i to sa sluzbenog sajta. Glupe linkove ne klikam uopce i koristim chrome standard protection. |
Ovaj MIUI 13 zdere bateriju.
Na x3 pro poco imam 4 i pol sata SOT samo. Dok nisam azurirao na MIUI 13 bilo je 6-7 koliko sam uspio ispratiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
YouTube, WhatsApp, brave, to sve sto povremeno koristim i da ne ide više od toliko SOT. Čudno. |
sreca nisam ga stavio, ali zena je. bas cu je pitati jer nije se nesto pozalila, ali ni ne koristi bas mob zadnje vrijeme.
|
Jeste probali factory reset? Inace se preporuca nakon veceg upgradea.
|
Citiraj:
Mozda se popravi s vremenom baterija. |
Naravno da nećeš.
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:38. |