![]() |
Citiraj:
oprosti, znaš li možda neke pristojne jeftine slušalice s mikrofonom koje će sigurno raditi na coolpadu f1? ili bilo tko drugi ako ima nešto provjereno... hvala puno |
Citiraj:
EDIT: i da, ja govorim o coolicool shopu, ne znam kakva je ta usluga kod to2c. |
Citiraj:
Zanimljivo da FHD ekran ne troši skoro ništa. Jučer 3 sata SOTa a ekran potrošio samo 8%, najveći potrošači WiFi, cell standby i phone idle. Amoi je na androidu 4.4.2 koji kako kažu na forumima nije baš dobro optimiziran pa sam mislio da je do toga ali izgleda da je to MT6592 "feature". :D Inače na bateriji piše 2100mAh a selleri pišu 2250mAh. Mjerenje je pokazalo 45g što onda odgovara tim 2250, ima bit da se i oni služe tom forom. |
Ja imam Awei ES 600.. I Panasonic Ergofit RJ120.. Panasonic su bolje.. Ali i Awei su jako dobre.. I jedne i druge su 7$
|
Citiraj:
|
Vidim da ljudi traže slušalice s mikrofonom koje pašu na kineski mobitel. Kako sam već prije rekao, postoje dva standarda za jack od slušalica i, naravno, za utičnicu.
http://s9.postimg.org/g2nolnrhr/Slusalice.jpg Zgodno rješenje za problem s kompatibilnosti je i adapter od 5 dolara. Ili, još bolje, slušalice sa ground/mic sklopkom :D - Ivery IS-1 |
Zeznuo sam se. Kupio sam na To2c dva coolpada f1 i kako jutros nisu bili poslani, a pala im je cijena, tražio sam da ponište narudžbu. Što su i napravili (piše na Paypalu: refunded). E, onda sam išao ponovo kupiti ta dva mobitela, ali nema novca na kartici. Našao sam na Paypal forumu da im (Paypalu) treba i do 30 dana za prebacivanje novca od refunda na karticu. Super.
|
U roku par dana ce novci biti na tvom racunu...meni je oko 5 dana najvise bilo sto sam cekao za neki refund od trenutka kad je receno da ce novci biti vraceni :chears:
|
Citiraj:
Zna netko što znači ovo, to mi se pojavilo kad sam poskenirao mali QR code koji je na kablu od slušalica? Ne znam kako bi to preveo jer je browser otvorio i nisam niti sliku uspio kopirati, a niti tekst. http://www.pohrani.com/t/2z/xy/2f3ik...-05-31-20-.jpg |
Citiraj:
|
@c-shadow
NewOCR kaže ovako za onaj dio na bijeloj podlozi: Citiraj:
|
Citiraj:
Kad bih bio siguran da će mi vratiti PDV, odmah bi uzeo Šaomi mi3, kao i dosta ljudi ovdje kako mi se čini :cool: |
mi3
BINGO! Upravo to sam i ja mislila!
|
Citiraj:
Citiraj:
na toc2 piše, We can afford $70 at most for your Customs tax . znači maks 70$ ili cca 380kn bi dobio nazad. a što se tiče slušalica, dali postoje slušalice bez adaptera ili dodataka da mogu raditi i na kineskim i na nekineskim mobačima ?:D |
Citiraj:
|
Od ljudi koji imaju Iocean X7 jel itko mijenjao mikrofon na njemu..poceo je šuštati moj..tesko obavljam pozive
|
Citiraj:
|
Dobro ja sam kriv za to...pao mi je par puta....sve sljaka..jedino taj mikrofon susti kad razgovaram
|
Jesu li na tom iOceanu stvarno slali neke dodatne žice koje si morao zalemit da bi wifi ili data ili gps prijem bio ok?
|
nemam pojma.. ja sam imao iOcean X7S elite i iOcean X8 i takvih potreba, a i problema nisam imao.
|
Citiraj:
|
Evo i ja da se pohvalim - stigao Lenovo S660 sa to2c.com i to za nekih 15 dana. Svaka cast za kosooke sa to2c.com, bili ste u pravu :)
Sto se telefona tice sve 5, brz, prelijep s metalnim back coverom, dual sim radi savrseno, kvalitetno izradjen u stilu lenova. Jedino cime sam razocaran je trajanje baterije: dva dana laganog koriscenja ili 1 dan ako ga bas parim... e sad da li je to normalno za bateriju od 3000 mah? Prvenstveno sam uzeo ovaj model zbog malo kapacitetnije baterije, dvoumio sam se oko jiayu g4s (isto 3000 mah), THL 4400 i ovog lenova. Kakva su vasa iskustva sa battery life-om? Mozete li mi preporuciti neki programcic kojim bih eventualno ocitao stvarni kapacitet baterije? |
Ako ga još nisi punil više 4-5 puta baterija se nije formirala pa i nemre dat svoj maksimum.. Btw. mob je dobra alternativa hongmiju ili đaji, tim više kaj ima 900 mhz za 3g..
|
ma kakvo formiranje baterije?
pa to su lithinum polymer baterije, nema tu nikakvog formiranja. |
Citiraj:
|
Kak onda objašnjavaš da baterija nakon prvog punjenja ne daje puni kapacitet, nego tek nakon 3-4..? Meni je tak bilo na svakom mobu koji sam do sad imal priliku koristit..
|
Nemam pojima. Možda su mi čajnizi uvalili već korištenu bateriju. Znam samo da sam uvijek samo prvo punjenje imao ciklus od 0-100%. Tako i ja điđi. Sad điđo piči preko 7 sati SOT-a i 3 dana bez beda. Nedavno sam poslao SS, ne znam jesi vidio.
|
Videl sam i stvarno dobro drži, a pitanje je više bilo za kolegu okarma.. Ma đaju je super, evo već par dana se igram sa g2f, uzel sam ga frendici jer je htjela manji mob bez gubljenja specifikacija, mislim da bu zadovoljna.. Al baterija tek sad nakon trećeg punjenja drži kak bi trebala, nakon prvog je jedva dan sa 3h ekrana..
|
Nisam ekspert za baterije pa neću pričati koliko i kako puniti. Ali koliko sam čitao i kako sam sam radio, uvijek samo jednom. Doduše oduvijek imam i naviku puniti mob kad je skoro pri kraju, dakle na 1-3 posto :D nikad ne nadopunjavam na 20-30.
|
Citiraj:
mozda si vise prckao po mobu na pocetku pa se brze ispraznila, ali ta baterija ne poznaje pojam formiranja. |
Krivo se izražavam, nije kapacitet veći nego dulje traje sa istim intenzitetom korištenja.. Nemam naviku visit na mobu bez obzira bil on nov ili ne..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
jasno, malo karikiram jer mi je cudna ispativost takvg poslovanja. ali ako je istina :goood:
nego, imam problem sa hajerom, komp mi ga ne prepoznaje kad ga spojim, probao sam sa dva kabela i na dva tri kompa i nema usb ikone kad ga spojim - a uredno se puni...:stoopid: @bg_4_l: thnx, valjda ce se neko javit |
Citiraj:
|
Evo dopuna recenzije za Coolpad F1. Potrošnja baterije uz isključen WiFi kad nije potreban:
http://www.telekineza.com/wp-content...1-Baterija.jpg Dopuna i posta za slušalice s mikrofonom za kineze: Ivery IS-1 za samo 35 Kn http://img01.cp.aliimg.com/imgextra/...!358837184.jpg (malo sam švrljao po forumima i ovo je izgleda dobra prilika, u Kini su trenutno 50 lipa jeftinije :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam vidio da se tu govori o toj usluzi a pošto sam je ja iskoristio, naveo sam svoje iskustvo. I ništa drugo ne tvrdim. Da li sam imao sreće što su mi uplatili ili je to sasvim normalno (a trebalo bi biti , pošto se to dodatno plaća), ja ne znam. Uostalom, ako se to dodatno naplaćuje i oni to neispoštuju, to je dostatna osnova za otvaranje PayPal casea i Paypal dosuđuje u korist kupca bez ikakvog razmišljanja budući da se plaćanje vrši preko PayPala. I još samo da dodam da kad sam ja uplatio za tu uslugu kod coolicoola, nije bilo nikakvog ograničenja u iznosu. Znači bez obzira da li bi troškovi carinjenja bili 100 ili 500kn oni bi vratili novce. Da li je tako i dalje kod coolicoola ili su stavili ograničenje kao to2c, ne znam. Pa ne znam čak ni da li coolicool još ima tu uslugu. E i još nešto. I ja sam u to vrijeme bio skeptičan u vezi toga, tako da kad sam na ipsu vidio da je mobitel otišao na carinjenje, odmah sam ih kontaktirao u vezi toga i isti dan su mi bili odgovorili da pričekam da carinska služba obavi svoj posao, da mi pošalju račun i kad mi stigne da ga skeniram i pošaljem im na mail. I tako je i bilo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |