![]() |
Ako mene pitas ne samo da je eth kladenje nego je i btc.
Sto neznaci da sam ja imun na tu kladionicu. |
Ja cu samo reci da sam upravo dobio email od svojeg bookieja naslova: A $250,000 Bitcoin in 2021?
Eto to govori sve o kakvom poslu se radi... |
Citiraj:
|
Upravo ti bombasticni naslovi me malo plase, a opet mozda je to da privucu nove ulagace pa samim time boostaju vrijednost .
|
Citiraj:
|
|
Ako netko od vas koristi Coinbase, evo tri pozivnice pa spojimo ugodno s korisnim, zaradite i vi i ja bar za žvake :D (nadam se da je tu ok za okačiti ovaj post?!)
3$ BAND ODGOVORI: 1: Band protocol brings real world data to the blockchain 2: Oracles secure and power blockchain with just a few lines of code 3: You can stake band to earn blockchain rewards 19$ COMPOUND ODGOVORI: 1: Earning interest on your crypto. 2: Supply a crypto asset as collateral. 3: COMP token holders. 10$ STELLAR ODGOVORI: 1: Stellar is a decentralized coin that unites currencies. 2: Facilitating low cost, universal payments. 3: Fast, secure and global. 4: To issue and exchange tokens quickly. 5: It relies on a cooperation of trusted nodes. |
A di da to ukucam,neki link ili ???
|
napraviš coinbase račun (ako već nemaš) i klikneš na moje linkove (poželjno u browseru), automatski ti se aktivira pozivnica i naknadno dobiješ obavijest da ti je određeni crypto earn reward dostupan za odraditi kviz (a kviz možeš i putem android/ios appa odraditi kada si povežeš račun sa appom na mobitelu). odgovori su ti u postu :)
nakon toga dobiješ i ti po 4 pozivnice za podijeliti, i po svakoj dobiješ po 10$. |
U medjuvremenu kad napravis racun,cekas jedno mj dva tri da te joinaju da mos igrat
|
ja sam 80% earn kvizova dobio unutar niti mjesec i pol :D (a ima ih 15 za zaraditi), a od toga su mi barem 3,4 bila dostupna nakon par dana
|
Probao preko tvoji linkova ali nije proslo, samo me vracalo na pocetak...i nikako nece proc ovaj za Compound interest...sve napravio ali stalno stoji waiting for task completion 😡
|
Ovaj crypto je poceo da sve vise vuce na ove GPT, HYIP i ostale programe koji su bili popularni tamo prije 20 godina...
|
Citiraj:
vidim da je jedna pozivnica za Band iskorištena. :fala: nepoznatom dobročinitelju :D možda te vrati jer ti još nije dostupan reward (a pozivnica prihvaćena jer moraš potvrdit kvačicom da prihvaćaš uvjete pozivnice). a za compound sam i ja malo pričekao, a i moraju ti još i ETH poslati jer će ti trebati za coinbase wallet. kad odradiš wallet, dobiješ 10$ ako se ne varam. strpljen spašen. |
I ja na čekanju ... morao sam se nanovo registrirati ...
|
Citiraj:
|
I kako da sada otvaram short kada nemam nikakav "past price" referencu. :)
Čestitam svima koji drže BTC (uključujući i sebe) na 20600$ cijeni. :) Pokušat ću jedan hedge short na cca 21200$ - 21500$ pošto mi se tu sijeku tri trend linije. Zadnji short trade s 19900 na 17900 mi je donio lijepe novčiće, za ovaj živi bili pa vidjeli. |
Klasika, binance ne radi kad treba...
|
Mislim da spot radi, a futures da izbacuje network error.
|
Prije nekog vremena sam predvidio da bi BTC do 31.03.21. mogao preći granicu od 20k $. Danas je prešao.
Ako se ovako nastavi, mogle bi se ostvariti prognoze (iako ja u to ne vjerujem) da bi do kraja 2021.g. BTC mogao doći na 50k. Kao što rekoh, ne vjerujem u to, ali... |
Čestitke borcima koji su trpili 3 godine na novom ATH :chears:
|
Drago mi je da se probila ova psihološka granica, sad će se opet počet pričati o BTC pa bi mogao biti boom :)
|
Citiraj:
Ko partizani koji nakon tri godine skrivanja po šumama i zimovanja u zemunicama osvoje glavni grad. Treba im dat holdersku spomenicu Plenković. |
Citiraj:
pa sta bude da bude Citiraj:
|
Ovo nije normalno, jedva preskočilo 20.000$ i sada je skoro 24.000$ :D
Naravno da mi je short na 21.400$ propao i aktivirao se stoploss na 21.700$. Nego vidim da ponovo nešto Bitfinex izmišlja. Cijena je na ostalim burzama cca 200$ veća nego na Bitfinexu. |
1 privitaka
boom kaboom. danasnji volatility u jednom malom grafu :amen:
|
Ekipa, pitanje
Izasao sam pred neko vrijeme u USDT Danas idem pogledat stanje, i vidim manje stanje u protuvrijednosti dolara.. 8% je razlika. U čemu je caka? Ne bi li USDT trebao biti "stabilan" pandan dolaru? |
Evo psycho me preduhitrio, ako nista nije sigurno u vezi BTC-a i niti vidoviti Milani nemogu nista reci, jedino sto je sigurno da ce sad opet volatility divljat.
|
Citiraj:
Zna iskočiti ponekad, ali se brzo stabilizira. Osim ako pukne Bitfinex, onda bolje da nisi u USDT. |
Citiraj:
Ali razlika od 8%? Obicno se vrti u 0.5-1% razlike! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |