![]() |
Citiraj:
Jedino sto mi je radilo je bio port forwarding. Zanimljivo, ali public matchmaking radi odlicno, a sa prijateljima jedva da mozes zaigrati CO-OP. |
|
Professional Worm Squad by Lord_Lt_Hunter & Alph4Dawg.
Snipers can't die, God mode: ON Voice by me, naravno. :D Story line: Citiraj:
:D :D |
:D :D
|
krenem igrat nakon par mjeseci i uđe u igru i mogu micat miša ali nemogu ništa stisnut (ni deploy, ni promjena squada ni spawna ništa, ništa ne reagira samo micanje mouse cursora..repairo sam igru no i dalje :O
što bi to moglo bit |
Jel uključen aero? Desni klik ne pomaže?
|
restarto komp i radi, pa izašo iz igre pa opet ušao i ne radi, pa sad opet radi
neam faking pojma jer niš u međuvremenu nisam prčko :D |
Vjerojatno još jedan od skrivenih featurea u zadnjem patchu.:D
|
uvijek zaboravim zašto sam prestao igrat, i onda pokrenem i prisjetim se :D
|
Citiraj:
meni je to bio problem, pojavio se kad sam stavio GTX 670 u stroj, kad sam maknuo FXAA sve je bilo ok |
izbrisao ga jučer ali i dalje zeza. probat ću deletat iz my documents folder bf3. možda je i do msi ab..blje
|
Pa u PM!!! Svaki moj susret sa protvnikom koji ima AUG ili SCAR-L ili MTAR ili bilo koje novo oruzje rezultira s tim da me on ubije.. u najboljem slučaju poginemo obojica ali u većini ja izvučem deblji kraj!!!! I to se događa konstanto i gotovo bez obzira imam li bolji ili lošiji ping od njega..
Zašto je to tako !!??? |
Los netcode + random deviation pod supresijom + silan blur pod supresijom.
|
Probaj staviti na minimum interpolaciju pokreta neprijatelja.
|
Citiraj:
|
@Dr43eN: nisi spomenuo koje oružje ti koristiš, to ti je isto zašto ja poginem kad naletim na m16a3 poginem a ja nosim RPG.
Kako ti je kolega PointDexter rekao može biti i do kompa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Raketa u vugla glavna taktika. :smoke:
|
Aha ti meni RPG u glavu, pa ćeš za par sec dobit cijeli avion u glavu. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D :D |
Citiraj:
Znači može biti i do kompa.. hmm.. Iako mi je konfiguracija malo drugačija, nisam pormijenio podatke kad sam promijenio proc (prije 2-3 mjeseca) , sry kolega Point.. Ali primjetio sam i još nešto ili je to možda subjektivan osjećaj, kad uzmem od nekog AUG ili neku od tih novih pušaka, kao da pogađem bolje i da treba manje metaka da nekog središ. |
Kolko fps-a imaš s trenutnom konfiguracijom?
|
Citiraj:
AUG i SCAR-L su dobre puškice, ali M16 i AEK pobrišu pod sa njima. Citiraj:
AUG je u svemu prosječna SCAR-L je jaka ali presporo puca ACR je preslab na sve preko 50m MTAR ima odličan firerate ali ga je jako teško kontrolirati LSAT je proječan Jedino malo iskače L86 koja je odlična all-round puška. Mislim da te ograničava FPS na kojem igraš. Igra zadaje velike muke na ispod 40 FPSa. |
Camping biatches od sinoć:fiju:
Neću ih imenovat, prepoznat će se sami:D http://img89.imageshack.us/img89/909...1011500658.jpg http://img546.imageshack.us/img546/1...1011509038.jpg Ozračili su 1km oko sebe sa tolikim tugsovima i spawnbeaconima:roller: (warn fotke su 1680x1050) |
haha, stavili smo svaki svoj beacon i svako svoj senzor :D
|
Opreza nikad dosta :D
Moram te razočarat Mamutarka,ne vrijedi ti onaj headshot od 350m jer nisi assigment prije toga ispunio. |
Citiraj:
Da je tenk došo na zgradu nebi ga culi. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |