![]() |
Igra sve od 4.5'' - 5'' max...možda Sammy S5...
|
S3 možeš kupiti od nas za 1.900kn, dok S4 dođe na Amazonu 345€. S5 je još uvijek preskup za 700€.
|
Jel itko od vas kupovao preko Amazona? Kako je s placanjem i dostavom,mislim mora li biti paypal?
|
Ne mora biti PP. Dapače, mislim da ni ne primaju PP već isključivo kartice. Jedini problem je dostava jer neke stvari ti neće htjeti dostaviti ovamo.
|
Jel se netko susreo sa ovim?
Naime bez obzira da li pričam o mom Y300, Galaxy 1, ili ovaj novi od drage S4, dakle android generalno. Ponekad, kad se telefon koristi duže vrijeme, u RAM u whats app, browser.. bez restarta, nekad javlja poruku "korisnik trenutno ne može primiti poziv". Jedino rješenje je poslati poruku "zovem te", onaj koga se zove restarta phone i dalje normalno? Dakle, rijetko, ali dešava se. Iskustva? |
Prvi puta cujem za ovo
|
Takodjer, ne bi rekao da je povezano s tim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pusti to stari izvoženi galaxy 2 još ako je rootan na 4.4 šije I jaće od xperie m
|
Govorimo o mobitelu out-of-box. Xperia M se može kupiti nova zapakirana za te novce. SGS2 je ipak minimalno 2 godine star mobitel i bez garancije, rijetko koji ima cca par mjeseci.
A i koliko to korisnika osim nas ovdje i na par drugih foruma zna rootat i flešat mobitele :D ? |
Što mislite o ovome: http://www.diskont24.com/product.php?productid=135958
Specs. mi se čine jako dobre, 2 god. gare... manje od 900 kn. http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_rey_r3-6211.php |
Ne preporučujem Gigabyte - crkavaju.
|
|
android 4.3 stock(s3)
sad kako se sat promjenio na widgetu od sata imam kao notification(mali sat sa kazaljkama samo slikica) da se sat promjenio ali to nemogu nikako maknuti niti kliknuti na to... |
Citiraj:
|
probao sam sve navedno prije postavljanja pitanja :)
mislio sam da ce se samo ugasit nakon par dana ali nista.. |
To je tako svima
|
Šta će ti time widget kad u gornjem desnom kutu imaš sat, a datum ako ti baš zatreba pitaš nekog ili zaključaš pa otključaš ekran.
|
Citiraj:
|
Evo i mene u ovoj temi. Kako sam se nadobudno ku**io da moj zte967s izdrzi i do 3 dana sa bakterijom, kolega mi pokazao Motorolu Razr HD MAXX i trenutno trajanje baterije od 5 dana i xx sati, a bakterija na 39%, stalno awake. :stoopid:
Koji su dostupni andriod mobovi sa sto duzim trajanjem baterije uz neko normalno koristenje? Pokusao sam nac ovu motorolu ali bez uspjeha. |
Motorola Droid serija. Najbolji mobovi prihvatljive velicine sa tak velikim baterijama.
Osim toga, mozes uzet mobove kao Note 3 i takve ogromne, oni imaju velke baterije, ali zbig veceg ekrana i trajanje je manje. Probaj se dokopat Motorole Droid Maxx. To je pila. Da ju dovuces iz Amerike ispala bi koju stotku ispod 3000kn mislim. http://www.gsmarena.com/motorola_droid_maxx-5604.php |
Maxx serija se uopće nije prodavala u Europi. Ako se dobro sjećam, Moto je najavio da će i ti modeli dobiti KK.
|
Moto Razr Maxx se mogao kupiti u Europi. Ostali nisu stigli.
|
Šteta što se ovakve zvijeri ne mogu nabaviti kod nas
http://www.phonearena.com/news/Monst...rld_id54850#2- |
Ovo bi bilo lijepo imat. :D
Citiraj:
Izvor. |
Prvi april!
Iliti, fizički nemoguće. Možda jednog dana kada baterije zapravo budu hrpetina "mikroskopskih" kondenzatora uz pomoću grafena itd. pa će se moći napuniti praktički "instantno" baterija bilo da se radi o smartfonu ili električnom autu (uz uvjet da naravno možeš isporučiti dovoljnu snagu odjednom). Ali to je dovoljno daleko u budućnosti. Dok god imamo ova "oldskul" kemijska govna možemo zaboraviti. |
ekipica, trebao bih preporuku mobitela za svoju tetu, vec dugo korisiti Nokia (candy) klasika mobitelcici plasticni sa tipkama, sad bih joj htio uzeti nesto gdje ce moci imati facebook i whatsapp i skype, tako da se mozemo dopisivati i da joj mogu slati slike i da mozemo pricati na skype a da ona ne mora paliti laptop.
sto je danas vrijedno spomena od tih jeftinijih mobitela, a da nisu zadnje smece po pitanju brzine, i da ima pristojan, izmedju 4 i 4.5" ekran. ali ne 5" ili tako nesto velikog bezela. Jel postoji sto do 1000kn da se moze uzet. |
Nokia 520
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |