![]() |
Citiraj:
s druge strane trosi puno manje kad prikazuje tamnije nijanse, a za crnu je pixel ugasen, zato sam i sugeriro da upali nocni mod... |
Pitanje za vlasnike lumie 930 (možda se i kod drugih to događa)...
Kad mi je data na edge vide se bijele crte preko ekrana, klasične kao i kod crt monitora kad je mobitel bio blizu (titra ekran). Na wifi i na Hsdpa se to ne događa. Frend ima istu, pa ista stvar.... Jel to normalno?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mos se tuzit uopravi vodovoda uglavnom |
Citiraj:
|
Brat je napravio backup svega na microsoftov racun,kako sada to vratiti na prestigio?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda super
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
samo onu naljepnicu za bezicno punjenje su stavili drugu, poklopac cu stavili novi zadnji put jos.. nisam ni skino foliju s njega kad sam im ga vratio :)
|
HTC jucer na twitteru objavio, odgovorio na pitanje, da ce krajem 10.mj. pustiti sluzbeni update na WP8.1 za HTC 8X Verizon. Uz to spomenuse da bi Country Variant mogli ocekivati i ranije.
Znaci li to po vasem misljenju da se uskoro mogu nadati sluzbenoj v. WP 8.1 za svoj HTC 8s ? http://www.wpnovosti.com/2014/09/win...za-htc-8x.html |
Do sada je HTC rekao da 8S neće dobiti WP8.1.
|
Nisam do sada naisao na takvu informaciju. Sve je "navodno"
|
Ako sam nešto do sada naučio kod HTC-a, onda je to da je podrška
za mobitel doslovno 5 minuta. Naravno - čim izađe novi flagship, stari flagship gubi pravu podršku, a slabiji modeli - podrška je nepostojuća. |
Citiraj:
|
Sve mi je to poznato :D samo već lagano šizim i trenutno me hvata želja instalirat WP8.1 preview for developers iako sam ga do sada izbjegavao zbog eventualnog servisa, jer ni tu nismo načisto.
Tako da se hvatam za slamku spasa @ akoj - to sam i ja pročitao |
Koliko se ja sjećam, 8S je EOL, a 8X će dobiti update na 8.1. I vjerojatno će mu to biti zadnji. Riješi ga se dok još možeš dobiti koju kunu za njega.
|
Imam dosta čudan problem sa Lumiom 520.
Random se restarta pa jedno 2-3 puta unutar sat vremena, uglavnom ako miruje, ako nešto radim ne restarta se. Nekad kod tih restartova pokaže Windows logo ali onda ekran ostane crn i mobitel je paperweight. Držanje power buttona + volume down da ga restartam ga restarta, na sve ostalo ne reagira. Također, nekad kad se boot-a bude u airplane mod-u i nemoguće ga je maknut iz njega, toggle button ne reagira. Isto ga ručno restartam i opet sve ok. Probao sam hard reset, flash-at stock unbranded rom... ništa ne pomaže, opet isto. Ima ko kakvu ideju. Odnjeo bi ga na servis ali idem za 12 dana na Erasmus razmjenu pa se bojim da ću otić bez mobitela ako ga tu predam na servis. EDIT: Zaboravio napomenut, nekad čak izbaci message box sa naslovom "Restart required" "Your phon will restart in 10 seconds to finish setup" tako nešto... |
Nego, brat me upravo zapilao da bi htio neki wp telefon isprobat, a ja mu nemam što posebno reć jer ne pratim ništa vezano uz njih.
Koji proizvođač daje najbolju podršku, koji su mobiteli najisplativiji i na što obratiti pozornost prilikom kupnje wp mobitela? Hvala unaprijed |
Nemozes puno fulat,windowsi su svi fluidni i stabilni,najbolje su Nokie sto se podrske a i ostalog tice,ako kupujes novo najisplativiji je prestigio(slabiji model) ali onda moras prihvatit njegove nedostatke(procitaj stranicu-dvije iza moju recenziju modela 8400)
Ako u obzir dolazi njuska,onda bi ja definitivno isao na neku nokiu,samo trebas rec do koliko love bi isao To je ukratko moje misljenje |
jel ima gdje u zagrebu izlozena nokia 1520 za probati?
|
Ako ima, moguće u VIP-u. U SK je nema nigdje osim u VIP-u.
|
Citiraj:
Razmisljao sam o tome, samo od WP mobova mogao bih ga mijenjati eventualno mozda za Prestigio 8400 za koji tjedan,mjesec.. Ili pak ne? A od androida ne znam sta bih mogao dobiti jer isao bih iskljucivo mob za mob (mozda xperia M? :D ) U slucaju da ne bi islo, ostavio bi ovaj kakav je da je.. |
Nemoj ga mijenjati za 8400. Radije ga prodaj pa ubodi neki polovnu Lumiu.
|
Misliš da je bolji HTC od Prestigia? Bez obzira na WP8.1? Ili si mislio na nešto drugo. .
|
Nećeš baš profitirati. S hardverske strane - razlika je mizerna. Sa softverske situacija možda bude ista - ako 8400 ne dobije 8.1.1.
|
Za 8S je bila službena objava.
|
Da, ali vezana uz 8.1.1.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |