![]() |
Uzeo ti X4 960 ili X6 1100T i još onda OC na to i otključavanje moguće + CF sa dvije hd 6850 ima da ti se ova Čufta dobro znoji svaki dan ....poštedi se nepotrebne buke i zagrijavanja pogotovo s ovom XFX-icom i onda još jednom hd 6850, prodaj grafu i kupi si MSI GTX 560 Ti ili Gigabyticu, uživaj u tišoj i jačoj kartici i klokni taj x4 955 i to je to.
|
Ok za proc lako ali steta je ne uzet ovu grafu za 600 kn samo je bez gare
http://www.zagria.hr/38687-sapp-hd-6...hdmi-dvi-toxic a i 6850cf super skalira http://www.anandtech.com/bench/Product/302?vs=330 to je bio razlog zasto sam pito za x6 jer nisam bio siguran dali je 955 dosta da max iskoristi cf ali vidim da moze.... |
Citiraj:
|
dali mi netko može reći koji točno stock cooler se dobije uz amd phenon II x4 850? izgubio sam hladnjak a trebam ga reklamirati a nemogu to iz razloga što sam izgubio serijski hladnjak pa me zanima koji je točno to da ga mogu nabaviti..hvala
|
|
hvala dali zna netko gdje ga se može negdje kupiti? na ebay me izađe skoro oko 200 kn ovaj glupi hladnjak...ili da netko nekoga zna da prodaje ovo? ili posudi makar samo da mi garancija prođe...
|
Hehe, pa ak ti garancija prođe s tuđim hladnjakom onda će ga uzet jel :D a ti ćeš dobit komplet novi proc, a onaj koji ti ga je posudio kiflu u usta.
Tu ciba okeco |
Mene u cijeloj priči više zanima kako je taj proc otegao papke :D
|
nznam ni ja u početku mi komp nije očitavao 16 giga memorije nego samo 8 poslao na servis jel sve ima garanciju kažu da jhe otišao neki memorijski modul na procesoru i zato neočitava svu memoriju nego samo pola....tako su mi rekli :S
a proc mi nisu htjeli reklamirati jel imam i kutiju i papire garnaciju i onu naljepnicu ali nemam stock hladnjak..sutra nazovem ovaj oglas pa uzmem. |
Citiraj:
Citiraj:
|
@Mihael
Potpis ! |
Citiraj:
|
|
EDIT- Fulao sam temu,molim moda da obrise :)
|
Ovo ti je amd odjel fulao si malo i više je pitanje za koju grafu kupiti ...uglavnom hd 5770/6770 je za tebe, samo to neko napajanje od 400w bi moglo biti problem ak nije kvalitetno pa bi mogao navest koje je točno.
|
Premjestio sam malo prije tvog odgovora pitanje al nisam dosta bio brz.
Nisam doma jos par dana tako da nemogu saznat koje je al ostalo mi je u sjecanju samo da je 400. Hvala na odgovoru! |
Citiraj:
a si ikad razmislio da kad bih dobio novi procesor vjerovatno bi vrato natrag vlasniku novi hladnjak s novim ventilatorom jel kao što mi ispod nicka piše imam vodeno hlađenje za proc... nazvao sam ovog čovjeka naručio nadam se da je to taj hladnjak... |
A si ikad razmislio da ak ćeš opet morat ić reklamirat, da ćeš opet morat posuđivat od njega kuler ako ćeš mu ga dat :D
|
pa dao bih mu svoje vodeno dok nebude čovjek imao cooler :) čak bi mu i pastu dao ako nema ^^
uostalom reklamirao bih ovaj da dobijem novi prodam ga i uzmem si AMD FX X8 8120 BOX, s. AM3+, 3.1/4.0GHz, 16MB cache, Eight Core |
Taj proc + ova ploča iz siga promašaj, bolje bi prošao prodajom svoje ploče i nabavkom As Rock P67 PRO3-B3 + i5 2500K.
|
Ako mi neko moze uskočiti ovdje...
CPU Desktop Phenom II X2 565 (3.4GHz,7MB,80W,AM3) box Black Edition 716kn vs. AMD CPU Desktop FX-Series X4 4100 (3.6GHz,12MB,95W,AM3+) box 844kn Hitno mi je znati.. =) |
Citiraj:
840 kn ti je u telebitu phenoma 2 x4 955. Pogledaj si malo cijene na nabava.net. Ili bi radije nehki athlon x4 |
Zahvaljujem... trazi se athlon x4 =)
|
Ako se mozes malo rastegnuti budzet uzmi Phenom II X4 960T, ili pak neki Phenom ii x4
|
Ma evo sad baš gledan i ne mogu. Triba i periferiju kupiti. Sve.
Odluka je da se kupuje ovaj CPU Desktop Athlon 2 x4 640 (3.0GHz, 2MB, 95W, AM3) box http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?...hlon+II+X4+640 |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=210527 da se puno bolje sloziti, a ovaj procesor ti nije bas nesto (mozes dobiti bolje za te pare koje ti planiras ulupati). |
zNATE LI NEGDJE DA JE PHENOM X6 1055t oko 1000 kn
|
Tesko ces nac x6...nedavno je otiso jedan 1100t... moj savjet kupi od nekog 960t koji se otkljuca i malo ga kloknes i eto ti 1100t ako ne i jace a jeftinije prodes.....
|
Pozdrav ljudi sta kazete dali da pristanem na zamjenu lik mi nudi fx 4100 + 250 kn nadoplate za moj 955?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oko 700kn
|
Ako nađe nekog tko bi to htio uzet.
|
Pozdrav,
brijem ubost neki phenom 2 x4. kak ce to radit s mojom pločom? vidi pod moj komp. trebalo bi sljakat sve ok pretpostavljam, ali hoću čuti vaše mišljenje. tnx |
Meni FX4100 poprilicno dobro sluzi za ono sto mi je potrebno (photo editing, BF3 i slicno) tako da mi je stvarno best buy za te novce. Ne interesiraju me pretjerano reviewovi na netu, niti nekakve brojke koje ce pokazati neke razlike, radi, jeftin je, obavlja sto treba, kraj price. Upgrade na FX8150 je poprilicno realna stvar kroz par mjeseci, isto poprilicno isplativa kupnja. Sada ako patis na benhcmarke i odreden status, nemoj uzeti. Ako te interesira kvalitetan procesor koji brzo obavlja sto treba, ne ocekujes neznam kakve brojke u sintetickim testovima, gledaj na nesto drugo i to je to.
|
Citiraj:
|
tnx na odgovorima :chears:
|
Citiraj:
na stranici asusovoj imaš cpu support listu pa vidi koje sve procesore možeš stavit na nju ( koliko sam ja nabrzinu vidio idu svi phenomi x4 gore i x6). Kaj se clockanja tiče ....e to ti ovisi o faznoj regulaciji na ploči . TO isto piše na netu pa ćeš znat da li je sigurno clockat ili ne :D |
Nisam mislio clockat, samo me zanimalo kako će radit taj Phenom 2 na mojoj low end ploči jer sam negdje pročitao (mislim da tu na forumu) da nazovi high end procevi ne rade dobro s low end pločama. Htio sam samo čut vaše mišljenje da mi potvrdi moje pretpostavke. Ako je proc na support listi onda valjda sve mora šljakat ko podmazano. Ok, tnx na replayu.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |