![]() |
Zato se nikad ne uzima kompletna konfiguracija, nego kupiš u dijelovima tak da za svaku komponentu imaš garanciju i onda možeš bez straha otvorit kučište i kopat po njemu i recimo promjenit vent, sad je to *ebada
|
pa i ima garanciju na svaku komponentu zasebno. plus ima na čitavu konfu, tako da ako i otvori, ne gubi ništa osim admove jednogodišnje garancije koja mu i nije nešto potrebna.
|
Objašnjeno u postu iznad. Mogu ja otvoriti bez beda, garancija na komponente ostaje, gubi se besplatna dijagnoza kvara u slučaju istog. Znači ako mi u sljedećih 12mj nešto rikne, komponentu će mi zamijeniti besplatno, ali ću platiti dijagnozu kvara.
|
pa i ako otvoriš zamijenit će ti besplatno, nemaš beda uopće, ako si siguran u neispravnu komponentu, oni je popravljaju/zamijene bez problema za 0 kuna.
|
Ma kužim ja to, a obzirom da se u većini kvarova zna točno koja komponenta ne valja, onda je i dijagnoza nepotrebna. Thx na info, vidjet ću sa njima na lijepu riječ kako bi to išlo (slanje kompa u ZG na bilo kakvu promjenu (može bit i CPU cooler, a i matična npr.) - koliko dana, poštarina da/ne, eventualno produljenje jamstva na naljepnicu itd.)
|
Već se par ljudi žalilo na tog coolermasterovog hladnjaka, svi su kupili novog Phenoma 955, pod "moj komp" vidim da ga imaš i ti, nažalost nisi ni prvi ni zadnji :(
Prije sam uz Phenome dobivao AVC-ove hladnjake i bili su ok za stock frekvencije. |
Citiraj:
|
200kn u ADMu, solidna cijena. Hvala na preporuci...
|
Još sutra ti je na akciji u Linksu za 175.
|
Piše do 18.7. pa ću vjerojatno u ponedjeljak skočit i uzet obzirom da imam par stvari za obavit u dijelu grada gdje je Stinks. Valjda im do 18.7. znači i 18.7. Ako ne, njihov loss. :D
A inače ne vidim da ga se baš hvali... Ni ne kritizira ga se, ali obično kada se traži hladnjak za 955BE rulja spominje Mugen 2, Katanu 3 i Renault 4. :D Mugen je po cijeni priča za sebe, ali Katana 3 se čini OK za 179kn. |
kupio sam kod njih komp i periferiju i sve rješeno u 2 dana.. mislim
na slaganje i dostavu. brzo i pouzdano :chears: |
evo saljem im eksterni WD 1tb my book elite na reklamaciju,rekli su u emailu samo da posaljem i da ce reklamirat.cim mi dode stavljam ga na tržnicu novog zapakiranog i sa garancijom i ispod cijene(čak i ADM-ove, samo za ekipu sa Eksperta :D )
|
koliko se inače čeka na reklamaciju?poslao sam im HDD u pon i nejavljaju nista jos i nis ne stize?i kad oni posalju novi disk tko plaća dostavu?
|
Moj disk je kod njih na reklamaciji bice vec 2 tjedna
|
oni plaćaju postavu do tebe. To kaže zakon.
Ali ADM voli se praviti blesav. Ako ti to naprave ti možeš prihvatiti.... ja nebi :P BTW. Pogledaj zadnji link u mom sigu.... |
mali offtopic pa prebacite moje pitanje ako treba
u prikladniju temu, koliko uopće za stvarno web shopovi i veći dučani imaju zarade tj. marža ? nekak mi ne drži vodu da manji dućani tj. web shopovi imaju 2 do 3% marže :lol2: |
Citiraj:
i računaj si, u to je uračunat PDV, marža od web shopa, marža od uvoznika sad neznma baš kako to funkcionira, ali ako uvoznici plaćaju i carinu i prijevoz od proizvođača do sebe nakupi se tu stvari |
Citiraj:
on robe mora prodati da zaradi ....... nekak mi to ne drži vodu. |
Citiraj:
prije bih rekao možda i 20-25% :S |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve se temelji od toga koliko ce ti se smilovat veci igraci (Msan, Asbis...itd) i ponuditi bolji rabat. Cesto je meni (kao trgovcu) isplativije kupiti od MagazinRs-a nesto nego uzimat od dobavljaca. Zalosno i istinito. Samo nek se granice otvore, dolaskom EU skidat ce svi oni gace. |
Citiraj:
|
Citiraj:
tnx ! |
Citiraj:
7743+387,15(marza 5%)+1869,85(pdv 23%) = 10.000kn Vidis li iznos marze i kuzis li matematiku. Dosta offtopica. |
mene zanima sliejdece... priajtelj mi ima neku tvrtku i ja bi preko njeg auzeo komp (navodno on ima neke popuste) dosad je on tako kupovo preko msana, ali gledao sam im ponudu i nije nikaka, nema pola komponenti koje bih ja htio.. e sad me zanima dali reicmo ADM ima tu opciju kupnje preko tvrtke i ako ima dali bi to bilo jeftinije il ne znam kak to ide..
hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da si ga odbije ? |
Citiraj:
jel ima novosti kod tebe?evo i moje je sad 2 tjedna i nista jos |
Citiraj:
|
ja nisam.poslao sam im mail da imam problem sa HDD,sve poslikao i oni rekli da im ga posaljem i da ce reklamirat.poslao i nista jos.
|
Citiraj:
eee tooo.. dal da si odma odbijem pdv? |
Lijepo ti sebi izračunaj kolko dođe bez pdv-a i s tolko novca dođi u dućan :care:
|
Citiraj:
preko kojeg bi kupio. |
imam jedno pitanje za reklamaciju
naime od prijatelja je riknula 5870,iz adma su ga zvali i vele da su mu zamjenili za 6870... jel to korektno ili bi se trebao buniti? |
Ekvivalent bi bila HD6950 1GB, što i sam znaš.
|
Pa dobro, HD6870 je malo sporija, a HD6950 malo brža.. mogao je proći bolje, ali opet je zamjena koliko-toliko korektna.
Ja bi ih prije molio da mi daju MSI GTX560... čini mi se bolja od stock HD6870, ali to je već neki drugi par opanaka. :D |
ipak su mu iz adma zamjenili za sapphire 6950 1gb nakon sto je rekao da ne bi prihvatio zamjenu na moju sugestiju,zbilja korektno od amda...svaka cast
|
danas 26.dan da sam im poslao HDD na reklamciju jos nista.u e mailu su rekli da ce ga poslat distributeru.
koliki je najveci rok do kojeg mogu čekati? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |