PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Top Gear@BBC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897)

thedream 08.12.2009. 14:54

Strašno..:smoke:

syss 08.12.2009. 14:59

kao i obično... konstruktivno.

thedream 08.12.2009. 15:04

Samo kažem,strašno.:smoke: I onda sam ja kriv kad se lockaju auto-teme,daleko od toga da si i ti,ali taj bite-me stav,ne bi komentirao.
Lijepo sam ti rekao samo,da to nisu ni približno terenci,nazovimo ih, istih mogućnosti,bez uvrede da si ti to ranije znao,i sam si nešto slično sugerirao.

A ti si uzvratio u svom stilu,nepotrebno sisa. Zato sam rekao strašno. :kafa::)

Pupo 08.12.2009. 15:41

ma neće se lokat tema, samo će netko opet, bez razloga, obrisat postove!

Bezveze se tu prepirete o nepotrebnosti X5 M serije, Q7 W12, RangeRover Sporta i ostale ekipe. Stvar je jednostavna, auti su oduvjek bili mjerilo imovinskog statusa što se pogotovo manifestira kod nas na balkanu di postoje slučajevi da obitelji žive u šupi, podrumu, tavanu i to kao podstanari al bitno da je ispred kuće BMW!

Pogledajte sa discoverya epizodu: Million dollars cars i što kaže psiholog o autima!

PS Realno gledajući, da imam para, kupio bih si Q7 :) i nebi ga nikad terao na išta osim asfaltu

EDIT:
@Router Šteta što fali jučerašnja rasprava!

Router 08.12.2009. 15:46

Mislim da je Clarkson dobro sumirao za x5 m , q7 v12 tdi , i range 5.0 = totally pointless :) jer price tag im je stvarno lud.ali opet-probaj kupit kojeg i moras cekat ne jer ih sporo rade nego se dobro prodaju.

Ali ne mogu mu oprostiti kaj je twingo onak razvalio,i poslao u vodu. Slab sam valjda na te male jurilice,ili kaj je neko rekao lijesove.

Fleks 08.12.2009. 15:49

Kad pricate bedastoce.

SUVovi su sminka i gotovo. Skupa sa raznim uzdignutim divokozama sa AMG znackama. Sad zasto ih netko kupuje, tko ih kupuje - to je za forum.hr

thedream 08.12.2009. 16:08

Citiraj:

Autor Router (Post 1506250)
Mislim da je Clarkson dobro sumirao za x5 m , q7 v12 tdi , i range 5.0 = totally pointless :) jer price tag im je stvarno lud.ali opet-probaj kupit kojeg i moras cekat ne jer ih sporo rade nego se dobro prodaju.

Ali ne mogu mu oprostiti kaj je twingo onak razvalio,i poslao u vodu. Slab sam valjda na te male jurilice,ili kaj je neko rekao lijesove.

Imao sam ja popis suicide carsa na jednoj drugoj temi,još davno.:D Složili smo se oko malog GSi-ja starog 90/91 i još ponekog pulena.:kafa:

Dobro fleks kaže,forum.hr..ne možeš shvatiti ono za šta nemaš para,toga se ja držim.Normalno da ne kužim čemu X5 M,kad bi i sa 2.0d X3 bio glavni Sejo Kalač subotom vani.:nono:Pustimo to.

Router 08.12.2009. 16:11

Sjecam se :)

Nego,iz prve epizode nove sezone-onaj sudar gallardo i dacia... i spavanje u autima,stvarno najbolje jos dosad. I onda cesta u rumunjskoj sa onim zavojima na kraju,stvarno im je posao zakon :) Ali najvise smjeha mi je onaj Vietnam Special kad Clarkson mora vozit motor a naravno nece,i onda svaki put kad dodju negdje samo sidje s motora i baci ga u stranu,neku vesput mislim.

Dawar 08.12.2009. 17:11

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506255)
Kad pricate bedastoce.

SUVovi su sminka i gotovo. Skupa sa raznim uzdignutim divokozama sa AMG znackama. Sad zasto ih netko kupuje, tko ih kupuje - to je za forum.hr

Ako ćeš tako gledat onda možemo reći zašto netko kupuje bilo šta drugo osim Dacie i s njom dođeš od točke a do točke b , eventualno Lada Niva ako trebaš po terenu :zdero2:

tech 08.12.2009. 21:41

Al kaj ti budeš sa autom koji je veličine mini busa?Vozil se po gradu?Baš me zanima kak se budeš u rushouru sparkiral u centru Zagreba sa tim so called SUV-om...
Ti auti su za zadrte balkance i seljacine(NHF) iz konjsčinske...back to topic

Pupo 08.12.2009. 21:51

Citiraj:

Autor tech (Post 1506600)
Al kaj ti budeš sa autom koji je veličine mini busa?Vozil se po gradu?Baš me zanima kak se budeš u rushouru sparkiral u centru Zagreba sa tim so called SUV-om...
Ti auti su za zadrte balkance i seljacine(NHF) iz konjsčinske...back to topic

Po ovom tvom bi se dalo zaključit da se Q7, X5, X6, RR S, Cayene i svi ostali iz klase prodaju samo na balkanu?

Fleks 08.12.2009. 22:45

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1506610)
Po ovom tvom bi se dalo zaključit da se Q7, X5, X6, RR S, Cayene i svi ostali iz klase prodaju samo na balkanu?

ne nego su to auti za britney, toma, brangelinu, tu i tamo kojeg odvjetnika koji mora simulirat svoju moc i nogometase. Da zelim biti u jednoj od tih skupina - nezelim.

Moj prijatelj vozi quashkaia zato sto picice padaju na suvove. jel prizna - prizna.

Moj najbolji prijatelj vozi crxa zato sto je racer i boli ga quratz sto neka picica misli o njegovoj staroj hond. Jel to prizna - prizna.

Moj prijatelj odvjetnik vozi MLa zato sto hoce djelovati mocno, jel prizna - prizna.

Auto je dio imagea. Sad sto furas, tvoj problem.

Ali da su vecina tih auti za kojima mladjarija po forumu slini totalna glupost - jesu itekako.

Kolko poznam fahrera sa autima od 5000 kubika, pa nisu nikad papucicu stisnuli, nego ih imaju samo kao simbol necega da je to strasno.

Da sam bogat. Kupio bi lotusa ili NSXa. Zasto ? Zato sto je ruzan, al ide i nema glupe elektronike.

Danas kupis ferraria od 500+ ks i vozis ga ko alfu mito. Nekad si morao biti baja da bi znao to prebacit na podlogu. Auti su konfekcija i danas se skoro SVI rade po principu za sve. nema vise duse u njima i to je zalosno.

Pupo 08.12.2009. 23:17

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506666)
ne nego su to auti za britney, toma, brangelinu, tu i tamo kojeg odvjetnika koji mora simulirat svoju moc i nogometase. Da zelim biti u jednoj od tih skupina - nezelim.

Moj prijatelj vozi quashkaia zato sto picice padaju na suvove. jel prizna - prizna.

Moj najbolji prijatelj vozi crxa zato sto je racer i boli ga quratz sto neka picica misli o njegovoj staroj hond. Jel to prizna - prizna.

Moj prijatelj odvjetnik vozi MLa zato sto hoce djelovati mocno, jel prizna - prizna.

Auto je dio imagea. Sad sto furas, tvoj problem.

Ali da su vecina tih auti za kojima mladjarija po forumu slini totalna glupost - jesu itekako.

Kolko poznam fahrera sa autima od 5000 kubika, pa nisu nikad papucicu stisnuli, nego ih imaju samo kao simbol necega da je to strasno.

Slažem se sa svime, napisao sam već par puta da bi i ja vozio Q7 da imam para, priznam. Samo mi je glupost govorit da su ti auti glupost, ovo ono. Auto je način za pokazat svoj socijalni status i to svi upražnjavaju :D Da to nije tako, netko je dobro napisao, prodavale bi se samo dacie i lade nive jer su i one dobre za prevoz od točke A do točke B!

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506666)
Da sam bogat. Kupio bi lotusa ili NSXa. Zasto ? Zato sto je ruzan, al ide i nema glupe elektronike.

Danas kupis ferraria od 500+ ks i vozis ga ko alfu mito. Nekad si morao biti baja da bi znao to prebacit na podlogu. Auti su konfekcija i danas se skoro SVI rade po principu za sve. nema vise duse u njima i to je zalosno.

Kupi si TVR-a

PS Hoćeš mi bit prijatelj pošto imaš takve prijatelje?

Fleks 08.12.2009. 23:44

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1506694)
Slažem se sa svime, napisao sam već par puta da bi i ja vozio Q7 da imam para, priznam. Samo mi je glupost govorit da su ti auti glupost, ovo ono. Auto je način za pokazat svoj socijalni status i to svi upražnjavaju :D Da to nije tako, netko je dobro napisao, prodavale bi se samo dacie i lade nive jer su i one dobre za prevoz od točke A do točke B!

Kupi si TVR-a

al q7 je totalno ujsles vejst of money. Ono velko, neprakticno i za tu lovu u odnosu na ostale aute nejde. Ono glupost. A brijem da su mu i terenske mogucnosti nadjebane od strane pola kompakata.

Mislim koja je svrha tog auta ? Navecer na jarunu ? Ono ubi se. Niti ga mozes upeljat u disko, niti mozes nesto posteno tako uloviti. Vjeruj mi probao sam. Na lovu ti se kelje kurvetine i slicne. Znam jer sam proveo zadnja 2 mjeseca loveci jednu takvu. Na kraju dana skuzis - onak wtf. Pa njoj je BMW vrhunac mentalnog sklopa - jos ak si celav to je to ! Jel ti to treba u zivotu ? Pa bas i ne...

auto se kupuje za svoj gust. q7 toureg i slicno. Ono to NEMA smisla. NEMA.

Jos kuzim kupit nekakvog gutaca kilometara tipa a8 ili ultra udobne limuzine tipa neznam c6, jer si pun q na autobahnu... Ali to su SVE dosadni auti. a i te sve 2 i pol tonske limuzeni NISU fun auti. Pa to je tako inerentno po zavojima da to nije istina. Ono NEMA gusta i filinga. I onda te jos neki francuz za 12k € napere :D

http://www.youtube.com/watch?v=AWJ0_a0ns2U

Meni netreba auto da bi privlacio pozornost na sebe niti da bi mi dizao coolnes faktor. To nije svrha auta.

tech 08.12.2009. 23:54

Da sumiramo- http://www.youtube.com/watch?v=eNoVktFPtzs

Inače kad smo kod Clia, meni je 182 puuuno draži od 197, jednostavno je nekak ljepši :D

Fleks 08.12.2009. 23:58

Citiraj:

Autor tech (Post 1506726)

Inače kad smo kod Clia, meni je 182 puuuno draži od 197, jednostavno je nekak ljepši :D

dobra :D

182 je klasik. 197ima dosta problema, a i nije mi nesto posebna.

182 ima onu crticu :)

isto ko i šiferica VTS. Sad bas gledam neke kombinacije da uzmem jednu. Napokon. Koja je to igracka. A izrazi lica vozaca - jos bolje :D + moje emocije vezane uz taj auto = to je to za neko vrijeme :)

jopis 08.12.2009. 23:58

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1506694)
Kupi si TVR-a

Totalni disagree - promijenio sam hrpetinu auta (ja osobno preko 100) i NIKAD mi nijedan auto nije služio za pokazat soc.status i tako nešto. Pola sam ih imao zbog lake zarade na njima, a druga polovica izričito zato što su MENI bili zanimljivi nečim, uglavnom performansama (hint - npr - golf gti, astra gsi 16v, bmw e30 m, vectra 2.0 4x4....); uglavnom kupovani iz razloga da ja to moram imat i probat po nekim mojim cestama, a bmk šta je netko mislio o tom autu.
Comprende!?
Tako da bez generaliziranja molim:fala:

syss 08.12.2009. 23:59

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506719)
http://www.youtube.com/watch?v=AWJ0_a0ns2U

još ga dobije po ravnom di inače malo kaska u odnosu na izravnu konkurenciju sa raznima prednabijanjima, po zavojitoj cesti ga brijem složi ko panta pitu :D

Problem 09.12.2009. 00:08

Citiraj:

Autor tech (Post 1506726)

meni je V6 nekak najdraži :D

Fleks 09.12.2009. 00:18

Citiraj:

Autor syss (Post 1506732)
još ga dobije po ravnom di inače malo kaska u odnosu na izravnu konkurenciju sa raznima prednabijanjima, po zavojitoj cesti ga brijem složi ko panta pitu :D

A ne :D

Na kraju krajeva za to je i napravljen :)

Imam neopisivu zelju probat novog twileta sa cup ovjesom. Samo me trta da jako plese po rupama i grbama.

Citiraj:

Autor Problem (Post 1506736)
meni je V6 nekak najdraži :D

Bio jedan zuti omotan oko stupa ak se sjecam tocno :D

Zgodno za vidjeti, ali nije mi nikad bio fetiš.

Thundercool 09.12.2009. 00:23

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1505772)
Nisam očekivao da će razvalit Twinga, hahaha. Mislim da u Renaultu nisu bili presretni :D

Mislim da su u Renaultu zadovoljno trljali ruke od dobre reklame. Koliko ono ljudi prati Top Gear tjedno , 400 milijuna ? Dao bi Renault deset ti twingaca ako treba :P

Problem 09.12.2009. 00:23

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506748)
Bio jedan zuti omotan oko stupa ak se sjecam tocno :D

Zgodno za vidjeti, ali nije mi nikad bio fetiš.

hmmm, nije žvaka za seljaka :D

Kaj se nije i sam klarkson slozio da je auto mrcina u svakom pogledu?!?! :)

EDIT: osim kvalitete izrade interijera i nisu mu se svidjeli brzo-potezni-jebacki sicevi :D

Fleks 09.12.2009. 01:05

Citiraj:

Autor Problem (Post 1506752)
hmmm, nije žvaka za seljaka :D

Kaj se nije i sam klarkson slozio da je auto mrcina u svakom pogledu?!?! :)

EDIT: osim kvalitete izrade interijera i nisu mu se svidjeli brzo-potezni-jebacki sicevi :D

da. to je problem. u hr vecina tih speedy gonzales kompakta i manje vozi balavurdija koji su ih dobili, jel. A to nisu foolprof auti.

Mislim sva ta zakucana tvrda cuda - ne prastaju. To je problem sa ganjavelom po gradu. Ti auti idu. E sad tvrdi su. Ja ti kazem da ces na granici prije izvuc sa meksim kompaktom, nego sa tvrdim gtom. Udjes u zavoj i svaka grba se ne upija. Onda auto zaplese, tup rinzol, hop krov. Nagledo sam se sportaka, crxica, neki dan i opc corsu na krovu da to nije istina. Tako je i taj V6 nekako zavrsio. steta.

Kolko puta me zvuklo kad sam na sahtu u naletu doletio bas to sto mi je auto mekan. Ok zaplese. Ali drzi i mozes ga kontrolirat jer imas podlogu. Pa uleti u zavoje preko tracnica. Pa to sa tvrdim speedyem mozes samo sanjat. Svaka medalja ima dve strane.

http://www.auti.hr/automobili/oglas-533540/

đabe :)

http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-533667/

ne tako đabe :D

Pupo 09.12.2009. 01:14

@ Jopis Svi ti nabrojani tvoji auti su daleko ispod spominjanog X5, Q7, RR. Mi, obični ljudi kupujemo aute da bi se prevezli od točke a do točke b, oni koji kupuje X5, X6, Q7 ... kupuju te aute zato jer mogu, imaju para, to društvo zahtjeva od njih. Nemoj se molim te uvrijediti zbog ovoga što sam napisao, jer je i meni san vozat jednog dana GTI-a, a o ovim terencima mogu samo sanjat jer smo mi samo obični ljudi.

@Fleks Neznam zašto (ne)opravdavaš Q7 i njegove terenske sposobnosti, kad to od takvog auta nitko ni neočekuje. Napravljen je, kao i svi drugi u toj klasi kao cestovno vozilo i kad kažem cesta, mislim na asfalt!
Što se tiče gužve, hvala bogu da nebi se s njim išao vozat u centar grada i po neznam kakvim gužvama jer ako imam za Q7 W12, imam para i za EOS-a, Minija....
Jedna stvar iz stvarnog života, živio sam tu u VŽ jedno vrijeme preko puta lika koji je imao u voznom parku Cayene turbo, S600, S-Type i Mini. Znači drugi auto za svaku primjenu. Plitko je razmišljanje da će netko imat X5 od 500 konja kao jedini auto u voznom parku.

Fleks 09.12.2009. 01:17

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1506768)
@ Jopis Svi ti nabrojani tvoji auti su daleko ispod spominjanog X5, Q7, RR. Mi, obični ljudi kupujemo aute da bi se prevezli od točke a do točke b, oni koji kupuje X5, X6, Q7 ... kupuju te aute zato jer mogu, imaju para, to društvo zahtjeva od njih. Nemoj se molim te uvrijediti zbog ovoga što sam napisao, jer je i meni san vozat jednog dana GTI-a, a o ovim terencima mogu samo sanjat jer smo mi samo obični ljudi.

@Fleks Neznam zašto (ne)opravdavaš Q7 i njegove terenske sposobnosti, kad to od takvog auta nitko ni neočekuje. Napravljen je, kao i svi drugi u toj klasi kao cestovno vozilo i kad kažem cesta, mislim na asfalt!
Što se tiče gužve, hvala bogu da nebi se s njim išao vozat u centar grada i po neznam kakvim gužvama jer ako imam za Q7 W12, imam para i za EOS-a, Minija....
Jedna stvar iz stvarnog života, živio sam tu u VŽ jedno vrijeme preko puta lika koji je imao u voznom parku Cayene turbo, S600, S-Type i Mini. Znači drugi auto za svaku primjenu. Plitko je razmišljanje da će netko imat X5 od 500 konja kao jedini auto u voznom parku.

Pa di je bed kupit cayena ? Sam u stratesko vrijeme prodaj neku nekretninu kad ti familija odapne, kupi zlatne poluge i cekaj recesiju sljedecu. Ja imam plan ! :D

Pupo 09.12.2009. 01:20

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506769)
Pa di je bed kupit cayena ? Sam u stratesko vrijeme prodaj neku nekretninu kad ti familija odapne, kupi zlatne poluge i cekaj recesiju sljedecu. Ja imam plan ! :D

Još će ti i ostat para kad skupiš za cayene, 02 NSX je malo ispod 100 000$ a znamo kako je dolar nizak, tj. ispod 5kn :)

Što se tiče mali limeni ljesova na točkovima, potpuno se slažem s tobom!

thedream 09.12.2009. 07:54

Jako lijepo..

http://www.trcz.hr/oglas/seat-leon-2.0-fr-2214.html

:)

Problem 09.12.2009. 10:50

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1506765)

Tekst oglasa
mijenjam za motocikl, moze i 2-3 :lol2:

@thedream: leon je izvana lijep, ali iznutra mi djeluje jeftinije cak i od clia 10x :)

syss 09.12.2009. 10:58

taj v6 je bio omotan oko stupova više nego plakati predsjedničkih kandidata.

Problem 09.12.2009. 11:18

nedavno je i veyron sletio sa ravne ceste u jezero pri nekoj smješnoj brzini :D

Zakljucak: u 98,4% je do vozača (ako uzmemo u obzir tehnicku ispravnost vozila) :lol2:

thedream 09.12.2009. 11:50

Citiraj:

Autor Problem (Post 1506938)
Tekst oglasa
mijenjam za motocikl, moze i 2-3 :lol2:

@thedream: leon je izvana lijep, ali iznutra mi djeluje jeftinije cak i od clia 10x :)

Koji je ljepši ili kvalitetniji,je često vrlo subjektivna stvar..osim u ovom slučaju :D:D :

http://www.tuningfever.fr/pics-med-1...det-tuning.jpg

Kadett,front bumper sa Scanija šlepera,valjda 19 felge,odrezan kao Cabrio,uglavnom,vrlo nepoželjno sresti na cesti,izbjegavanje sudara nemoguće :D.

Ravno u top gear.

Router,ovo je tvoj? :)

http://www.auti.hr/automobili/oglas-565283/

Router 09.12.2009. 12:02

Citiraj:

Autor thedream (Post 1506997)

Ravno u top gear.

Router,ovo je tvoj? :)

http://www.auti.hr/automobili/oglas-565283/

hehe,nije vise,moj je u jednoj hladnoj garazi vec duze i tamo ce ostati :)

Ali ovaj iz oglasa je odlican,mislim da i poznajem prodavaca preko drugog foruma.
Samo pogled na cijenu je vau ...

Novi Twingo133 i serijski je dosta tvrd,rekao bi i iznimno,tramvajska pruga na budakovoj ne prasta,tak da ne mogu ni zamislit koliko to jos je ucvrsceno u kup verziji :) Uvijek me fasciniraju gume na tim malim jurilicama,na kup verziji su 17'',serijski je 16'' a auto je 3.5m.

Dawar 09.12.2009. 14:16

Gluposti pričate kao SUVovi su preserancija, pa ako tako je onda je Golf GTI i twingo sport preserancija jer max brzina u HR i većini EU zemalja je 130km/h :) A ako ideš brže znači time pokazuješ svoj socijalni status i mogućnost plaćanja kazni...
Al neću više OT da nam nebi ovu temu zatvorili

thedream 09.12.2009. 15:01

Morali bi ma-toru potpisati neku peticiju da se vrati tema što vozite,ili kako se već zvala,ali uz nešto stroža pravila direktnog kartoniranja,odnosno infractiona i banova od tjedan dana naviše. Šteta je,ovako je tema serija,ali neizbježno je prokomentirati i ostalo,kad se u suštini radi o automobilima i svim njihovim karakteristikama.:)

Fleks 09.12.2009. 15:51

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1507146)
Gluposti pričate kao SUVovi su preserancija, pa ako tako je onda je Golf GTI i twingo sport preserancija jer max brzina u HR i većini EU zemalja je 130km/h :) A ako ideš brže znači time pokazuješ svoj socijalni status i mogućnost plaćanja kazni...
Al neću više OT da nam nebi ovu temu zatvorili

Stvar je u tome da ti auti nemaju svrhu.

twile - ganjavela adrenalinska gradska jurilica
a8 - gutac kilometara za direktore
terenac - za offroad voznju ak imas viksu neznam na velebitu

a ovi fancy suvovi nemaju svhre. Kaj velki gepek ? Pa onda uzmes karavana. Auti su neprakticni, imaju aerodinamiku cigle. brdo NEPOTREBNIH kila koje treba terati i slicno. A tereneske mogucnosti su im prosjecnog kompakta. evo. Jedino sto imaju taj wow efekt kod nekog djela populacija, ali sorry auto se kupuje za sebe, a ne za susede.

Mar 09.12.2009. 16:05

Jedini + SUV-u je kod sudara sa manjim autima zbog svoje mase i višeg položaja.
S druge strane, minus je taj što daleko lošije prolazi u sudaru s težim ili fiksnim objektima jer ima puno veću masu tj kinetičku energiju.

thedream 09.12.2009. 16:16

Stvar stane u principu u jedno pitanje,što je terenac po vama a što SUV?
X3 je - SUV,a X5/6 terenci? Makar se kod nas nitko ne vozi njima van birceva u Kaptol Centru,Cascadi i sličnim proser... mjestima,ali to je pitanje mentaliteta,i terenskih sposobnosti istoga.

Ne dovodim u pitanje offroad mogućnosti X5/6 modela,ali naivno je čak i provaliti da je to "terenac" u klasičnom smislu,da se vozi većinu vremena offroad. Bitna je ovdje i namjena vozila,ako je najdalji offroad zaista skijanje 2 tjedna u godini,i makadam na moru,tj. neka kozja staza, onda to nije terenac,zvao se on ML,X5 ili XC90.

Makar,osobno smatram da je glupo tako dijeliti i lupetati jer imam poznanike iz Delnica,ljudi žive na relaciji Zg-De,voze XC90,i mogu slobodno reći da su pola/pola onroad,offroad, i da im auto izgleda u skladu s tim:D:D. Od odlaska na pijacu do pilanja drva u šumi negdje. I onda reći da za to nije bolji XC90 nego neki osobni automobil,ili reći da taj Volvo nije terenac nego šminkeraj,zato što ih stoji nekoliko ispred lokalnih sponzabirtija je djetinjasto.:)

S druge strane,možda sam vidio tri X5-ice u životu u poljima:D,ili zaobilaznicama oko Zagreba kud ljudi imaju vikse,oko Ozlja recimo i slično,skineš se s ceste,i u blatu si do guz.... Valjda će i taj X5 jadan uspjeti iznijeti 20-30cm blata.:D Ili neće..

Kod nas je vidim dosta popularan postao C-Crosser ovaj,Citroenov,a ni vrit ni mimo auto.

B3mt1 09.12.2009. 17:36

Citiraj:

Autor thedream (Post 1507241)
Kod nas je vidim dosta popularan postao C-Crosser ovaj,Citroenov,a ni vrit ni mimo auto.

kada kosta 150k kuna :D
najvise lima za te pare ...

Router 09.12.2009. 17:41

A tek sad kad Dacia ova povisena dodjena u prodaju :

http://autoklub.jutarnji.hr/novi_mod...STER,5468.auto

mislim da ce Jamey May ovim biti odusevljena kao i Sanderom

thedream 09.12.2009. 17:44

Još je i lijep ispao.:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10.