PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Euro 2008 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48926)

Thoroughbred B 17.06.2008. 00:15

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1059255)
Nisu , jos uvjek imaju 6 bodova na kojima ce vjerovatno i ostat. Mi jedini imamo 9, a kad bi se zbrajalo imali bi ih jos 9 do kraja :D ^^

pobjede od 1:0 protiv Poljske i Austrije su daleko od pobjeda protiv Italije 3:0 i Francuske 4:1...ajd,njemačka 2:1.

općenito poljska i austrija su fekalije talijana i francuza :D

Zmaj000 17.06.2008. 00:44

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1059259)
pobjede od 1:0 protiv Poljske i Austrije su daleko od pobjeda protiv Italije 3:0 i Francuske 4:1...ajd,njemačka 2:1.

općenito poljska i austrija su fekalije talijana i francuza :D

Ma kakva Italija , kad nas su nas Talijani zadnji put pobjedili. I opet si poceo pomalo protiv nasih. Koliko ja znam MI smo Engleze izbacili sa eura , MI smo ubili svabe u pojam , tak da niti Talijani niti Francuzi nam sad nisu ni do koljena. Ovakvom igrom Talijani ni Francuzi nebi bili predzadnji u FILĐAN ligi a ta liga ti je zadnja Bosanska liga iz koje nemos ispast. Sry ak sam kojeg Bosanca uvrijedio :D

Mad_Duke 17.06.2008. 00:48

Nije da mi je ikad bio nes posebno Klasnic.

Ali, svaka mu cast. Prvi covjek u povijesti koji je nastupio na Europskom prvenstvu sa transplantiranim bubregom i jos k tome zabio gol.

Thoroughbred B 17.06.2008. 00:49

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1059282)
Ma kakva Italija , kad nas su nas Talijani zadnji put pobjedili. I opet si poceo pomalo protiv nasih. Koliko ja znam MI smo Engleze izbacili sa eura , MI smo ubili svabe u pojam , tak da niti Talijani niti Francuzi nam sad nisu ni do koljena. Ovakvom igrom Talijani ni Francuzi nebi bili predzadnji u FILĐAN ligi a ta liga ti je zadnja Bosanska liga iz koje nemos ispast. Sry ak sam kojeg Bosanca uvrijedio :D

svejedno su velesile :) ne kakim ja po našima,ali Nigdjezemci su suvereno prošli skupinu smrti...

Iskreno,samo se njih bojim...i to prilično.

Nego,Klasnić...fino je opalio lijevim bubregom po golu :D Gol je bio baš ono,killerski...oštar,brz,točan...

Zmaj000 17.06.2008. 00:54

Nekazem ja nista protiv Nigdjezemaca , svaka im cas pokazali su koliko su dobri , ak dodjemo u finale nebih mogao staviti ruku u vatru i reci da ce nasi dobiti Nigdjezemce iako za svaku tekmu kad nasi igraju kazem nasa pobjeda, jednostavno sam optimista. Samo sam rekao potvrdio tutixov post da trenutno stojimo najbolje na euru sto se tice bodova. Daleko od toga da i Nigdjezemci mozda nece imati 9 ali zasad HRVATSKA FTW.

1v@n 17.06.2008. 00:58

Samo nas zeza mala gol razlika. Ako naletimo na Španjolsku nema nam spasa. Ludi Villa nema milosti.

Halos 17.06.2008. 01:00

Ja mislim da trebamo jos malo pricekat da Petrić počne igrat kako igra u Njemačkoj, i još kad Modrić shvati koliko je dobar, i pocne slat one lopte s očima, nece nam bit kraja...Olić(munja) tu i tamo uzme/stigne jedno 10-20 izgubljenih lopti(kako samo on to zna) i ja mislim da imamo dobre šanse na ovom Euru, da naguzimo još koju velesilu, i da budemo zapamćeni...daj Bože da smo u polufinalu!Juhuuuuu ;)

tutix 17.06.2008. 01:04

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1059294)
Samo sam rekao potvrdio tutixov post da trenutno stojimo najbolje na euru sto se tice bodova.

Evo Zmaj000 je skužio što sam htio reći. A i potpisujem ovo za Nizozemsku, ali IMO nisu još naišli na bolju ekipu, ili ekipu koja je ozbiljnije pristupila njima. Mislim da su ih dosta podcjenile i Italija i Francuska, kao i nas Švabe.

Čitao sam i da Talijani vrše pritisak na Van Bastena da izađu sa najboljom momčadi protiv Rumunjske jer se boje da će pustit Rumunjima i da će bit namještanja kao i '04 i Danske i Švedske - čuvenih 2:2, kada su oni popušili. Mišljenja sam da se može i Nizozemska dobit, ovi su previše prostora za menavar dali njima i oni su to iskoristili.

Kako kaže Rene u reklami za Ledo, da dobije milijun kuna da bi se proširio na susjedna dva štanda da ima prostora za manevar :D

bozzomfeeder 17.06.2008. 01:07

Šta vi tu stvarno ne mislite da nismo imi u stanju pokopat onakve Talijane i Francuze? Ok,možda ne s onakvom gol razlikom, ali ti Nizozemci igraju preofenzivno što to obe reprezentacije nisu iskoristile, a bogami teško će se naigrat ako nalete na čvršćeg protivnika aka Hrvatska. Možda nedajemo najviše golova al imamo najčvršću obranu od prvoplasirane četvorke.

Hamm 17.06.2008. 06:45

Moj stari je još uvijek oduševljen i kaže..ma ovi mladi mi bolje igraju nego stariji :) Onim kratkim pasovima su izbacivali Poljake iz igre. Činilo mi se da ih ima barem dva više na terenu.

Roberto 17.06.2008. 08:29

Sad će Bilić prije Turaka bacat novčić da odluči koju momčad poslati na teren :D

Uz Nizozemsku, Španjolsku i Portugal mi smo najviše pokazali na ovom prvenstvu. Španjolci su skloni podbaciti u važnijoj i jačoj utakmici kad ih se malo jače stisne, mislim da bi im se to moglo dogoditi i ovdje. Nizozemska i Portugal ovdje još nisu imali težu utakmicu, a za Portugalce nisam baš siguran da če proći čvrstu Njemačku. Nizozemci su za sad najviše pokazali, ali to na kraju krajeva ne mora ništa značiti.

Što se nas tiče, mišljenja sam da nas nitko na ovom Euru ne može dobiti ako budemo igrali na razini utakmice s Njemačkom. Ono je bilo zaista izvrsno, pogotovo čvrsta obrana.

Zmaj000 17.06.2008. 08:55

Ja bi vise volio Portugal u polufinalu da i njih dobijemo pa da i oni idu kuci :D Svabe mi nisi vise zanimljive a druga stvar treba dobiti 2x jednu repku na istom natjecanju.

EDIT - Citam u jutarnjem da Nigdjezemci nece toliko izmjena napraviti vec samo pozutjeli idu van.Nadam se da ce Rumunji dobiti tak da ove seronje idu kuci :D

MIK 17.06.2008. 09:24

Meni se osobno ne sviđa ovakav (doigravanje) raspored. Recimo drugoplasirani iz naše skupine bi trebao ići na drugu stranu ždrijeba a ne da dva puta gledamo utakmicu sa istom reprenzetacijom.I dobro veli zmaj dva puta dobiti Njemce :suicide:

Foxman 17.06.2008. 11:19

ma totalno su usrali s tim načinom doigravanja....

nema baš nekog smisla da se samo dvije grupe križaju do finala....

u starom sistemu bi u polufinalu mogli naletjeti na pobjednika Španjolske i drugoplasiranog iz skupine C tak da opet ne znaš kaj je bolje/gore...

Buger 17.06.2008. 11:55

to je zato da momčadi prije finala imaju jednak broj dana za odmor...

Mad_Duke 17.06.2008. 12:44

Navija se za Rumunje. Uvijek dobe najgoru skupinu, tako da drzim fige!

Buger 17.06.2008. 14:03

evo, minimalno polufinale :D

http://www.index.hr/sport/euro2008/d...anak&id=391389

1v@n 17.06.2008. 14:13

Naši novinari opet brzaju iako ni Nizozemska ni Španjolska još nisu odigrale svoje zadnje tekme i moguće je i da oni izađu s 9 bodova.

Foxman 17.06.2008. 14:28

Citiraj:

Autor Buger (Post 1059484)
to je zato da momčadi prije finala imaju jednak broj dana za odmor...

i prije su imale jednak broj dana za odmor za finale kao i danas, odnosno jedna repka ima 3 "prazna" dana a druga 2.
ono gdje su napravili razliku jest polufinale gdje je razlika prije bila +2 dana više odmora za jednu od repki u njemu a sad je +1 dana ali to su mogli sve drugačije okrenuti sa miješanjem rasporeda odigravanja u grupama i došli bi svugdje na +1 dan odmora više za jednu od repki što je "normalno" a ne ovako bez veze napraviti da se križaju samo 2 skupine do finala...

Također kartoni se brišu nakon četvrtfinala što je bez veze iz nekoliko razloga:
- neki ne mogu osigurati prolazak u 1/4 finale prije zadnje utakmice i oni se ne mogu riješiti žutih pa će možda propustiti 1/4 finale
- 1/4 je 4 utakmica od maksimalnih 6 što je dakle više od pola bez brisanja
- nekome je 1/4 finale naj bitnija utakmica na prvenstvu jer teško da će proći u finale a pogotovo ukoliko im u 1/4 finalu ne igraju "najbolji" igraći
- igraći koji su dobili žute a nisu se kvalificirali u 1/4 finale nose te kartone na sljedeće službene utakmice jer im se ne brišu nakon grupe...

A to sve na ruku ide "dobrim" momčadima da im najbolji igrači ne bi propustili finale, mislim vjerujem kako će to pomoći i našim ;) ali eto smatram da nije fer prema drugima pogotovo kad je to tako prezentirano, jer ako je najbolji neka pazi na svoju igru da ne zaradi kartone pa će nastupiti u finalu...

Mad_Duke 17.06.2008. 16:17

Evo jedna EURO prigodna :)

http://img503.imageshack.us/img503/3963/image001yk8.jpg

aneznam 17.06.2008. 16:35

Evo Lehmana sa loptom :D...
http://www.max-save.org/pix/twmy0es.jpg
http://www.max-save.org/pix/hdifa5v.jpg

yedwy 17.06.2008. 17:02

Eto jel ima još ko obraza nakon onog jučer prigovarat Biliću... :D

gamesplayer 17.06.2008. 20:37

nema,Bilic je napravio pravu stvar,bolje nije moglo,ovako se i klupa dokazala
a i prvi se odmorili,bas sam sretan zbog Klasnica,a sto se tice danas-joooj sta bi dao da talijani i francuzi(namjerno malim slovima) ispadnu,joooj-:zdero::roller:

Renesis 17.06.2008. 21:39

ribery u horizontali, abidal dobio crveni, talijani pucali penal, vode 1:0.

ali ne igraju lijepo ni talijani ni francuzi...

Thoroughbred B 18.06.2008. 01:23

talijani su guzičari,šupci...

nego,ja neznam jel ima kraja ovim turcima...

"Nihat: Česi su bolja momčad od Hrvatske"

najnovije : http://www.index.hr/sport/euro2008/d...anak&id=391485

1v@n 18.06.2008. 01:25

Njihat će se on doma u naslonjaču zbrajajući zaradu od kebaba odmah par dana nakon tekme.

Halos 18.06.2008. 01:31

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1060446)
Njihat će se on doma u naslonjaču zbrajajući zaradu od kebaba odmah par dana nakon tekme.

:lol2: čić

hehe..faking Nihat, kakve gluposti taj baljezgari:beer:

Foxman 18.06.2008. 11:02

ma glupi turčin, nek se oni samo nabrijavaju i briju si da su bolji, biti će više razočarani kad ih torpediramo nazad od kud su došli!!!

Vejita 18.06.2008. 21:52

Haha Rusi vode 2:0

Thoroughbred B 18.06.2008. 21:53

igraju genijalno rusi...

MIK 18.06.2008. 22:23

Koliko rusi imaju Olića:D

Ph03n1x 18.06.2008. 22:36

Rusi fantastični

Svaka čast, zaslužili su četvrtfinale.

Dobra tekma bude Nizozemska - Rusija :D

Thoroughbred B 19.06.2008. 01:10

sad mi stari rekao da mozemo na tekmu s davorom sukerom :) on bi nam sredio i karte...ali za polufinale,njemačku :D eeee da nemam ispite...stari će mi ić najvjerovatnije,naravno ak prođemo Tursku...

vga killer 19.06.2008. 01:34

Ak ima kartu viska i nezna kaj bi s njom ja se dobrovoljno javljam :D

MIK 19.06.2008. 07:37

Imam ponudu za karte -Hrvatska-Turska "povoljnih" 500eurića:suicide:

Foxman 19.06.2008. 09:08

nabijem sve domoljube i navijače sa tim kartama od 500+ eura

ljudi koji bi stvarno željeli otići na tekmu ne mogu zbog takvih govana od ljudi koji samo gledaju na laku zaradu umjesto da se prime posla a tekme prepuste onima koji imaju želji i volji ići i ostaviti glas na stadionu.

guzičari glupi

Mad_Duke 19.06.2008. 10:21

Citiraj:

Autor Foxman (Post 1061607)
nabijem sve domoljube i navijače sa tim kartama od 500+ eura

ljudi koji bi stvarno željeli otići na tekmu ne mogu zbog takvih govana od ljudi koji samo gledaju na laku zaradu umjesto da se prime posla a tekme prepuste onima koji imaju želji i volji ići i ostaviti glas na stadionu.

guzičari glupi

Neznam, meni to potpuno razumljivo. Uz ovakvu situaciju kakva je, svi pokusavaju izvuci iz svakodnevnice sto vise mogu. In the end. Koristenje tudje karte se uopce ne smije raditi, tako da nema smisla zaliti se za nesto sto nije legalno in the first place :P

Zmaj000 19.06.2008. 14:11

Hhahahahahahahahahah ROFLMAO :lol2::lol2:

Obavezno pogledati , ja sam se kidao :D

http://www.sportskenovosti.hr/index....clanak_id=1302

Crash009 19.06.2008. 14:15

vidjeh to vec, lik ima cak i svoj forum :D

http://www.croatia.freebbs.hk/

Zmaj000 19.06.2008. 14:18

Citiraj:

Autor Crash009 (Post 1061847)
vidjeh to vec, lik ima cak i svoj forum :D

http://www.croatia.freebbs.hk/