PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

flare 11.03.2008. 12:57

thedream - pa nije da se puno placa, oko 100 kn mjesecno kaj ne?

to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije od izlaska u kino u dvoje npr :)

Boopsy 11.03.2008. 13:03

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 972714)
nego za najbolji DMG output citaj iskljucivo za FARMANJE (skinning) s warriorom koji je najbolji talent build? pvp me ne zanima jel ak me neko ganka, logacu shamana i pregazit ih :D

dw ili neki 2h slam build?

Fury sa dw, samo nije ti bas warrior za farmanje.

Lihto 11.03.2008. 13:44

Citiraj:

Autor flare (Post 972772)
to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije od izlaska u kino u dvoje npr :)

umjesto kina odeš na kosturski rock koncert u jednoj instanci:D:D

thedream 11.03.2008. 13:51

Citiraj:

ma u 2g igranja sam mogao kupiti odličan wide LCD monitor..to mi je dovoljan razlog..da se,nažalost..više ne igram u WoW-u...

a još sam na CRT-u...i ludim zbog toga..:hitthewal::D

vorda22 11.03.2008. 14:26

Citiraj:

Autor Boopsy (Post 972779)
Fury sa dw, samo nije ti bas warrior za farmanje.

a treba mi neko da skina i mina :)

GoGzS 14.03.2008. 22:39

Citiraj:

to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije i nekvalitetnije od izlaska u kino u dvoje npr :)

Mala ispravka :P

Citiraj:

...logacu shamana i pregazit ih :D
Za PvP logaj sve samo ne shamana :P

Ja jos igruckam...enh shaman, prezabavan iako dosta teško u areni...pogotovo 2v2 :) Imali 1700+ rating pa ...khm...malo pali (oko 1500 trenutno) :D al kotrlja se...

Jel se itko misli prijavit na onaj 3v3 arena turnir...štanga je što se plaća 20$ prijava...

vga killer 15.03.2008. 02:33

Nikak da se natjeram da svog starog shabana narokam na 70lv i nahebem im se mamice, definitivno po meni najbolja klasa u igri.

Danas sam konacno magea navuko na 70lv, potrosio pare na glupog leteceg štakora. I sad sam shvatio kaj znaci konstantno igrat protiv premade-a u bg-u....jako lose za zivce

Demon Hunter 15.03.2008. 03:06

Shaman? Atm je daleko od ičega što bi se moglo nazvat najboljim :D

WoW polako sve više i više umire... Ajde neka već jednom umre da mogu zaigrat neki drugi pošteni mmo :D

flare 15.03.2008. 08:29

kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima

kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije

da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo

kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim?

kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate?

d0X 15.03.2008. 10:40

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 953081)
Ne baljezgaj, Original i EMU Server je neusporediv po nekoliko tisuca detalja, samo neke da nabrojim:
80% spellova,buffova,abilitya...ne radi na privatu
vise od 10ljudi na privatu usporava sve drasticno
50% global featureva ne radi na privateu
nekoliko stotina poznatih bugova na privatu
....
....
....
...i secer na kraju WoW Emu je na windowsima i fali mu 90% funkcionalnosti pravog WoW servera koji su na linuxu...

Ne bih rekao, stovise siguran sam.

Kome, sebi i frendu i zbaganim NPCovima koji skacu okolo bez neke funkcije....???

MegaLOL, Kako igrat Massive MULTY igru sa 3-max15 ppla bez vecine itema,spellova....etc
A Black Temple i 2/3 drugih instancea ili nema ili su prazni...lol.

PS
GM na privatu je dobro tjedana dana da se S.O.L.O. zgustas u MCu, BWLu, AQu......sa hackanim itemima i to je sve. Bilo kakav ozbiljniji gaming (PRO necu ni dovodit u kombinacije) je nemoguc ni pod razno, zato nemoj pricat price za njubine nego odi halat CoD4.

Poz:chears:

donekle si u pravu, tj bio si u pravu dok je bilo vrijeme pre-mangosa i mangosa. reci mi, jesi li ikada uopće zaigrao na poštenom ascent/antrix pogonjenom serveru na linuxu? ja sam igrao godinu-dvije dana tako da ponešto i znam. na serveru na kojem sam ja igrao je uvijek bilo 400-1000 igrača. i prije nego sam otišao se i uptime povećao, čak nekad i preko 10h. zato bih te molio da ne baljezgaš gluposti bez ikakvih dokaza ;)
btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća :D ) ali to nije razlog da se kenja po private serverima.

@flare, slažem se s tobom u potpunosti :beer:

Željac 15.03.2008. 12:45

ehhh, ovako ekipa.

mene je primilo da i ja probam taj famozni wow.
do sad sam igrao gw i lagano mi je dosadio.
znaci, kupio sam wow, game card, sve.
nakon toga sam pricao sa prijateljem da ne mogu igrati ako nemam TBC, a ja ga naravno nemam, pa me zanima dali je to istina.
trebam preporuku dobre instance (pvp po mogucnosti), gdje je nasa domaca (Hrvatska) ekipa.
onda me zanima koliko ima patcheva za skinut i koliko su veliki.
i dajte mi jos neke opce preporuke !

:beer:

Ammadeus 15.03.2008. 12:57

Može se igrati i bez TBC-a, jedino nećeš imat klase, profesije i lokacije koje dolaze u ekspanziji. A što se tiče updateanja, računaj na negdje oko gige downloada. Ili pitaj frenda da ti sprži patcheve.

Ne tražiš ekspanziju, nego pvp realm s dosta hrvatskih klanova. Ma i tako za imalo ozbiljniju igru ćeš morat doći lvl capa, a tek onda udaraj po raidovoma, bgu, instancama ili štatijaznam.

GoGzS 15.03.2008. 13:03

Citiraj:

Autor flare (Post 975922)
kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima

kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije

da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo

kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim?

kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate?

Kao prvo - O_O i malo :O i malo :/ i malo >_< ...uglavnom onaj ":P" bi trebao uputit na to da sam se šalio...

Kao drugo - "/cheer" sa ekipom u azerotu mi je jedno 73 puta nekvalitetniji od "izlaska u dvoje" u kino, na pizzu...ma bilo šta...ili nedajbože skatepark sa ekipom...no opet je zabavno, samo manje zabavno od ovih gore nabrojanih stvari...al hej svakom svoji gušti, i nekužim čemu ovako napadanje na malo šale... i molim te.. quote me on that "wow je zlo"...nesjećam se da sam to napisao...

Kao trece - shaman je daleko najlošiji izbor za zaigrat PvP o kojem gore pričamo...u PvE-u je sjajan divan sve 5...ali PvP je dizaster...jedino resto donekle funkcjonira...devovi to znaju i izgleda da ima kojekakvih buffova u sljedećem 2.4 ali ni to neće ispravit "CC madness" koji vlada kod ostalih klasa...
Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a...

Kao četvrto - opet me quote-aj da sam rekao da mi ide na žive...naprotiv, zabavan je i volim ga zaigrat...ali mi je izlazak van i "interakcija" sa pravim ljudima daleko zabavnija...

vga killer 15.03.2008. 13:59

Neznam dal si ikad naletio na enh shamana koji zna igrat. Koja god klasa da jesi mrtav si u vrlo kratkom vremenu zato kaj je moc u totemima, a to treba znat koristit

Željac 15.03.2008. 14:03

Citiraj:

Autor Ammadeus (Post 976089)
Može se igrati i bez TBC-a, jedino nećeš imat klase, profesije i lokacije koje dolaze u ekspanziji. A što se tiče updateanja, računaj na negdje oko gige downloada. Ili pitaj frenda da ti sprži patcheve.

Ne tražiš ekspanziju, nego pvp realm s dosta hrvatskih klanova. Ma i tako za imalo ozbiljniju igru ćeš morat doći lvl capa, a tek onda udaraj po raidovoma, bgu, instancama ili štatijaznam.

znaci sve se moze.
super !
trazit cu frenda nek mi zaprzi sve te patcheve.
a, koji su za preporucit realmovi s dosta Hrvatskih igraca ?

Demon Hunter 15.03.2008. 16:24

Citiraj:

Autor GoGzS (Post 976094)
Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a...

Nema CC i veoma loš survivability.
Enh shaman je trenutno najgori pvp spec, rame uz rame sa feral druidom.

GoGzS 15.03.2008. 19:12

Citiraj:

Autor vga killer (Post 976135)
Neznam dal si ikad naletio na enh shamana koji zna igrat. Koja god klasa da jesi mrtav si u vrlo kratkom vremenu zato kaj je moc u totemima, a to treba znat koristit

Pogledaj stickyje na warlock i hunter forumu...macro kako sa petovima ubijat iste te toteme bez da ih išta košta...jer...totem ima 5 HP-a...to nezaboravi...
Druid ih isto sa onim kulcem rank 1 skida preopasno lagano...
Jedina korist od totema je grounding, i earth bind pa onda stoneclaw (ubije lik earthbind, ja postavim stoneclaw, on dovoljno glup ide na stoneclaw i ovaj ga stunna...ali rijetki su takvi koji negledaju u imena totema)...

Enh shaman je do 69 lvl-a prejak, ubija sve što mu stane na put...u arena kad sretneš likove sa 300+ resilience...šalaj baj šamane...sa svojih 25% crit rating i njegovim resilencom svaki 10-ti udarac mi je crit a critovi šamanu trebaju (za flurry i 10% više AP-a te clearcasting...)..
Sve u svemu zaigraj sa enh shamanom arenu (2v2,3v3...) i zabavi se...
Meni je ohohozabavno, ali preteško i preko 1700 trenutno nevidim da ću doći...
U 5v5 je još moguće, ak ostala četvorka ima dobre CC-ove a ja spemam samo purge i random dropam toteme i zabavljam suparnički tim...

Brown Acid 15.03.2008. 19:40

Citiraj:

Autor Željac (Post 976141)
znaci sve se moze.
super !
trazit cu frenda nek mi zaprzi sve te patcheve.
a, koji su za preporucit realmovi s dosta Hrvatskih igraca ?

Ima nas dosta na Hellfire..(ima koga s pceksperta na tom serveru?)
Ja sam zadovoljan s svojim hunterom..no koliko sam skužio da vrsta i oprema ne znače koliko samo znanje igrača..treba samo znat igrat, ništa drugo.
Odlična igra, veselim se najavljenoj ekspanziji.

Lihto 17.03.2008. 01:37

Zanima me jel netko probao igrat WoW sa 7300Go 64bit 256mb i jel moguće s njom dobit preko 30FPS-a na 1280x800 ili tražim previše:D:chears:?

Demon Hunter 18.03.2008. 01:19

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 976345)
no koliko sam skužio da vrsta i oprema ne znače koliko samo znanje igrača..treba samo znat igrat, ništa drugo.

Ahh, young padawan... :)

Citiraj:

Autor Lihto (Post 977137)
Zanima me jel netko probao igrat WoW sa 7300Go 64bit 256mb i jel moguće s njom dobit preko 30FPS-a na 1280x800 ili tražim previše:D:chears:?

7200GS vrti 1680*1050 @ 20FPS ;)

Uber Gosu 18.03.2008. 14:32

Citiraj:

Autor d0X (Post 975959)
donekle si u pravu, tj bio si u pravu dok je bilo vrijeme pre-mangosa i mangosa. reci mi, jesi li ikada uopće zaigrao na poštenom ascent/antrix pogonjenom serveru na linuxu? ja sam igrao godinu-dvije dana tako da ponešto i znam. na serveru na kojem sam ja igrao je uvijek bilo 400-1000 igrača. i prije nego sam otišao se i uptime povećao, čak nekad i preko 10h. zato bih te molio da ne baljezgaš gluposti bez ikakvih dokaza ;)
btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća :D ) ali to nije razlog da se kenja po private serverima.

@flare, slažem se s tobom u potpunosti :beer:

vidim da za razliku od ostalog noobtalkinga ovdje imas neko znanje o wowEmujima, ja sam sa Emuima proveo sate i sate i stvarno sa orginalom nemaju sto traziti niti u jednom segmentu, jer ti barem blizzard garantira da su ti likovi vjecno tvoji i da ih admin nece obrisat jer mu trema HDD spacea.

Znam da Emuji napreduju ali Emu je Emu i nikad to nece bit to. Kako igrat Warra tanka bez 5-6tank abilityja......etc. Za tik 70-100kn mj. mislim da stvarno nema mjesta dvojbi.

Jednina situacija u koji stojim iza EMUa (ja sam bio u njoj ;)) je da se kao GM zgustas SOLO sa hackovima i da vidis da je recimo ragnaros 245lvl sto recimo nije bilo moguce inace.....
:chears:
Citiraj:

Autor d0X (Post 975959)
i prije nego sam otišao se i uptime povećao, čak nekad i preko 10h. zato bih te molio da ne baljezgaš gluposti bez ikakvih dokaza ;)

10h, jer to neka zajebancija ili :wtf2:. Sve ispod 95% je smjesno.

brentaal 19.03.2008. 03:26

Trenutni UI

http://pici.se/230570

Ninoffmaniak 21.03.2008. 10:41

evo mi mene nakon malo manje od 2 mjeseca sto igram :-)

http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=Ninoffmaniak

btw ko got je pricao da treba doci do lv cap i onda poceti sa instancama vara se

vise od 30% svog exp je tu iz instanca od lv 30 pa nadalje
posto ide brze nego solo farmanje a bas nemozes odbiti ni superior iteme ...

jos malo pa 70 pa cu sa skupljanjem epica poceti

Demon Hunter 21.03.2008. 12:50

Time played?

Ninoffmaniak 21.03.2008. 18:27

17 dana u 2 mjeseca :-)
bez zurbe sa bustanjem slabijih istrazivanjem i killom vremena provedenih na aukciji
moglo se i brze
(btw makar 4 dana sma bio u afk :-D)

vga killer 21.03.2008. 19:03

Ja sma jedva nabro 18 dana igranja u 6 mjeseci sa mageom

brentaal 22.03.2008. 02:04

Citiraj:

Autor Ninoffmaniak (Post 981193)
17 dana u 2 mjeseca :-)

Osim ako nisi neko duže vrijeme bio na 60, to je loše. Mislim, shaman kojeg sam levelao je došao do 70 za 7 dana...
A u vezi instanci, one su isplative jedino ako imaš rested...

Ninoffmaniak 22.03.2008. 21:49

Citiraj:

Autor brentaal (Post 981516)
Osim ako nisi neko duže vrijeme bio na 60, to je loše. Mislim, shaman kojeg sam levelao je došao do 70 za 7 dana...
A u vezi instanci, one su isplative jedino ako imaš rested...

Citiraj:

Autor Ninoffmaniak (Post 981193)
bez zurbe sa bustanjem slabijih istrazivanjem i killom vremena provedenih na aukciji
moglo se i brze
(btw makar 4 dana sma bio u afk :-D)

kako rekaoh nigdje mi se ne zuri ne mislim alta imati poprilicno vremena
dok nabijem sve reputacije prodjem karazan grul i gladiator set ...
a o areni da ni ne pricam

Lihto 01.04.2008. 18:07

Neznam jel to zbog prvog aprila ali nemogu u WoW,naime nakon što sam stavio zadnji patch 2.4 izbaci mi poruku The file "WoW.exe"could not be found(Blizzard Updater was unable to start).Naravno radi se o orginal igri,pokušavam uči na WoW forum pa da vidim ali mi ne želi uči neznam zašt.Uglavnom jel zna netko rješit ovo?

vga killer 01.04.2008. 19:04

Probaj prvo pokrenut repair, ak to nejde onda od nekog frenda kopiraj taj wow.exe...ak ni to nejde, reinstaliraj

Lihto 01.04.2008. 19:25

Citiraj:

Autor vga killer (Post 990560)
Probaj prvo pokrenut repair, ak to nejde onda od nekog frenda kopiraj taj wow.exe...ak ni to nejde, reinstaliraj

to bi moglo dugo potrajat,nego u slučaju da ju obrišem doslovno,jel patcheve mogu negdje maknit i onda samo stavit ili moram sve ponovo skidat?? Jer sam manje više sve upadate-a preko onog njihovog servera.

vga killer 01.04.2008. 20:33

Patchevi bi ti trebali bit u wow folderu

ridvan 06.04.2008. 10:13

wow verfiy

Čestitam, upravo ste osvojili najpopularniju sliku na PCE:)

http://img123.imageshack.us/img123/7...ananas2gf1.jpg

TomRi 06.04.2008. 10:24

ma lik mulja,

link na wow forum sa upozorenjem na takve 'mailove':

http://forums.worldofwarcraft.com/th...sid=1&pageNo=1

Beren 06.04.2008. 11:12

Scammer koji traži žrtve. Neka netko što brije izbriše post.

Jelc 06.04.2008. 11:18

Otišo si sarmu probo nisi:p

Problem 20.04.2008. 14:06

zanima dali je to kakvi bug ili sta jer nemogu kod warrior trainera nauciti Intercept1, tj. uopce ne postoji na listi dok intercept1,2,3,4,5 jesu?!?!?!?

tskarda 20.04.2008. 18:43

Nije sve u grindanju.

Malo questaj, završi warrior quest za berserker stance pa ćeš moć i interceptat.

Problem 20.04.2008. 19:42

ok, thx

Linkhr 04.05.2008. 11:55

WoW preko proxy-ja

Ovako, ja i prijatelj zelimo igrat WoW na netu, e sad postoji problem sto samo ja imam internet! Umrezeni smo velikom Wlan mrezom i sad mene zanima kako narediti postavke preko proxy-ja da i on moze igrati WoW na netu! Moze li mi netko objasnit kako?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21.