![]() |
thedream - pa nije da se puno placa, oko 100 kn mjesecno kaj ne?
to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije od izlaska u kino u dvoje npr :) |
Citiraj:
Fury sa dw, samo nije ti bas warrior za farmanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma u 2g igranja sam mogao kupiti odličan wide LCD monitor..to mi je dovoljan razlog..da se,nažalost..više ne igram u WoW-u... a još sam na CRT-u...i ludim zbog toga..:hitthewal::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja jos igruckam...enh shaman, prezabavan iako dosta teško u areni...pogotovo 2v2 :) Imali 1700+ rating pa ...khm...malo pali (oko 1500 trenutno) :D al kotrlja se... Jel se itko misli prijavit na onaj 3v3 arena turnir...štanga je što se plaća 20$ prijava... |
Nikak da se natjeram da svog starog shabana narokam na 70lv i nahebem im se mamice, definitivno po meni najbolja klasa u igri.
Danas sam konacno magea navuko na 70lv, potrosio pare na glupog leteceg štakora. I sad sam shvatio kaj znaci konstantno igrat protiv premade-a u bg-u....jako lose za zivce |
Shaman? Atm je daleko od ičega što bi se moglo nazvat najboljim :D
WoW polako sve više i više umire... Ajde neka već jednom umre da mogu zaigrat neki drugi pošteni mmo :D |
kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima
kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim? kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate? |
Citiraj:
btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća :D ) ali to nije razlog da se kenja po private serverima. @flare, slažem se s tobom u potpunosti :beer: |
ehhh, ovako ekipa.
mene je primilo da i ja probam taj famozni wow. do sad sam igrao gw i lagano mi je dosadio. znaci, kupio sam wow, game card, sve. nakon toga sam pricao sa prijateljem da ne mogu igrati ako nemam TBC, a ja ga naravno nemam, pa me zanima dali je to istina. trebam preporuku dobre instance (pvp po mogucnosti), gdje je nasa domaca (Hrvatska) ekipa. onda me zanima koliko ima patcheva za skinut i koliko su veliki. i dajte mi jos neke opce preporuke ! :beer: |
Može se igrati i bez TBC-a, jedino nećeš imat klase, profesije i lokacije koje dolaze u ekspanziji. A što se tiče updateanja, računaj na negdje oko gige downloada. Ili pitaj frenda da ti sprži patcheve.
Ne tražiš ekspanziju, nego pvp realm s dosta hrvatskih klanova. Ma i tako za imalo ozbiljniju igru ćeš morat doći lvl capa, a tek onda udaraj po raidovoma, bgu, instancama ili štatijaznam. |
Citiraj:
Kao drugo - "/cheer" sa ekipom u azerotu mi je jedno 73 puta nekvalitetniji od "izlaska u dvoje" u kino, na pizzu...ma bilo šta...ili nedajbože skatepark sa ekipom...no opet je zabavno, samo manje zabavno od ovih gore nabrojanih stvari...al hej svakom svoji gušti, i nekužim čemu ovako napadanje na malo šale... i molim te.. quote me on that "wow je zlo"...nesjećam se da sam to napisao... Kao trece - shaman je daleko najlošiji izbor za zaigrat PvP o kojem gore pričamo...u PvE-u je sjajan divan sve 5...ali PvP je dizaster...jedino resto donekle funkcjonira...devovi to znaju i izgleda da ima kojekakvih buffova u sljedećem 2.4 ali ni to neće ispravit "CC madness" koji vlada kod ostalih klasa... Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a... Kao četvrto - opet me quote-aj da sam rekao da mi ide na žive...naprotiv, zabavan je i volim ga zaigrat...ali mi je izlazak van i "interakcija" sa pravim ljudima daleko zabavnija... |
Neznam dal si ikad naletio na enh shamana koji zna igrat. Koja god klasa da jesi mrtav si u vrlo kratkom vremenu zato kaj je moc u totemima, a to treba znat koristit
|
Citiraj:
znaci sve se moze. super ! trazit cu frenda nek mi zaprzi sve te patcheve. a, koji su za preporucit realmovi s dosta Hrvatskih igraca ? :beer: |
Citiraj:
Enh shaman je trenutno najgori pvp spec, rame uz rame sa feral druidom. |
Citiraj:
Druid ih isto sa onim kulcem rank 1 skida preopasno lagano... Jedina korist od totema je grounding, i earth bind pa onda stoneclaw (ubije lik earthbind, ja postavim stoneclaw, on dovoljno glup ide na stoneclaw i ovaj ga stunna...ali rijetki su takvi koji negledaju u imena totema)... Enh shaman je do 69 lvl-a prejak, ubija sve što mu stane na put...u arena kad sretneš likove sa 300+ resilience...šalaj baj šamane...sa svojih 25% crit rating i njegovim resilencom svaki 10-ti udarac mi je crit a critovi šamanu trebaju (za flurry i 10% više AP-a te clearcasting...).. Sve u svemu zaigraj sa enh shamanom arenu (2v2,3v3...) i zabavi se... Meni je ohohozabavno, ali preteško i preko 1700 trenutno nevidim da ću doći... U 5v5 je još moguće, ak ostala četvorka ima dobre CC-ove a ja spemam samo purge i random dropam toteme i zabavljam suparnički tim... |
Citiraj:
Ja sam zadovoljan s svojim hunterom..no koliko sam skužio da vrsta i oprema ne znače koliko samo znanje igrača..treba samo znat igrat, ništa drugo. Odlična igra, veselim se najavljenoj ekspanziji. |
Zanima me jel netko probao igrat WoW sa 7300Go 64bit 256mb i jel moguće s njom dobit preko 30FPS-a na 1280x800 ili tražim previše:D:chears:?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da Emuji napreduju ali Emu je Emu i nikad to nece bit to. Kako igrat Warra tanka bez 5-6tank abilityja......etc. Za tik 70-100kn mj. mislim da stvarno nema mjesta dvojbi. Jednina situacija u koji stojim iza EMUa (ja sam bio u njoj ;)) je da se kao GM zgustas SOLO sa hackovima i da vidis da je recimo ragnaros 245lvl sto recimo nije bilo moguce inace..... :chears: Citiraj:
|
|
evo mi mene nakon malo manje od 2 mjeseca sto igram :-)
http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=Ninoffmaniak btw ko got je pricao da treba doci do lv cap i onda poceti sa instancama vara se vise od 30% svog exp je tu iz instanca od lv 30 pa nadalje posto ide brze nego solo farmanje a bas nemozes odbiti ni superior iteme ... jos malo pa 70 pa cu sa skupljanjem epica poceti |
Time played?
|
17 dana u 2 mjeseca :-)
bez zurbe sa bustanjem slabijih istrazivanjem i killom vremena provedenih na aukciji moglo se i brze (btw makar 4 dana sma bio u afk :-D) |
Ja sma jedva nabro 18 dana igranja u 6 mjeseci sa mageom
|
Citiraj:
A u vezi instanci, one su isplative jedino ako imaš rested... |
Citiraj:
Citiraj:
dok nabijem sve reputacije prodjem karazan grul i gladiator set ... a o areni da ni ne pricam |
Neznam jel to zbog prvog aprila ali nemogu u WoW,naime nakon što sam stavio zadnji patch 2.4 izbaci mi poruku The file "WoW.exe"could not be found(Blizzard Updater was unable to start).Naravno radi se o orginal igri,pokušavam uči na WoW forum pa da vidim ali mi ne želi uči neznam zašt.Uglavnom jel zna netko rješit ovo?
|
Probaj prvo pokrenut repair, ak to nejde onda od nekog frenda kopiraj taj wow.exe...ak ni to nejde, reinstaliraj
|
Citiraj:
|
Patchevi bi ti trebali bit u wow folderu
|
wow verfiy
Čestitam, upravo ste osvojili najpopularniju sliku na PCE:)
http://img123.imageshack.us/img123/7...ananas2gf1.jpg |
ma lik mulja,
link na wow forum sa upozorenjem na takve 'mailove': http://forums.worldofwarcraft.com/th...sid=1&pageNo=1 |
Scammer koji traži žrtve. Neka netko što brije izbriše post.
|
Otišo si sarmu probo nisi:p
|
zanima dali je to kakvi bug ili sta jer nemogu kod warrior trainera nauciti Intercept1, tj. uopce ne postoji na listi dok intercept1,2,3,4,5 jesu?!?!?!?
|
Nije sve u grindanju.
Malo questaj, završi warrior quest za berserker stance pa ćeš moć i interceptat. |
ok, thx
|
WoW preko proxy-ja
Ovako, ja i prijatelj zelimo igrat WoW na netu, e sad postoji problem sto samo ja imam internet! Umrezeni smo velikom Wlan mrezom i sad mene zanima kako narediti postavke preko proxy-ja da i on moze igrati WoW na netu! Moze li mi netko objasnit kako?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21. |