![]() |
Citiraj:
|
:D RSV, mogao si i do sad. 50 dolara i vode te bez jebemti.
|
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
najiščekivaniji mod za SoC. trebao je biti vani još u lipnju, ali su se dečki odlučiliu na jedno višemjesečno peglanje. Pogledati video obavezno. Fakat će igri staroj 4 godine dati jedan kvalitetan i veliki facelifting :D |
Citiraj:
Impresivno, stvarno impresivno! :) |
Citiraj:
No, ja se samo nadam da neće doživjeti sudbinu Black Mesa moda, da bude u najavi 6 godina, sa hrpom SS-ova i gameplay videa. No dobro, Black Mesa je upitna dal taj mod uopće i postoji, ili je to sve jedan veliki hoax. Ovo je barem reality i nadam se da ćemo ga uskoro igrati. Po ovim video zapisima, izgleda da ćemo dobiti sasma novu igru. |
:D be happy samo da izađe i sam sam malo nestrpljiv.:fuming:
|
neradi mi link
|
Citiraj:
http://dez0wave.tk/ |
Jedno brzinsko pitanje... Koji je najjednostavniji mod da igra sto vise slici na COP? MIslim na upgrade oruzja i atmosferu, ali da prica i questovi budu sto slicniji originalu..
Call of Pripyat sam igrao samo sa Vanilla sky modom za ljepse nebo i to je to, ostalo mi nije bilo potrebno. Sad se bacam na SOC ali nezelim da mi bude "s konja na magarca" dojam.. |
Citiraj:
ja recimo sam znao usred noći reči da me prebaci u monolith :D onda nekako izvućeš živu glavu iz BAR područja, išuljaš se kraj onog sela i army skladišta gdje je Freedom i uđeš u CNNP bez ispaljenog metka :D a monolitovce možeš ubit i idalje će biti zeleni :D tu je i LURK mod, ali ni jedan drastično ne mjenja gameplay. S konja na magarca? a razlika 2 godine u datumima izlaska... malo si prezahtjevan, momak :D |
Stavio sam complete 2009 mod jos prekjucer, nije mi se dalo cekat odgovor, igralo mi se :D
Grafika je odlicna sa ovim modom iako ju ni ne promatram previse, vise se brinem oko nemani i neprijatelja dok imam samo koznu banditsku jaknu.. Sto se tice gameplaya jedino sto me uzasno zivcira je to da nemogu pogodit covjeka sa 50 metara, metci lete svugdje samo ne tamo di sam nanisanio, lutrija je zaletit se na 3 army-evca iz blizine, a iz daljine ih nemos pogodit (+ imaju hiljade granata gamad). Isto tako, igra mi uzasno zastajkuje, basic settingsi su 1680x, object lightning, maximum. Advanced setingsi na otprilike pola i sa quadom na 3.6, 2gb rama i 3870x2 mi se dogadjaju ogromni frame dropovi (skroz stane igra) i nekad je uzasno za izdrzat... |
Igram trenutačno Fallout...a još prije sam započeo STALKER:SoC pa me zanima gdje nabavljate te modove i koji bi preporučili da je najjednostavniji za instalirati?Htio bi nastaviti igrati sad kad čitam vaše postove:D
|
pa daj samo malo protrči kroz temu i skužit ćeš ako ne sve, onda većinu. evo, malo skrolaj prema gore, direktor od preduzeće je objasnio da je Complete 2009. jako jednostavan - samo exe. file aktiviraš i to je sve.
|
Citiraj:
i pročitaš reviewove malo, vidiš SS-ove i odlučiš se za njih nekoliko i javim nam oko uskrsa kakvi su :D toliko ih ima da ti treba godina dana kad bi ih sve detaljno pregledao i preigrao ;) |
Citiraj:
Fala stari,skinuo Complete 2009 mod i krenuo,pa jebote to je sasvim nova IGRA,brutalno nešto,brutalno!Zarazio sam se:D:chears: |
Citiraj:
|
OK,thx al došao sam do Molea i spasio ga njega i ekipu,na početku sam igre,al nikako se nemogu zaštitit radijacije,ubija me:( Nemogu dovoljno votki naći kolko me stalno polako ubija.
|
Citiraj:
|
Sacma? U kojem je dijelu igre? Ja sam u stashu kod rookie sela nasao onu dugacku sacmu sa 2 patrone. Sa slug ammo-em rjesava vojnike iz 2 metka a i da se iz dosta velike daljine pogodit.
|
eto 24satne prilike za legalizaciju dva komada odjednom za sitne pare:
http://store.steampowered.com/sub/5011/ |
STALKER SoC i CoP - 4.99€ na steamu
|
Naravno, hoću im platiti i baš sada se server skrši i nemrem obaviti transakciju :(
|
Citiraj:
Skidaju se. Još ću sad ubosti i CS, pa da se ima cijela kolekcija ove epske igre. |
Ja nisam igrao SoC do sad, sad ga igram sa Complete 2009 modom od pocetka.
Primjetio sam da u 3 dana koja igram igru nije doslo ni do jednog blowouta..Jel tog ima u Soc-u? Do sad nisam naisao na nesto slicno, dali postoji ikakva automatska/poluautomatska sacma, ponekad zatreba nesto jako za blizinu (bloodsuckeri) , a imam samo 2 metka za ispucat pa reload. |
Citiraj:
ima jedna SPAS-12 unique sačmarica koja je mrak, samo sam zaboravio gdje sam ju pokupio. |
Ajmo znalci :D
Muci me misija za Duty, kad moram ubit snipere u freedom bazi. Znaci lik mi veli da rijesim snajpera, javim da oni raznesu zid, on mi veli da ce oni napast bazu a ja cu rjesavat snajpere. Ja napravim ovo: ubijem prvog snajpera, lik mi nest isprica na radio, odem do ulaza porjesavam one sto cekaju i sve snajpere. za to vrijeme ovi su raznesli zid i ostalo, kad pocistimo bazu ovaj se vrati u stalu, ali ja ne dobivam nista za nagradu od njega? Kad ubijem prvog snipera, odem do stale, ovaj mi veli da ce oni napast a ja rjesavat snipere, kad tako pratim misiju svi pocrkavaju. Moze kakva taktika? (prije tog nisam obavio misiju za glavnog u Dutyu da nadjem grenade lauchere) |
Da ti nije Skull možda poginuo? Ako ti njega snajper skine, a to se zna dogoditi, zaboravi nagradu :D ako se dobro sječam, mislim da mi je jednom dao jedan od onih Dutyjevaca, ali nisam siguran. Uglavnom, ako Skull negdje leži, zaboravi na pare :D
|
Ja sam isto dobio ćunu pa sam kolinje napravio, valjda sam se 20 puta vraćao tamo po oružje i municiju za prodaju:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nasao sam onaj RG-6 u podrumu kuce u bloodsucker villageu i nisam ju uspio zadrzat (bacit na pod pa pricat sa narednikom). U armoryu od freedoma nema nista pametno osim onih M4 ki (ili kako se vec u igri zovu, ML 300 ili tak nest) |
Citiraj:
|
Napokon skupio hrabrosti i alata za uc u x18 :D. sto je najgore, unutra je bila pusiona, 1 medkid sam potrosio. Nije ni blizu tesko kao x8 u CoPu. SPAS 12, G36 i vog 25 granate su rijesile sve pred sobom.
Onih poltegriesta (kak se vec pise) ima beskonacno puno? cim jednog ubijem drugi vec dolazi tako u nedogled koliko sam skuzio, nisam vise htio trosit municiju.. Pseudogianti su takva laganica za ubit da je to strasno, u CoPu sam trebo potrosit cjeli arsenal municije da ga srusim. |
Citiraj:
Pseudogiantu plasiraš jednu Vog25 među one pukljave oči i doviđenja laku noć ;) |
Druže evo ja napredujem prema brain scorcheru,došao sam do red foresta i nabavio od monolitha dragunoV:D san snova i sada čistim put prema brainacu,
imam SEVA suit kako si rekao al bez obzira radijacija tu i tamo me zna sjebat i to podosta:( tako da moram votku rokat i injekcije najjača assault puška je ona Groza 14,bez premca :S |
samo naprijed. Nije problem doći i ući u Brain Scorcher, već iz njega izaći živ i zdrav.
|
pozdrav decki. evo ja nakon dugo vremena odlucio zaigrat stalkera ponovno u svom njezinom sjaju i novijem hardveru tako da mogu na max sve vrtit :roller:.
enivej imam par pitanja. stavio sam stalker complete 2009 mod. nije mi jasno dali sa tim modom i dalje mogu iskoristit onaj data unpacker da mi se "data" brze loada ili to sad nemogu napravit ili nije ni potrebno jer sve "vuce" iz onog novog gamedata foldera? nekako mi je cudno hodanje/trcanje u igri, a ne sjecam se vise kak je bilo. dali su to dirali u ovom modu na odnosu na origigi ili sam ja to naviknut na sve ove novije igre zadnjih godina gdje se lik mice (mislim da se kaze bob?) kad hoda/trci? :chears: |
koliko sam primjetio, Complete mod 2009 ne daje neke značajne pomake u fizici. dorađena je grafika, zvukovi, neke stvari poput izglađivanja sranja sa pojedinim frakcijama i tako to.
|
Ima li neki dobar mod za perporuku glede igranja(nešto sl. kao Sigerius:D) može i za Clear Sky:D da utvrdimo gradivo.
Hvala.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit1: btw jel radi FOV switcher v1.6 sa ovim modom jer mi se cini da mi je FOV jos uvijek u banani :stoopid:? jel se moze rucno promijenit FOV preko config fajla, nisam uspio naci unutra? edit2: iskopao sam ovo. mozda se moze bolje nemjestit bobbing, iako ja uopce nisam primjetio da radi doticni: "- To increase head bobbing, open the file: gamedata\config\misc\effectors.ltx and copy the following entry into the file: [bobbing_effector] run_amplitude = 0.00375; 0.0075 walk_amplitude = 0.0025; 0.005 limp_amplitude = 0.0055; 0.011 - To remove head bobbing, copy this entry instead: [bobbing_effector] run_amplitude = 0.0; 0.0075 walk_amplitude = 0.0; 0.005 limp_amplitude = 0.0; 0.011 " edit3: ja sam stavio ove "jace" postavke za head bobbing i meni odgovara tako, pa probajte ako je nekome cudno kretanje. poz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |