![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
bio sam ja u 11:55 danas, nije ih vise bilo, 3773 KN
|
Stiže 15-ak komada oko 17h ali izgleda da su sve rezervirane.
|
Ekipa ima li neki dobar šareni RPG za single player? Jesam pitao google, od onoga što sam vidio da je po listama u tom žantu Diablo 3 mi se čini najprivlačniji, ali volio bih više nešto ala WoW. Ima li tako nešto iz 3-eg lica ali da nije samo luda makljaža ala God of war nego da ima spellova a ne samo super brzih kombinacija tipki.
Thx :) |
Final fantasy X remaster i final fantasy viii remaster ili final fantasy vii remake ali je vise action rpg nego rpg...slijedece planiram kingdom hearts, šarenije od toga ne ide
|
Citiraj:
|
pozz ekipa,
razmatram uzeti PS5 radi cijena grafičkih koje apsolutno nisu normalne... ovako koliko vidim najbolje je čekati da ima mall.hr? Može se negdje fizički otići i rezervirati/kupiti po nekoj normal cijeni? Vidim da na nabava.net ima digital za 4800 kn a dsik verzija za 6k |
Citiraj:
Čekati dojave i loviti dostupnost. Ovo na Mall.hr je bilo jednom, pitanje hoće li ih još biti. |
I ja sam isto u lovu na ps5, trenutno mi se čini najboljom opcijom da ću ga preko Amazona uspjet kupiti, prime kupci imaju prednost pa sam onih mjesec dadna besplatnih iskoristio i sad čekam..koliko čitam par dana poslije nove godine bi trebao biti nekakav restock pa, nada umire zadnja.
|
znači tipično hrvatski, moram vući veze da kupim "običnu stvar" :D
ok, hvala na tipu, ako bude ostalo kaj toga ako ja nabavim, javim trebat ću i extra kontroler koliko gledam i dobar je onaj dock za punjenje za 2 kontrolera? Ili ima neka druga preporuka? Sorry na noob pitanjima - ali je li mi kasnije pametnije/povoljnije kupovat igre koje su ono CD/DVD format ili digitalija samo? |
Ovisno što misliš s tim igrama.
Osobno, samo disk verzija, igram, prodam, kupim dalje. Prodam za istu lovu kakvu sam kupio, eventualno popušim 50kn. Digitalija, postoji fora s accountovima, ali, eto, ja to ne radim. Ako ne misliš tržiti, nemoj se zajebavati uopće s disk vezijama igara. |
fala, kužim :)
ja sam tu isto old school - prodaš/kupiš i vrtiš za ~ istu paru a acc ako se nekaj odjebe eto problema i kasnije transfer pretpostavljam problematičan... |
Citiraj:
Samo da te upozorim, s obzirom da nema puno ljudi PS5, tržište je slabo/nikakvo. Lako se kupi, teško se proda. |
Citiraj:
Samo što je u vezi PS5 u svakoj državi ista stvar. |
Moj day 1 PS5 me stvarno sve više i više impresionira. Išao ga jučer prvi put očistiti od prašine kad ono čisto, nigdje ništa se nije skupilo. Tiha je od prvog dana, prede kao maca. Najbolja konzola ikad
|
Citiraj:
Citiraj:
valjda bude uletilo :D |
Citiraj:
I ja sam svoj nedavno otvorio nakon cca 11 mjeseci korištenja, ne intenzivnog, i stvarno čist ko da ga nisam ni koristio |
Citiraj:
|
Meni se ne da, pa vam vjerujem na riječ :)
|
Sony kupio Bungie za 3.6 milijardi dolara
https://twitter.com/hermenhulst/stat...11325062897667 Sony Interactive Entertainment to Acquire Leading Independent Videogame Developer, Bungie Citiraj:
Citiraj:
|
Nema sony điđu da kupi take two(rockstar)..to je slicno kad je porsche zinio da kupi vw pa ovi na kraju kupili njih.ubisoft mozda
E da nam je prije 15ak god netko rekao da je crash bandicoot microsoft, a halo od sony |
Citiraj:
Halo nije Bungie-ev, nego Microsoft-ov. |
Citiraj:
A Sony, eh da, morat će kupovat ako misle preživit, ovo što M$ radi nije normalno, pijani milijunaš na najjače. :beer::beer: |
Citiraj:
ali Porsche SE je najveci pojedinacni vlasnik (31,4%) Volkswagen AG-a te ima vecinski kontrolni udio (53,3%) u grupaciji :fiju: 2009 su napravili svojevrstan stunt i prodali/spojili/integrirali svoj odjel za proizvodnju automobila (Porsche AG) Volkswagen AG-u... laicki receno, prodali su proizvodnju automobila sami sebi. drugim rijecima porsche je vlasnik volkswagena, volkswagen je vlasnik porschea :D |
Citiraj:
OT Zaboravio si napisati da su to napravili kako bi investicijskim fondovima (koji su to isto planirali njima) uzeli cca 6.000.000.000,00 USD :care::care::care::care::care::care: |
Evo sranja .. pas mater :hitthewal:
Uglavnom, već nekoliko puta mi se desilo: stavim ga u rest mode tijekom igranja, vratim se kasnije nastaviti gdje sam stao, i kad ga pokrenem - crn ekran. Ne reagira na kontroler iako je upaljen - ok, gašenje dugim pritiskom pa ponovo paljenje, dalje radi normalno. Maloprije se desilo isto - samo, sad ni nakon gašenja/palljenja ništa .. upali se, ali crn je ekran, zvuka nema. Pokrenem safe mod - ništa. Jel imao tko sličnih problema? Nije HDMI, nije tv. EDIT: eh, riješilo se samo od sebe, nakon što je 24 h bio iskopčan. Pojma nemam što je točno bilo, ali izgleda da je Nioh 2 jedna od igara koja sjebe rest mod. Ništa, odsad uvijek gasim skroz, i valjda neće biti problema. |
Bilo je priča po netu gdje se ljudima i brickao PS5 zbog rest moda. Proguglaj malo, ali to bi trebalo sad biti riješeno, no izgleda da nije.
|
Kakva je situacija kod vas sa joystickima? Mojim curkama je na oba komada gumb X počeo stekat.
|
Sve super radi na oba, ali ja slabo igram pa nisam baš lik kojeg ćeš to pitati.
|
Citiraj:
mi je stigla zasad još nema nikakvih problema sa dualsenseom. |
Kod mene isto sve OK nakon nekih 1200 sati igranja u zadnjih godinu i pol skoro. Imam 2, mijenjam ih u korištenju, nema problema.
|
Koliko je čest ovaj "stick drift" problem? Uvažavaju li garanciju bez pametovanja u Santa Domenice za to?
Peglam na PC-u God of War sa PS5 joystickom i vidim prekjučer lagano mi non stop gura kameru desno ili gore... ali evo jučer i danas ništa, sam se oporavio. |
Dosta čest jer je unutra isto smeće kao i na Joyconima za Nintendo Switch.
Odeš u Sanctu, kažeš što je i ako je unutar garancije će ti priznat i vjerojatno dati novi. No, to možeš sam veoma lagano provjeriti tako da odeš do njih :D |
Za sad su svi koji su došli u Sanctu odmah na licu mjesta dobili novi gamepad. Nisam čuo da je itko imao problema s time.
|
Da li to vrijedi i za gamepad koji je došao uz PS5 kupljen npr u mall.hr ili treba prvo njima reklamirati?
|
Pisalo se na bug forumu da je ekipa kupovala u drugim dućanima, a nosili su direkt u sanctu i odmah dobili novi.
|
Da, Sancta za sve rješava garu.
|
Riders Republic je free ovaj vikend ako nekog zanima
|
potvrda, doso u SD, reko ima drift, dao racun i dobio odmah novi brz pitanja! svaka cast za SD i/ili Sony
|
Za one koji vole miš i tipkovnicu:
8 Best Keyboard and Mouse Adapter for PS5 [2022] https://10scopes.com/best-keyboard-a...apter-for-ps5/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |